Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Behavioral Studies in Elementary Education
Hardin-Simmons University

Bachelor of Behavioral Studies in Elementary Education

Abilene, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29 526 / per year *

Az egyetemen

* nappali tagozatos egyetemi tandíj és díjak; Félévenként 12-17 óra; nem tartalmazza a tanfolyamra vonatkozó díjakat

Bevezetés

Interdiszciplináris általános programunk célja, hogy felkészítse a jövőbeli EC-6 osztálytermi tanárokat, akik megértik, hogyan kell pozitív és produktív tanulási környezetet biztosítani, valamint vonzó és fejlődésnek megfelelő oktatást, amely tiszteletben tartja a különböző tanulókat a nyilvános, privát vagy charter iskolai tantermekben.

Karunk tagjainak korábbi tanári, adminisztratív vagy regionális tanácsadói tapasztalatai miatt az interdiszciplináris generalista program mozaikja valósággal kiemelt, miközben megtanulja alkalmazni a kutatott alapú elméleteket. A HSU oktatóival, a helyi tanúsított oktatókkal és a rendszergazdákkal folytatott különféle gyakorlati tanulási tapasztalatokon keresztül a HSU Oktatási szakaink személyes és szakmai tanítási filozófiát dolgoznak ki, amely az egész gyermeket célozza meg-szociális, érzelmi, kognitív és fizikai.

Az Hardin-Simmons University Interdiszciplináris Általános programot a Texas Oktatási Ügynökség (TEA) akkreditálta, amely évente felülvizsgálja oktatói felkészítő programunkat a teszteredmények és egyéb elszámoltathatósági követelmények felülvizsgálatával.

Akkreditált program

Az Állami Oktatói Tanúsító Testület (SBEC) és a Texas Oktatási Ügynökség (TEA) Elszámoltatási Hivatala a Hardin-Simmons University Pedagógusképzési Programnak „Akkreditált” minősítést adott a Texas Oktatási Kódex 21.045 által engedélyezett Oktatói Felkészítési Elszámolási Rendszer alapján minden évben. elnyerte a tanárképző szervezetek minősítését. A pedagógus -előkészítő programokat felelősségre vonják diplomáik teljesítményéért a minősítéshez szükséges állami hitelesítő vizsgákon. A programoknak el kell érniük a tesztek minimális megfeleltetési arányát bontott alcsoportok szerint (minden, férfi, nő, fehér, spanyol, afroamerikai, egyéb), hogy „Akkreditált” minősítést kapjanak.

HSU EPP technológia

Hardin-Simmons University A Pedagógusok Felkészítő Programja (EPP) a tanári minősítési tanfolyamokat egy újonc szintű oktatástechnológiai tanfolyammal kezdi, amely bevezeti a leendő tanárokat a Nemzetközi Oktatási Társaság (ISTE) által kidolgozott szabványokba. Ezek a szabványok megkövetelik a diákoktól, hogy jelentkezzenek tanuló, vezető, állampolgár, együttműködő, tervező, segítő és elemző szerepekre. A technológiai osztályon belül az EPP oktatói a SAMR (feladat vagy termék helyettesítése, bővítése, módosítása vagy újradefiniálása) és a RAT (helyettesítés, erősítés vagy átalakítás) oktatási modelljeit használják a kurzusalkalmazásokon belül, miközben valós kapcsolatokat vezetnek be a a Google G-Suite for Education (például Dokumentumok, Tanterem, Táblázatok, Űrlapok stb.). Az összes tanúsítási program fennmaradó EPP pedagógiai órája során az oktatók megkövetelik a leendő tanároktól, hogy alkalmazzák, elemezzék, értékeljék és technológiai integrációkat hozzanak létre a tanfolyam követelményeinek megfelelően. Végül minden HSU oktatási szaknak lehetősége van az érettségi előtt az 1. szintű Google -minősítés megszerzésére.

Hardin-Simmons University Az EPP felkészíti a tanárokat arra, hogy hatékonyan használják a technológiát a tanítás és tanulás javítására, hogy növeljék a diákok tanulmányi eredményeit a különböző junior és senior szintű tartalmi és pedagógiai osztályokban. A jövő tanárai az informális olvasási és írásfelmérésekből származó adatok elemzésére összpontosítanak, hogy meghatározzák a különböző tanulók differenciált oktatását, valamint az alpopulációk, a gyakorisági eloszlás, a TEKS állványok elemzésére a teljesítési rések kiküszöbölése érdekében (pl. Eduphoria, Lead4ward, IXL, MobyMax, iStation, Success Maker, Education Galaxy, Starfall, Pebble Go és Formative Loop) egy felső szintű csúcstanfolyam során.

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések