Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Bevezetés

Soha nem talál más helyet, mint a Hardin-Simmons University . Egy baptista egyetem vagyunk Abilene -ben, Texasban, 127 éves múlttal és hagyományokkal, amelyekhez más iskolában nem fér hozzá, és amely a HSU -nak olyan nagy személyiséget ad, mint a nyugat -texasi horizont.

Küldetésünk és jövőképünk

 • Küldetés: A Hardin-Simmons University küldetése, hogy egy közösség legyen, amely elkötelezett a kiválóság biztosítása iránt a keresztény hit és értékek által megvilágított oktatásban.
 • Látomás: A Hardin-Simmons University innovatív szolga tudós közösség lesz, amely bekapcsolja a jövő keresztény vezetőinek elméjét és ápolja a szellemét.

Tehát mitől más a HSU?

Őszintén szólva nem fogja tudni, miben különbözik Hardin-Simmons más egyetemektől, amíg meg nem látogat. Amikor a leendő hallgatók meglátogatják az egyetemet, a „család” és az „otthon” szavakat használják a HSU leírására. Úgy gondoljuk, hogy ez sokat elárul rólunk, és nagyon szeretnénk, ha meglátogatnád.

De most azt szeretné tudni, miért is kellene eljönnie látogatóba. Tehát kezdjük a HSU elején ... valójában a megalakulása előtt.

James B. Simmons öröksége

Névadónk alapítója, Dr. James B. Simmons baptista lelkész volt északkeletről a polgárháború előtt és után. A háború előtt szabadságot prédikált a rabszolgáknak, amitől kátrány- és tollfenyegetéseket szerzett neki… és Indianapolisban lévő templomát porig égették. A polgárháború után hét kollégiumot alapított a felszabadított rabszolgák számára, mert tudta, hogy az oktatás elengedhetetlen a szabad állampolgári sikerhez.

Végül segített egy csoport kereskedőt, állattenyésztőt és lelkipásztort a texasi Abilene határ menti városban, hogy új baptista egyetemet alapítsanak az ország hatalmas területének kiszolgálására, ahol még nem létezett felsőoktatás. Dr. James B. Simmons öröksége ma is erősen érezhető és testesül meg a Hardin-Simmons University .

Simmons határőr volt, aki soha nem élt a határon. Gondolataival, imáival és álmaival segítette másokat a határok feszegetésében és az akadályok áttörésében. Simmons két kérdést tett fel magának: „Mi a legnagyobb gondolat, ami valaha is foglalkoztatta az elmédet?” és: „Mi a kötelessége annak teljesítéséhez?”

Úttörő szelleme és ez a két hatalmas kérdés olyan missziót hozott létre, amely tovább él a HSU -ban: „Ahhoz, hogy a kereszténység eljusson az egész világra, minden akadályt el kell távolítani.”

A HSU család

Diákjainknak nagy álmaik vannak, és a HSU létezik, hogy megismertesse a tudással és erősítse az önbizalmat ezen álmok azonosításában és megvalósításában. Ezt úgy tesszük meg, hogy minden tanulót a családunk tagjának ölelünk. Ön számít a HSU -ban, és számunkra is fontos lesz, amikor a világba megy.

Diákjaink elmondják, hogy azért jöttek ide, hogy a család részei legyenek. Öregdiákjaink a világ minden tájáról elmondják, hogy továbbra is a HSU család tagjai.

A HSU -t látogató leendő hallgatók mindig azt mondják nekünk: „Csak tudtam, hogy a HSU ott van, ahol lennie kellene.” Egyetemünk barátságos és nem félelmetes. Minden könnyen megtalálható, és minden osztály gyors sétákon belül található a lakóépületekben.

HSU hagyományok

A nagy texasi egyetemek híresek a hagyományaikról, de a nagy iskolák nem a családi légkörükről. A Hardin-Simmons-nál azonban olyan hagyományokat találhat, mint a Beanie Capping, a Ring Dunk, a Six White Horses és a Cowboy Band-mindezt úgy, hogy megtartja az esélyét, hogy nagy hal legyen egy kis tóban.

Tudományos kiválóság

Emellett 12 tanulónkonként 1 professzorral rendelkezünk. Ez biztosítja, hogy a professzorok személyes figyelmet kapnak, és minden osztályt professzor fog tanítani. Nincsenek tömegek a HSU -ban. Valószínűleg gyakran meghívnak vacsorázni egy professzor házába. Kénytelen leszel mindent megtenni, de mindig lesz segítséged ennek eléréséhez.

Érzed még a különbséget?

A családok szeretik, védik, támogatják és kihívják egymást. Kihívunk titeket, hogy jöjjetek Hardin-Simmons-ba, legyetek a családunk tagjai, érezzétek jól magatokat, tanuljatok sokat, találjátok meg az álmaitokat, szakítsátok meg az akadályokat, lángoljatok új utakat-és változtassátok meg a világot Krisztusért.

Statisztika

HSU Akadémikusok

Öt fő iskolánkon és főiskolánkon keresztül a HSU több mint 50 egyetemi szakot és kisiskolát, valamint 14 diplomát kínál az üzleti élettől a fizikoterápiáig.

HSU Kar

Büszkék vagyunk intim osztálylétszámunkra. 12:1 diák-oktatói arányunk lehetővé teszi a professzorok személyes figyelmét. Oktatóink több mint 90 százaléka a legmagasabb végzettséggel rendelkezik a saját képzési területén.

HSU Atlétika

A Cowboy és a Cowgirl szelleme virágzik az egyetemen. A HSU részt vesz az NCAA Division III sportágakban. 18 egyetemi sportágat kínálunk, beleértve a kosárlabdát, golfot, teniszt, terepfutást, pályát, focit, futballt, baseballt, softballt és röplabdát.

Elkötelezettségünk a megfizethetőség mellett

A HSU hallgatóinak több mint 98 százaléka kap valamilyen pénzügyi támogatást. Több mint 47 millió dollárt adományozunk diákjainknak, beleértve a szövetségi, állami és intézményi programokat.

A HSU elkötelezett a megfizethetőség mellett, és pénzügyi segélycsapatunk Önnel és családjával együtt feltérképezi az oktatás finanszírozásának összes lehetőségét.

HSU erőforrások és technológia

Egyetemi könyvtárunk több mint 440 000 elemet tartalmaz online katalógusában. És mi az Abilene Library Consortium tagja vagyunk, amely több mint kétmillió tételt kínál.

Campusunk szinte minden sarkában elérhető a Wi-Fi, és az egyetemen több mint egy tucat laborban és közös helyiségben talál számítógépeket.

  Campus jellemzői

  A Skiles épület jellegzetes kupolájától a Logsdon Chapel lenyűgöző ólomüvegéig tudjuk, hogy campusunkat gyönyörűnek, kényelmesnek és barátságosnak találja. 200 hektáros otthonunk 33 nagyobb épületből áll, köztük tantermekből, lakótermekből és lakásokból, valamint atlétikai pályákból és sok zöldövezetből.

  Élet a campuson

  A HSU tele van szellemi, társadalmi, kulturális és spirituális fejlődési lehetőségekkel. Csatlakozzon egy vagy több 40 egyetemi szervezetünk közül, beleértve a 20 sportágban működő intramurális csapatokat, 8 klubsportot, szolgáltató csoportokat, akadémiai klubokat és tiszteletbeli egyesületeket. Ezenkívül élvezze a közösséget barátaival és osztálytársaival a kápolnában.

  Lakjon hat lakóházunk egyikében, vagy a 4 félévet befejező és/vagy 21 éves hallgatók választhatnak az egyetem két apartmankomplexumának egyikében.

   Belépők

   Csatlakozz a HSU családhoz! A HSU-n országosan elismert oktatóinktól tanulhat, kapcsolatba léphet a világ minden tájáról érkező hallgatókkal, és olyan emberek mentorálhatják, akik valóban törődnek az Ön spirituális, szellemi és személyes fejlődésével. Legyen szó első pályakezdőről, átigazoló hallgatóról vagy visszatérőről, hogy befejezze diplomáját, örömmel fogadjuk, ha a HSU-t otthonává varázsolná.

   Felvételi feltételek: Elsőévesek

   Az általános felvételt a teszteredmények, az osztályrangsor, a GPA és a tanórán kívüli tevékenységek alapján kínálják.

   Az automatikus általános felvételt minden olyan hallgató számára ajánljuk, aki az alábbi képesítések valamelyikével rendelkezik:

   • Összetett ACT pontszám 20 vagy
   • A kombinált SAT pontszám 1030 vagy
   • A CLT pontszám 66 vagy
   • Középiskolai osztály a legjobb 25%-on belül
   • Teszt A választható jelentkezők automatikusan 3,5 HS GPA-val kerülnek felvételre

   Bár azt javasoljuk, hogy tegyen le egy főiskolai felvételi vizsgát, vagy küldje el a már megszerzett pontszámait, a HSU teszteredmények nélkül is elfogadja a jelentkezéseket, és a hallgatót nem terheli büntetés. A HSU továbbra is holisztikus jelentkezési elbírálási eljárást folytat, és a felvételi döntés meghozatalakor az összes benyújtott jelentkezési tételt figyelembe veszi.

   Jelentkezési határidő: A jelentkezéseket 2022 augusztusáig várják a 2022 őszi kezdésre.

   Nemzetközi diákok

   A külföldi országban való tanulásra való felkészülés nagyon izgalmas lehet, a beiratkozásig tartó út pedig kimerítő élmény. A következő nemzetközi egyetemi felvételi lépések célja, hogy segítsenek a HSU-ra való zökkenőmentes átállásban.

   1. lépés: Alkalmazás

   Indítsa el nemzetközi felvételi jelentkezését a HSU-ba még ma! Pályázati díj nincs! Hozzon létre egy profilt weboldalunkon, és küldje be az online jelentkezést.

   2. lépés: Belépés

   • A HSU nemzetközi felvételi folyamata egyszerű. A következő tételekre van szükségünk ahhoz, hogy fontolóra vegyük a HSU nemzetközi egyetemi hallgatóként való felvételét:
   • Az összes középiskolai munkáról (középiskolai) átiratot kell benyújtani. Az átiratoknak eredeti dokumentumoknak vagy egy iskola vagy kormányzati tisztviselő által készített világos fénymásolatoknak kell lenniük.
   • Nyújtsa be a hivatalos SAT, ACT vagy CLT tesztpontszámot. A HSU nemzetközi felvételéhez szükséges minimális tesztpontszám:
    • SAT 1030*
    • ACCT 20*
    • CLT 66*

   *Ha az Egyesült Államokon belüli vagy kívüli egyetemről vált át, nem kell SAT-, ACT- vagy CLT-pontszámot benyújtania. Nyelvismereti pontszámot azonban megkövetelünk.

   • Nyújtsa be a TOEFL, az IELTS vagy a Duolingo angol nyelvvizsga pontszámát. A HSU nemzetközi felvételéhez szükséges minimális angol nyelvtudás követelményei:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6.5
    • Duolingo: 95
    • Nyilatkozat célja. Küldjön be egy egy-két oldalas esszét arról, hogy miért szeretne az Egyesült Államokban és a Hardin-Simmons University tanulni. Kérjük, hogy a célnyilatkozatban tüntesse fel teljes nevét.

   3. lépés: Bevándorlás

   Ahhoz, hogy az Egyesült Államokban tanulhassanak, a nemzetközi hallgatóknak teljesíteniük kell néhány bevándorlási követelményt a HSU-val:

   • Útlevél másolata;
   • Nyilatkozat a pénzügyi támogatásról;
   • Iratkozzon fel az I-20 szállításra;
   • SEVIS díj fizetése;
   • Egyeztessen egy Visa interjút;
   • Beiratkozási előleg befizetése.

   4. lépés: Véglegesítés és regisztráció

   Miután felvételt nyert az egyetemre, és teljesítette a bevándorlási követelményeket, néhány további elemet kell kitöltenie, hogy regisztráljon az órákra, majd felkészüljön a HSU-ba érkezésére:

   • Töltse ki a Szerződési feltételeket;
   • Ösztöndíj elfogadása a HSU Központban;
   • Regisztráljon az órákra.

   5. lépés: Lakhatási és érkezési információk

   A HSU segíteni fog abban, hogy megérkezzen a campusunkra azzal, hogy szállítási szolgáltatást nyújt az Abilene regionális repülőtérről, és gondoskodik arról is, hogy háza készen álljon, amikor megérkezik. Az érkezésre való felkészüléshez a következő tételeket kell kitölteni:

   • Töltsön ki egy lakhatási kérelmet a HSU Központban;
   • Töltse ki a Hallgatói Egészségügyi űrlapot a MedProctorban;
   • Töltse ki az érkezési űrlapot, és tekintse át az indulás előtti ellenőrzőlistát.

   6. lépés: Fizetés

   A nemzetközi hallgatóknak az első befizetést a hallgatói számlájukra kell teljesíteniük, mielőtt megérkeznének a HSU egyetemére. Kérjük, győződjön meg arról, hogy első befizetését a HSU Centralon keresztül teljesítette a következő fizetési határidőig:

   Fizetési határidők:

   • Ősz: augusztus 1
   • Tavasz: január 5

   Vízumkövetelmények

   Ahhoz, hogy az Egyesült Államokban tanulhassanak, a nemzetközi hallgatóknak teljesíteniük kell néhány bevándorlási követelményt a HSU-val:

   1. Útlevél másolata. Nyújtsa be útlevelének másolatát.
   2. Nyújtsa be a pénzügyi támogatásról szóló nyilatkozatot. Az I-20-as nyomtatvány kiadása előtt a hallgatóknak ki kell tölteniük egy aláírt nyilatkozatot a pénzügyi támogatásról, és csatolniuk kell az alátámasztó bizonyítékokat; azaz banki kivonatok, megtakarítási számlák stb. Ezeket a dokumentumokat az Egyesült Államok konzulátusának is be kell nyújtania a vízumkérelem benyújtásakor.
   3. Iratkozzon fel az I-20 szállításra. Ha regisztrálni szeretne a HSU-ra az I-20 dokumentum kiszállítására, látogassa meg partnerünk SASS-SmartShip webhelyét . A regisztráció után válassza ki a Hardin-Simmons University a legördülő menüből az I-20 küldemény létrehozásához. A HSU szállítási címkét kap az I-20 gyors postázása érdekében. A dokumentum kiszállítása után értesítést kap, hogy figyelemmel kísérhesse a kézbesítést.
   4. Fizessen SEVIS díjat. A SEVIS díj befizetéséhez a következő hivatalos DHS webhelyre kell befizetnie. A SEVIS-díj fizetésével kapcsolatos utasításokért tekintse meg ezt az oktatóvideót .
   5. Egyeztessen egy Visa interjút. A vízuminterjú ütemezéséhez látogassa meg az Egyesült Államok külügyminisztériumának alábbi webhelyét. A vízuminterjú előtt tekintse át az F-1 vízuminterjú ellenőrzőlistáját, és vigye magával ezeket az elemeket az interjú napján. Töltse le a lista papíralapú példányát itt .
   6. Beiratkozási előleg befizetése. Fizesse be a beiratkozási letétet (3000 USD), és biztosítsa helyét a HSU-nál. Ez a beiratkozási letét egyben az iskolai tandíj és díjak első befizetéseként is szolgál. A beiratkozási előleg befizetésével kapcsolatos utasításokat itt tekintheti meg .

   Ösztöndíjak és finanszírozás

   Megengedő HSU

   Minden évben a HSU hallgatóinak körülbelül 97%-a kap pénzügyi támogatást, beleértve az ösztöndíjakat, kölcsönöket, ösztöndíjakat és munkavégzést. Valójában átlagos diákunk körülbelül ugyanannyit fizet évente, mint aki egy nagy texasi állami egyetemre jár.

   Tehát nem kell matrica sokkot kapnia, ha a költségeket nézi. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy elhozzuk Önt, hogy egy fantasztikus keresztény oktatásban részesüljön, és ennek egy része az, hogy a lehető legmegfizethetőbbé tegyük – most és a jövőben is.

   Nem valószínű, hogy a Hardin-Simmons a legolcsóbb főiskolai lehetőség. Igen, mondtuk. Azonban (tudtad, hogy lesz még) úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk az egyik legjobb érték az egész felsőoktatásban. Ez azt jelenti, hogy jobb minőségű oktatást kap a HSU-tól, mint egy olcsóbb főiskola, és hasonló vagy jobb minőségű, mint sok drágább magánegyetem.

   Hogyan mérhetjük fel az értékünket?

   • 12:1 diák/oktató arányunk az egyéni odafigyelés érdekében;
   • Tanáraink 90%-a a szakterületén elérhető legmagasabb végzettséggel rendelkezik;
   • Teljesen akkreditált 10 évre (2018-tól);
   • Az összes pénzügyi támogatás;
   • A HSU család és hagyományok, amelyeket sehol máshol nem találhatsz.

   Nemzetközi hallgatói ösztöndíjak

   Hardin-Simmons University kiváló ösztöndíjakat biztosít a kiválóan teljesítő nemzetközi egyetemi hallgatók számára, akik az Egyesült Államokban szeretnének tanulni a texasi Abilene campusunkon. Az egyetemre való felvétel után a jogosult nemzetközi hallgatókat automatikusan értékelik ezekre az ösztöndíjakra. A HSU figyelembe veszi a hallgató tanulmányi eredményeit, a főiskolai felvételi vizsga pontszámait, a társtantervben való részvételt, a beiratkozási státuszt és a várható szakot, amikor nemzetközi hallgatónak ítél oda ösztöndíjat.

   2021-2022 tudományos ösztöndíjak nemzetközi hallgatók számára

   • Kitüntetési ösztöndíj: 21 000 USD évente (nagyon versenyképes kiválasztás, díj a kitüntetési programba való felvételkor)
   • Kuratóriumi ösztöndíj - 16 000 USD évente (SAT pontszám: 1330 vagy magasabb)
   • Elnöki ösztöndíj - 14 000 USD évente (SAT pontszám: 1230 vagy magasabb)
   • Deans ösztöndíj - 12 000 USD évente (SAT pontszám: 1130 vagy magasabb)
   • Egyetemi ösztöndíj - 10 000 USD évente (SAT pontszám: 1030 vagy magasabb)

   További ösztöndíjak nemzetközi hallgatók számára

   • Egyházi Ösztöndíj - Akár $ 2,000 USD évente
   • HSU Örökség-ösztöndíj – évi 1500 USD (keresztény pásztorok vagy misszionáriusok eltartottjai számára)
   • Tanszéki ösztöndíjak - Az összeg a tudományos programtól függően változik
   • Szükséges alapú támogatások – Az összeg a pénzügyi szükségletektől függően változik
   • Campus Work Study Jobs – akár 4400 USD évente

   Ösztöndíjakon kívül

   A külső ösztöndíjak olyan ösztöndíjak, amelyek bármely egyetemre felhasználhatók, és olyan forrásból származnak, amely nem kapcsolódik egy adott egyetemhez. Legtöbbször online jelentkezhet ezekre az ösztöndíjakra, de vannak olyanok, akik továbbra is papíralapú jelentkezést szeretnének. Természetesen mindegyik rendelkezik végzettséggel és határidővel.

   Előfordulhat, hogy megkérik, hogy adjon meg személyes adatokat, vagy írjon pénzügyi szükségleteiről, de az ösztöndíjas ügynökségek soha ne kérjék el bankszámla- vagy hitelkártyaszámát. Ha egy ösztöndíjügynökség személyes banki adatokat kér, ne jelentkezzen erre az ösztöndíjra. Ezenkívül, ha külső ösztöndíjakat keres, ellenőrizze a https:// URL-címét, amely azt jelzi, hogy biztonságos webhely. Ha a webhely nem biztonságos, ne jelentkezzen erre az ösztöndíjra.

   Tanulói beszámolók

   Helyszínek

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Kérdések