Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Bevezetés

A GBS egy felsőoktatási szolgáltató, amely ágazati kurzusok széles skáláját kínálja nyolc egyetemen Londonban, Manchesterben, Birminghamben, Leedsben és azon kívül.

Az Egyesült Királyság számos vezető felsőoktatási szolgáltatójával együttműködve szakmai, alap- és posztgraduális programokat kínálunk a pénzügy, a számvitel, az üzleti élet, a turizmus, az egészségügy és egyebek területén.

Célunk, hogy segítsük diákjainknak boldogulni a mai versenyképes munkaerőpiacon, kiváló kapcsolatokat kínálva a munkaadókkal, és a speciális kurzusaink mellett a személyes tanulmányi és pályaválasztási tanácsadásra is összpontosítunk.

Inkluzív megközelítést alkalmazunk a hallgatók toborzásánál, azzal a céllal, hogy szélesítsük a felsőoktatáshoz való hozzáférést a szektorban jelenleg alulreprezentált csoportok körében.

Az Office for Students Register jóváhagyott intézménye vagyunk, amelyet a Minőségbiztosítási Ügynökség felülvizsgált és jóváhagyott.

Campus jellemzői

A GBS Greenford kampuszon és környékén

Greenford campusunk egy lenyűgöző létesítmény Nyugat-Londonban, közel London ikonikus Wembley Stadionjához. A kényelmes közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően London városának felfedezéséhez békét találhat a több hektárnyi gyönyörű növényzetben, miközben élvezheti az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb városának nyüzsgő légkörét. A greenfordi kampusz a globális központunk, amely számos új lehetőséget kínál a helyi közösség és gazdaság számára.

Greenford a londoni Ealing kerületben található, és minden bájjal rendelkezik, amit egy erős közösségi szellemiségű kisvárostól elvárhat. Rengeteg tennivaló akad, amikor a diákok nem tanulnak, a helyi parkok, sportlétesítmények, valamint a nyüzsgő városközpont, ahol számos bár és étterem található.

Az olyan ikonikus tereptárgyakkal, mint a Wembley Stadion a közelben, a greenfordi kampusz tökéletes hely azok számára, akik egy kis közösségben szeretnének tanulni, a nagyvárossal a küszöbön.

Szolgáltatások és szolgáltatások

1000 diák tanul a greenfordi campusunkon, így csatlakozhat egy ambiciózus, hasonló gondolkodású emberekből álló befogadó közösséghez, akik elkötelezettek a jövőbeni karrierlehetőségeik javítása érdekében. Elvárhatja, hogy a legkorszerűbb létesítmények fokozzák tanulási élményét, kiegyensúlyozott rekreációs terekkel, hogy élvezze a közösséget és bővítse hálózatát.

    Helyszínek

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

    Kérdések