Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Bevezetés

Amit ajánlunk:

Rangsorolva Amerika 10 legjobb üzleti programja, 2019; Legjobb online főiskolák, 2020; Legjobb Online Főiskola Értékért, 2018; Legjobb ár-érték arányú iskolák Georgia, 2019; 50 legfontosabb MBA-program, 2018; Legjobb marketing szak, 2020; Legjobb főiskolai kar a HR-ben, 2018

Olyan oktatói csapat, akiket a hallgatók és társaik következetesen elismernek az egyetem legfelsõbb oktatói karaként - vonzóak, érdemi tanácsokat kínálnak és rendelkezésre állnak hallgatóik segítésére.

A legújabb innovatív technológiákat integrálják tananyagunkba és tantermeinkbe. Tanulási eszközök vannak érvényben, hangsúlyt fektetve a technológia használatára a vállalatok napjainkban tapasztalható különféle üzleti problémák megoldására.

Küldetésnyilatkozat

Az Üzleti és Számítástechnikai Főiskola küldetése, hogy sokszínű hallgatói minőségi alap- és posztgraduális szintű oktatási programokat nyújtson, amelyek a diplomások számára olyan ismereteket és készségeket nyújtanak, amelyek elősegítik számukra az üzleti karrier, a további tanulmányok és a személyes lehetőségek kiaknázását. . Arra törekszünk, hogy fokozzuk a hallgatók tudományos tapasztalatait a releváns oktatói tevékenységek, a közösségi szolgálat, a Georgia délnyugati régiójához kapcsolódó alkalmazott tudományos törekvések és szakmai tevékenységek révén. Ez az elkötelezettség magában foglalja a következő előírások betartását:

  • Őszinteség és integritás az interakciókban és a vállalásokban
  • Mások jogainak, különbségeinek és méltóságának tiszteletben tartása
  • Felelősség a személyes viselkedésért

Helyszínek

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Kérdések