Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Bevezetés

Üdvözöljük a HAMK

Körülbelül 9000 fős csapat alkotja a biogazdaság, az egészségügy, az oktatás, az üzlet, a design és a technológia jövőjét. Jelenlétünk hét egyetemre terjed ki, online és nemzetközi szinten. Kivételes eszközöket és környezetet biztosítunk diákjainknak, munkatársainknak és partnereinknek, hogy együtt dolgozhassanak és működjenek együtt hasznos tevékenységek végrehajtása érdekében.

HAMK Finnország déli részén található. Hosszú, 1840-ig visszanyúló történelmünk lehetővé tette számunkra, hogy versenyképes, modern egyetemmé váljunk nemzetközileg elismert oktatási minőséggel.

Egy nemzetközi egyetem

Szeretettel várjuk a diákokat a világ minden tájáról. Több mint 850 nemzetközi hallgatónk van több mint 70 országból, hogy gazdagítsák HAMK nemzetközi környezetét. Olyan globális környezetet kínálunk, ahol a hallgatók különböző kulturális perspektívákkal találkoznak, és nemzetközi kapcsolatokra tesznek szert, amelyeket a munkaadók világszerte értékelnek.

Tanulmányok a HAMK -nál

Nagy örömünkre szolgál, hogy 14 képzési programot kínálunk Önnek a mérnöki, üzleti, informatikai, tervezési, mezőgazdasági és erdőgazdálkodási területeken. A rendelkezésre álló szakterületek széles skálájával megvan a lehetősége arra, hogy alakítsa jövőjét, és a legtöbbet hozza ki egyedi erősségeiből és törekvéseiből.

A HAMK nál hiszünk az oktatás dinamikus megközelítésében. Tanulmányaink zökkenőmentesen ötvözik az elméletet, a gyakorlatot és a valós kapcsolatokat, biztosítva, hogy Ön ne csak tudást szerezzen, hanem gyakorlati készségeket is fejleszthessen, és mélyrehatóan megértse iparága szakmai életét. Mire diplomát szerez, nemcsak diplomával, hanem azokkal a készségekkel, meglátásokkal és értékes kapcsolatokkal is fel lesz szerelve, amelyek a sikeres karrier felé terelhetik.

Tanulmányai során lehetőség nyílik valódi vállalatok projektjei megvalósítására, amelyek lehetővé teszik, hogy készségeit professzionális környezetben valósíthassa meg. Ezek a gyakorlatias, gyakorlatorientált tanulmányok, amelyekről az alkalmazott tudományegyetemek híresek, mind Önnek, mind pedig azoknak az iparágaknak a hasznára válnak, amelyeknek része lesz.

Büszkék vagyunk arra, hogy 4 kutatóegységünk van, amelyek szorosan együttműködnek nemzetközi diákjainkkal különféle lenyűgöző projekteken és feladatokon. Ez az együttműködés végtelen lehetőségek előtt nyit ajtót, és gazdagítja tanulási tapasztalatait.

Tehát készülj fel egy izgalmas utazásra HAMK ban! Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az út minden lépésében erőt adjunk Önnek!

A HAMK minőségi rendszer

A finn felsőoktatási intézmények minőségügyi rendszereit a Finn Oktatásértékelő Központ szisztematikusan ellenőrzi. Az ellenőrző csoport értékelése alapján a HAMK volt az első olyan felsőoktatási intézmény Finnországban, amely az értékelési terület oktatására „kiváló” szintet kapott.

Kövessen minket a Snapchaten, valamint az Instagramon, a Facebookon és a TikToK-on

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Hämei Alkalmazott Tudományok Egyeteme

TikTok: hamk_uas

Helyszínek

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Kérdések