Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Bevezetés

Graceland University a kivételes felsőoktatásnak szentelt közösség

A szabad művészeteken alapszik, és a 21. századi hallgató fokozatos akadémiai igényeinek biztosítására törekszünk.

Az 1895-ben alapított és a Krisztus közössége által támogatott Graceland University több, mint egy iskola. Szenvedélyes, gondoskodó és elkötelezett egyének közössége, akik a diákokkal való kapcsolatukat helyezik előtérbe. Az aktív Graceland öregdiák hálózat messze túlmutat a hallgató egyetemen töltött idején.

Helyszínek

Lamoni Campus: a fő, lakossági campus az iowai Lamoni városában található, körülbelül egy órára délre Des Moines-tól. Ez egy gyönyörű, barátságos campus, amely 170 hektáron terül el Iowa déli részének dombjai között. Sporttelepünk műfüves focipályával, olimpiai színvonalú szabadtéri pályával és a konferencia legjobb futballkomplexumával büszkélkedhet. A Helene Vizuális Művészeti Központot más iskolák irigylik, a Resch Tudományos és Technológiai Csarnok pedig kiváló létesítményeket és ipari szabványos berendezéseket kínál. Regionális előadóművészeti központunk, a Shaw Center egy 500 férőhelyes előadóteremmel, egy 100 férőhelyes koncertteremmel, egy teljesen testreszabható black box színházzal, egy gyönyörű új előcsarnokkal és átriummal, valamint egy lenyűgöző szabadtéri amfiteátrummal rendelkezik. 2011 őszén negyvennyolc diáklakás nyílt meg az egyetem szélén, és az újonnan felújított és kibővített Newcom Student Union külön játékteremmel, számítógépes laborral és kiterjedt hallgatói tárgyalóteremmel rendelkezik.

Independence Campus: Independence Campusunk a Missouri állambeli Independence városában található, és itt található a Graceland's School of Nursing és a Krisztus Közösségi Szeminárium. A Graceland online programjait az 1969-ben megnyitott IC-n üzemeltetik. A diákbarát, 55 000 négyzetméteres létesítmény élvonalbeli tanulási eszközökkel és erőforrásokkal van felszerelve, beleértve az átfogó vezeték nélküli hálózatot, az ápolói készségeket segítő laboratóriumot, amely kamerákkal van felszerelve a rögzítéshez. és lejátszási bemutatók, valamint egy díjnyertes ápolói könyvtár. Az IC tanárképzést és üzleti programokat is kínál.

Online programok: A Graceland a távoktatás úttörője, több évtizedes tapasztalatával kivételes oktatást biztosít a diákok otthonában. 2000-ben Graceland több programban tisztán online kézbesítési módszerre lépett át: a Master of Science in Nursing, egy RN a BSN, egy RN to MSN "híd", egy Bachelor of Arts in Health Care Management és egy Doctor of Nursing Practice. .

Professor lecturing at the front of a class

Látás, küldetés, értékek

A Graceland University előrehaladott tanulásra, eredményes karrierre és gazdag életre neveli a hallgatókat. Diákköre egy célzott, mégis sokszínű csoport, amely különböző korú, hátterű és nemzeti származású személyeket foglal magában, akik osztoznak a tanulás iránti elkötelezettségben. Tanterve, amely szilárdan gyökerezik a bölcsészettudományi hagyományokban, és karrierorientált gyakorlati tapasztalatokkal erősíti, megerősíti a különböző tanulási stílusokat, és felkészíti a hallgatókat arra, hogy kompetens szakemberekké váljanak. Magasan képzett oktatói kiválóak az oktatásban és a tudományos, kreatív és szakmai tevékenységekben való részvételben. Az adminisztrációval és a személyzettel együtt mélyen törődnek a diákokkal.

A Graceland tanulási környezetet kínál a bentlakásos és a nem bentlakásos hallgatók számára, amely elősegíti a személyes fejlődést. Kihívásokkal teli tudományos programja az egész életen át tartó tanulás örömét, az intellektuális fegyelem szigorát, és mindkettőnek a kielégítő szakmai és magánélethez való viszonyát hangsúlyozza. Mérete előmozdítja az egyén iránti őszinte törődést, miközben közösséget és az összetartozás érzését biztosítja. A bentlakásos hallgató számára gazdag társtantervi programja az érdeklődési körökből, atlétikából, diákönkormányzatból, bentlakásos életből, szabadidős tevékenységekből ad lehetőséget az interperszonális készségek, a kapcsolatok, a kreativitás és a vezetés fejlesztésére.

Az emberi méltóság, a kölcsönös tisztelet és a társadalmi felelősségvállalás keresztény értékei alapján a Graceland minden vallású embert fogad. Aktívan támogatja szponzoráló felekezetének, a Krisztus közösségének tanácsát, hogy „tanulásra törekedjen akár tanulással, akár hittel is”, és valójában kézzelfogható kifejezést ad az egyház elkötelezettségének a tudás nyílt és szabad folytatására a felsőoktatáson keresztül.

A Graceland gyakorlati és elképzelési cselekvések révén elősegíti a lehetőségeket, az igazságosságot és a világbékét.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Látomás

Graceland University elismert oktatási vezetővé válik, amely inspirálja és felhatalmazza az embereket az átalakuló szolgálatra és vezetésre.

Küldetés

A Graceland olyan tanulási közösségeket hoz létre, ahol a hallgatók fejlesztik az értelmes és produktív élet lehetőségeit.

értékek

A Graceland értékeli a tanulást, az teljességet és a közösséget. A Graceland ösztönzi ezen értékek fejlesztését az élet gazdagítása és a világ jobbulása érdekében.

Tanulás

Hiszünk az igazság nyílt és szabad törekvésének egész életen át tartó folyamatában.

Teljesség

Hiszünk abban, hogy az egészséges és teljes élethez minden ember szellemi, fizikai, szociális és lelki dimenzióinak fejlesztése szükséges.

Közösség

Nagyra értékeljük és örömmel fogadjuk a sokféleséget, és mint Krisztus Közössége által szponzorált intézmény, hiszünk minden ember velejáró értékében, amelyet a feltétel nélküli szeretet és elfogadás alapjául szolgáló kapcsolatok képeznek.

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  12%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  13 1-hez

Campus jellemzői

 • Campus mérete:

  170

 • Kiemelkedő építészet:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Épületek száma:

  24

 • Szállás:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Belépők

Graceland University egy magán, bölcsésziskola Amerika szívében. Mindennek a közepén van. Graceland akadémiai és földrajzi pozíciója egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatók számára, hogy egyetemi környezetben folytassák tanulmányaikat, miközben élvezik az amerikai szívvidék legjavát.

A külföldi egyetemre való jelentkezés ijesztő lehet. Egy másik országba költözni, legyen az egy szemeszter vagy négy év, nem könnyű. A Gracelandnél egy elkötelezett nemzetközi felvételi tanácsadó és tapasztalt támogató személyzet áll a rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a folyamat minden lépésében. Kérdéseire e-mailben, SMS-ben, telefonon, Zoomon, Facebookon vagy más, az Ön számára elérhető közösségi médián keresztül válaszolhat. A Graceland felvételi osztály gondoskodni szeretne arról, hogy Ön megkapja az információkat, és gyorsan választ kapjon kérdéseire.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A pénzügyi támogatás folyamatának leegyszerűsítése érdekében a Graceland egyetlen elsődleges intézményi ösztöndíjat ítél oda, amely figyelembe veszi az Ön pénzügyi szükségleteit, tanulmányi eredményeit, sportolói sikereit, valamint az olyan tanórán kívüli tevékenységekben való részvételét, mint a művészet, zene, színház, kommunikáció, társadalmi változások és fenntarthatóság. Graceland-ösztöndíját az Ön erősségeihez és érdeklődési köréhez igazítják.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Kérdések