Keystone logo
Graceland University Bachelor of Arts in Finance
Graceland University

Bachelor of Arts in Finance

Lamoni, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19 950 *

Összekevert, Az egyetemen

* tandíj 2024-25

Bevezetés

Pénzügyi szakemberként kritikus szerepet játszik majd az üzleti döntések irányításában és befolyásolásában. A pénzügyi elemzés, a kockázatértékelés és a stratégiai tervezés terén szerzett szakértelmed kulcsfontosságú a szervezetek sikeréhez hozzájáruló fontos döntések kialakításában. Alternatív megoldásként, pénzügyi üzleti diplomával pénzügyi tervezőként is karriert futhatsz be. A pénzügyi piacok és befektetések megértése lehetővé teszi, hogy segítsen az ügyfeleknek eligazodni a pénzügyi döntésekben és elérni saját pénzügyi céljaikat.

A Graceland pénzügyi szakja a pénzügyi, közgazdasági, matematikai és számviteli tárgyakra épül, amelyek erős mennyiségi, kritikai és analitikus gondolkodási készségeket biztosítanak Önnek. Ezen alapismeretekre építve, a karrierre összpontosító, szakterület-specifikus pénzügyi tartalmakkal lesz felszerelve, amelyek a szakmai etikai kódexen alapuló, tapasztalati és szimulációs alapú tanulást tartalmaznak.

Miért válasszon pénzügyi diplomát Gracelandben?

A Graceland pénzügyi szakját úgy tervezték, hogy kiegészítse a többi üzleti szakot, lehetővé téve a zökkenőmentes kettős vagy akár hármas szakot, amely nagyobb fokú specializációt és felkészülést biztosít a modern üzleti világ legnépszerűbb munkahelyeire. A pénzügy szakos program tanterve arra az alapelvre épül, hogy a hallgatókat társadalmi tudatosságra készítsük fel, és felkészítsük őket arra, hogy olyan karriereket indítsanak el, amelyek jobbá teszik a világot.

A Graceland University Investment Clubban való részvétellel lehetőséget biztosítunk arra, hogy csiszolja készségeit. A Graceland együttműködő környezete szoros munkakapcsolatot kínál a hallgatóknak társaikkal és professzoraikkal, amit a nagy elkötelezettségű öregdiákok bázisa tovább erős szakmai hálózathoz való hozzáférést és annak kiépítésére való képességet kínál.

Belépők

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések