Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Bevezetés

Goodwin College egy innovatív tanulási közösség, amely felhatalmazza a keményen dolgozó hallgatók lesz legkeresettebb alkalmazottak.

Mi személyre szabott programjaink igényeinek kielégítésére a munkaadók, és formáljuk őket, hogy illeszkedjen az életét a diákok. Osztályok kényelmesen kínálnak egész évben - nappal, este, hétvégén, és online. Fok lehet rugalmasan réteges egész bizonyítvány, munkatársa, és alapképzések a különböző in-kereslet területeken.

Még jobb, azt körülvevő hallgatók a személyes támogatás és szakmai irányítása szükséges - nem csak keresni fok, de megváltoztatni életüket a maguk, családjuk és közösségük.

Goodwin College egy nonprofit felsőoktatási intézmény és az akkreditált New England Szövetsége iskolák és kollégiumok (NEASC) keresztül Bizottság a Felsőoktatási Intézmények. Goodwin College 1999-ben alakult, azzal a céllal, szolgáló sokszínű hallgatói népesség karrier-orientált képzési programok, melyekkel erős foglalkoztatási eredményeket.

Küldetés

A küldetése Goodwin College az, hogy oktassák a sokszínű hallgatói létszám dinamikus környezetben, amely összehangolja az oktatás, a kereskedelem és a közösség. Innovatív tanulmányi programok a diákokat felkészítsék a szakmai karrier, miközben egész életen át tartó tanulás és a polgári felelősség. Ennek ápolása az egyetemi közösségnek mi kihívást a diákok, oktatók, alkalmazottak és adminisztráció teljes mértékben kihasználni a legmagasabb tudományos, szakmai és személyes potenciál.

Cél:

 • Ahhoz, hogy hozzon létre egy dinamikus oktatási környezetet, amely előkészíti az előlegek és a diákok szakmai karriert, miközben a fejlődő felmérték a bölcsészettudományok, a művészetek és a tudományok.
 • Hogy oktassák a diákok egy olyan környezetben, amely ünnepli a különböző kultúrák, korok, tapasztalatok és vélemények.
 • Finomítani módszerek, amelyek támogatják és fenntartják graduális és posztgraduális hallgatók.
 • Alkalmazkodni a programokat a változó igényeit hallgatói szervezet, a munkaerő és a társadalom.
 • Gazdagítása, a helyi és globális közösségek kialakításával és fenntartásával együttműködési kapcsolatokat teremt az oktatási, gazdasági és kulturális előnyöket.
 • Hogy segítse a hallgatókat azonosítása és biztosítása szakmai lehetőségeket.
 • Hogy a hallgatók a kereteket az etikus döntéshozatalhoz és lebonyolítása magukat szakmai integritását.

intézményi eredmények

Abban Goodwin College, úgy véljük, hogy minden diák, aki diplomások rendelkeznek bizonyos képességekkel, függetlenül azok tudományos program. Ezeket hívjuk alapképességekkel Intézményi eredmények.

Érettségi után, Goodwin főiskolások akarat:

 • Nyelvismereti az általuk választott területen a tanulmány.
 • Rendelkeznek a hatékony kommunikációs és elemző készség.
 • Megszerezzék a vágy és a szükséges készségeket, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás.
 • Mutassa polgári felelősség.

Core Values ​​(elfogadva 2012)

Goodwin College Core Values vannak a mélyen gyökerező meggyőződés, hogy képviselje az Akadémia legfontosabb prioritásai és az alapvető hajtóereje. Ezek határozzák meg a szenvedély, amit teszünk, és hogyan döntünk, hogy rezonál és fellebbezni diákok, az alkalmazottak és a nagyobb Goodwin közösség.

Kik vagyunk?

Azt hiszem, mindenki számára hozzáférést kell biztosítani a minőségi oktatás. Úgy gondoljuk, hogy akkor kellett volna az esélye, hogy sikeres legyen, nem számít, hol voltál, vagy ha azt tervezi, hogy megy. Lehet, hogy nem találja a siker másik egyetemen, vagy csak nem hiszem, hogy volt idő, pénz, vagy támogatást, hogy pontokon keresztül. Goodwin van itt, hogy fordítsa meg az Ön számára. Kezdje a jövő ma Goodwin.

Helyszínek

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Kérdések