Keystone logo
Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Bevezetés

A Katari Georgetown Egyetemről

Georgetown Egyetem Katarban (GU-Q) a Georgetown Egyetem további helyszíne, amely a Dohai Oktatási Városban található. Az Egyetem négyéves alapképzési programot kínál nemzetközi ügyekben, ami a Bachelor of Science in Foreign Service (BSFS) fokozathoz vezet. A hallgatóknak lehetőségük van a négy nagy cég közül az egyik kiválasztására és a három bizonyítvány egyikére.

A GU-Q különféle vezetői és szakmai oktatási lehetőségeket is kínál, és a Georgetowni Egyetem Továbbképző Iskola sürgősségi és katasztrófavédelmi programjának lakóhelye.

Georgetown Egyetem

Az 1789-ben alapított Georgetown Egyetem egy kivételes diákok, karok, alumíniumok és szakemberek közösségéből áll, akik a kutatás, az ösztöndíj, a hit és a szolgálat valós alkalmazásainak szentelték.

Küldetés

Georgetown Egyetem Katarban (GU-Q) elkötelezett a Georgetown Egyetem missziójának, a szellemi, etikai és spirituális megértés előmozdításának, a különböző hitek, kultúrák és meggyőződésű emberek közötti komoly és tartós diskurzus révén. Az Egyetem szellemét tükrözve a Georgetown Katar egyeteme oktatást, kutatást és szolgáltatást végez, hogy előmozdítsa a tudást, és holisztikus oktatási élményt nyújtson a diákoknak és a közösségnek, amely globális embereket állít elő az emberiség szolgálatában. Bemutatjuk a Georgetown Egyetem értékeit; arra törekszik, hogy az Edmund A. Walsh Külügyi Szolgálatának világszínvonalú hírnevére épüljön; és működjön együtt partnereinkkel, Katar Alapítvánnyal, annak érdekében, hogy elérje a Katari Nemzeti Vízió 2030-at, és segítsen fejleszteni Katar tudásalapú gazdaságát.

Látomás

Elképzelésünk, hogy elismerjük a Közel-Keleten a nemzetközi ügyek vezető akadémiai intézményét, bemutatva a tanítás, a kutatás és a közösségi tájékoztatás végtelen kiválóságát.

Miért Katar

Katar, aki a világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel megáldott, Kelet és Nyugat kereszteződésénél fekszik. Egy modern, virágzó ország a Közel-Kelet szívében, ambiciózus fejlesztési elképzeléssel, magas színvonalú életminőséggel, kiváló létesítményekkel, modern infrastruktúrával, valamint helyi és kozmopolita kultúra keverékével. Katar a regionális és globális hálózatok és nemzetközi diplomácia, energia, pénzügyek és közgazdaságtan, média és sport témaköreinek központjává vált.

Ezzel rengeteg kulturális, szellemi és művészeti rendezvényt és helyszínt találhatunk - ideértve az IM Pei által tervezett Iszlám Művészeti Múzeumot is. Az ország biztonságos és családbarát környezetet kínál, és remek hely az élet, a tanulás és a munka számára. A központi elhelyezkedése ideális helyszínt kínál ázsiai, afrikai és európai úti célok felfedezéséhez. Közvetlen járatok összekötik Dohát a világ minden részén.

Akkreditáció

A Georgetown Egyetemet a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága, az Egyesült Államok Oktatási Minisztere és a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács által elismert intézményi akkreditáló ügynökség akkreditálja. A Közép-Államok régiója Columbia kerület, Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico és az Amerikai Virgin-szigetek.

A Georgetown Egyetem Katar-egyeteme egy további helyszín a Washingtoni Egyetem számára. A Katar által felajánlott akadémiai programokat a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága akkreditálta, és a Katar államának helyi hatóságai elismerik.

Az Egyetem 2012 tavaszán sikeresen befejezte újra akkreditációs felülvizsgálatát. Ez a folyamat 10 évente zajlik, és az egész egyetemre vonatkozik.

Helyszínek

  • Doha

    Education City | P.O. Box 23689, , Doha

Kérdések