Keystone logo
Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Bevezetés

Munka-gyakorlatorientált és kis csoportokban a Hamm-Lippstadt Egyetemtudományi Egyetem magas színvonalú tanulmányi programokat kínál, amelyek egyértelmű irányultsággal rendelkeznek a jelenlegi és jövőbeni piaci igényekhez. A fiatal professzorcsapat gyakorlatilag tapasztalt. Interdiszciplináris felkészítéssel a tanítás az egyéni erősségek előmozdítására és a szociális kompetenciák - mint például a csapatmunka - előmozdítására összpontosít.

Hamm és Lippstadt új egyeteme sok tervezési potenciállal rendelkezik. A modern egyetemi élet, a piac és gyakorlat orientált tanfolyamok, a nyitottság, a tolerancia, a csapatszellem és a magas igények a kezdetektől fogva. Az újonnan épített és akadálymentes kampuszok Hamm és Lippstadt ideális feltételeket kínálnak a mérnökök jövőorientált oktatásához. A 32 250 négyzetméter teljes alapterülete a legkorszerűbb felszerelésű laboratóriumokat, például pásztázó elektronmikroszkópot, ipari CT szkennert, 3D-s vetületi felületeket, beágyazott rendszereket vagy daru pályákat kínál, valamint rengeteg helyet biztosít a diákok számára, kommunikáció, oktatás és kutatás.

Közel a jövőhöz

A gyakorlatban orientált módon és kis csoportokban dolgozva egy nagyon magas szintű akadémiai tanulmányi programot kínálunk, amely világos irányultságot mutat a jelenlegi és jövőbeni piaci igényekhez. A tanárok csapata gyakorlatilag tapasztalt és fiatal. Az interdiszciplináris felkészítés során a tanítás az egyéni erősségek előmozdítására és a szociális kompetenciák - például a csapatmunka - átadására összpontosít. A projektorientált munka kezdettől fogva nagy fontosságot tulajdonít. Végül, de nem utolsósorban a kreativitás és a kommunikáció fontos tényezők a mérnökök jövőre való felkészítéséhez.

Közös célokat osztunk meg

Kíváncsiak vagyunk a diákjainkra, várjuk az érdekes találkozásokat, és intenzív, partnerségen alapuló csereprogramot tartanak fenn az iparral. A karcsú szervezetünk gyors és egyszerű szolgáltatásokat kínál minden területen. A sporttevékenységek és a fiatal családok támogatása számos lehetőséget nyit meg. Az e-könyvtár, a digitális auditorium és a központi tudásmenedzsment az egyetemet elérhetővé teszi bárhonnan a világ bármely pontjáról. Akár főiskolai, mester vagy szakmai továbbképzés alatt áll: fiatal, kreatív és magasan képzett mérnököket oktatunk, akik piacorientált kompetenciájuk miatt kiváló karrierlehetőségeket nyújtanak.

Magasabb matematikánk nem homályos elmélet

A természettudományok a mérnöki szakok alapját képezik. Tananyagaink a matematika, a fizika, a kémia és a biológia ismeretein alapulnak, és új kontextusba helyezik. A képletek alkalmazásokká válnak. Az alkalmazások kutatási projektekké váltak. A kutatási projekteket termékekké alakítják.

Verhetetlen a gyakorlati jelentőség szempontjából

Számunkra nagy jelentőséggel bír a gyakorlati szemeszter gyakorlatok, projektek vagy tézisek formájában, a vállalatok részvétele a tanítási tevékenységekben. Ez különösen nyilvánvaló a kettős tanulmányi programokban, amelyeket mind gyakorlati, mind pedig képzési integrált tanfolyamként kínálunk.

Tanulás az életért

A vállalatok elvárják, hogy alkalmazottaik speciális ismeretekkel, valamint maximális személyes készségekkel és kompetenciákkal rendelkezzenek, mint például a csapatorientáció, a projektmenedzsment és a nyelvi készségek. Ezeket az ismereteket a Hamm-Lippstadt Egyetemen végzett tanulmányok teljes időtartama alatt támogatják. Továbbá nagy jelentőséget tulajdonítunk az interkulturális kompetenciáknak. Fontos, hogy bővítsük a horizontot és felkészüljünk a nemzetközi munkaerőpiacra korai szakaszban. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a szakmai gyakorlatot vagy a tanulmányi látogatást külföldön, egész évfolyamat tartottunk fenn. Az előnyök teljesen nyilvánvalóak: a teljes eredmények elismerése és a tanulmányok során elveszett idő. A Nemzetközi Iroda segíti a hallgatókat minden szervezeti kérdésben, hogy az adminisztratív és nyelvi korlátokat, valamint a költségeket alacsony szinten tartsa.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Lippstadt

    Marker Allee 76–78, 59063, Lippstadt

Kérdések