Keystone logo
George Mason University Természettudományi alapképzés rekreációs menedzsmentből - Egyéni koncentráció
George Mason University

Természettudományi alapképzés rekreációs menedzsmentből - Egyéni koncentráció

Fairfax, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

Aug 2024

USD 4897 / per semester **

Az egyetemen

* Nemzetközi diákoknak | Belföldi diákoknak február 1.

** állami oktatás nappali tagozaton (12-15 kredit); 16 980 USD - államon kívüli tandíj teljes munkaidőben (12-15 kredit); 1803 USD - kötelező hallgatói díj

Bevezetés

Az egyénre szabott koncentrációval rendelkező Rekreációs Menedzsment BS felkészíti a hallgatókat arra, hogy felfedezzék a rekreáció hozzájárulását egy kisebb vagy kiegészítő területtel összhangban.

Ez a koncentráció lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egy tanácsadóval konzultálva olyan programot dolgozzanak ki, amely elősegíti speciális szakértelmüket a kiválasztott kiegészítő területeken, beleértve a kisebbik egyidejű elvégzését (pl. vállalkozói ismeretek; öregedési tanulmányok; környezettudomány; non-profit tanulmányok; sportmenedzsment) turizmus és rendezvényszervezés, egészségfejlesztés, kineziológia, sport- és számítógépes játéktervezés). Ezek a hallgatók olyan kurzusokat fognak befejezni, amelyek saját szenvedélyükre és céljaikra irányulnak, miközben megfelelnek az oktatási igényeknek, hogy felkészüljenek a posztgraduális iskolai vagy szakmai elfoglaltságra. Ezzel szemben egy szélesebb közösség igényeit fogják kielégíteni.

Akkreditációs státuszunkon és innovatív karunkon kívül Mason földrajzi elhelyezkedése az észak-virginiai nagyvárosi területen terepmunka, szakmai gyakorlat és munkalehetőségek tárházát kínálja. Emellett kínáljuk az EDGE-t, a szabadtéri tapasztalati tanulás központját, amely a Tudományos és Technológiai Campusunkon található, és amelyet a hallgatók kurzusok, gyakorlatok és szakmai gyakorlatok során hasznosítanak.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések