Keystone logo
Goshen College Online

Goshen College Online

Goshen College Online

Bevezetés

Látomás

Goshen College elismerten befolyásos vezető bölcsészettudományi oktatás középpontjában a nemzetközi, interkulturális, interdiszciplináris és integratív tanítási és tanulási kínál minden tanuló egy életet orientáló történet ágyazott Krisztus-központú alapértékei: globális polgárság, együttérző béketeremtés, szolga vezetés és szenvedélyes tanulás.

Küldetés

Goshen College egy bölcsész főiskolai elkötelezett a fejlődés a tájékozott, beszédes, érzékeny, felelős keresztények.

Mint minisztérium a Mennonite Church, arra törekszünk, hogy integrálja a keresztény értékek oktatási, társadalmi és szakmai életben. Mivel a hit közössége és a tanulás, arra törekszünk, hogy elősegítse a személyes, szellemi, lelki és szociális növekedés minden ember. Mi tekintettel az oktatás, mint erkölcsi tevékenység termel szolga-vezetők az egyház és a világ.

Core Values

Abban Goshen College kívánunk létrehozni egy közösség a hit és a tanulás épül öt alapvető értékek: Christ-központúság, szenvedélyes tanulás, szolga vezetés, együttérző béketeremtő és globális polgárság. A tudományos program és a társ-tantervi programok előkészítése diplomások számára:

Egy élet, amely Krisztus-központú, a

egy fényvisszaverő hit, amely táplálja a lelki növekedés az egyéni és a vállalati környezetben az aktív hit, amely tájékoztatja az élet minden választás Hisszük Isten az alapja minden bölcsesség és a tudás. Krisztus által találunk irgalmas megbocsátás és egy meghívást egy napi, személyes séta által felhatalmazott Szentlélek. Mi vezetett a Krisztus által a mi az igazság keresése.

I. Korinthus 3:11: "Mert senki sem vethet minden alapot más mint az, hogy már megállapított; mely a Jézus Krisztus. "

Egy élet szenvedélyes LEARNING keresztül

elsajátítását jelentős tanulmányi alapjául az élethosszig tartó tanulás, a szolgáltatás, a kapcsolatok, és a munka társadalmilag és kulturálisan sokszínű összefüggésben kiterjedt alapot a tudás, készségek, eljárások és módszerek származó bölcsészettudományi tananyag, amelyek szükségesek a rendszeres tanulmányozása és a problémamegoldás Meggyőződésünk, hogy a hit által támogatott tudás. Mint tanulási közösség, elősegítse egy utazás az élethosszig tartó tanulás ösztönzése egymást keresik az igazságot hevesen. Ez a szellem a tudományos kiválóság gazdagítja kapcsolatok, a mi világunkat és Jézus Krisztusba vetett hit.

II Péter 1: 5-8: "Éppen ezért, akkor mindent meg kell tenniük, hogy támogassa a hit jóságát és jóság tudás, ismeretek és az önuralom, és az önuralom az állóképességet és kitartást a kegyesség és Istenfélelem, a kölcsönös szeretet és a kölcsönös szeretet szeretettel. Mert ha ezek a tieid, és egyre köztetek, akkor tartsa meg a hatástalan és terméketlen a tudás a mi Urunk Jézus Krisztus által. "

Egy élet SERVANT vezetés, a

a vezetői képesség, amely felhatalmazza a saját és mások egészséges megértését önmaga és mások, ami tükröződik a kapcsolatokban a kölcsönös függés és a kölcsönös elszámoltathatóság

Hisszük, hogy a szolga vezetés testesül tökéletesen az élet és Jézus Krisztus személye. Alázattal félre önérdek a mások érdekeinek, ami a szeretet ereje az Isten által adott, mert a mások iránti szeretet felépíti Isten közösség. Az alábbi Krisztus példában létrehozunk egy kultúra vezető jellemzi vidám szolgaság.

Matthew 20: 26-28: "De bárki szeretne lenni köztetek nagy legyen a szolgátok." Fil 2: 5,7: "Az a kapcsolatokat egymással, azonos gondolkodásmód, mint Krisztus Jézus: Ki ... figyelembe a nagyon természet egy szolga történt emberi hasonlóság. "

Egy élet együttérző béketeremtés és

a személyes integritás, amely elősegíti a képességét, hogy megoldja a konfliktusok és támogassák igazságosság iránti elkötelezettség sokszínűség minden formája fogalmilag és a gyakorlatban Christian békeszerzők, mi ölelés "shalom" - a békét, hogy Isten szándéka az emberiség számára. Elkötelezettek vagyunk építeni a "békés királyság" gyakorló irgalmasságot, helyreállítása igazságosság, gyakorló anti-rasszizmus, szerető ellenségeink és támogatja a kisemmizett. Mi lemondanak az elnyomó, erőszakos destruktív hatáskörét ezen a világon - és hajlandó élni az életünket, példaként Isten békéje.

Máté 5: 9: "Boldogok, akik békét teremtenek, mert ők Isten fiai."

Egy élet GLOBAL állampolgárság

interkulturális nyitottság, amely képes hatékonyan működni az emberek a világ más nézetek egy felelős megértése gondnokság emberi rendszerek és a környezet egy multikulturális világban

Mint felelős globális polgárokat, azt látjuk, ösztönzik és ünneplik az Isten képmását a többiek. Üdvözöljük és tartalmazza az "idegen" köreinkben - tiszteletben különbségek világnézetek miközben arra törekszik, közös alapot. Kívánjuk, hogy emelkedjenek felül az emberek között nemcsak egyetemi oktatás és a tanulás, hanem értelmes határokon kulturális cseréket. Bemegyünk a világ kínál az ajándékainkat és életét mások szolgálatában.

II Corinthians 5: 18-20: "Mindez Isten, aki minket magával megbékéltetett Krisztus, és adott nekünk a kiengesztelődés; azaz Krisztusban Isten megbékéltette a világot maga, nem számítva az ő vétkeiket ellenük, és bízza az üzenetet a megbékélés számunkra. Így vagyunk nagykövetei Krisztusért, mert Isten teszi a fellebbezést rajtunk keresztül; mi könyörgök Krisztus nevében, egyeztetni kell az Isten. "

Helyszínek

  • Goshen

    1700 South Main Street Goshen, Indiana 46526, , Goshen

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések