Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Bevezetés

Ismertté.

Mi ígéretünk: George Fox, minden hallgató lesz ismert - személyesen, tudományosan és szellemileg.

Ez a remény, minden diák hozza a főiskolai tapasztalatok. Ahhoz, hogy név szerint is ismert. Kell érteni, megbecsülik, ösztönzik és felemelt. George Fox, hogy ismert módon, hogy a tanárok és a személyzet kapcsolatot hallgatók autentikus módon - személyesen, mind tanulmányi, szellemileg - felismerve, hogy mi minden jön erre a helyre a különböző háttérrel, élettapasztalatok és az álmok a jövőre nézve. Tudni kell azt jelenti, hogy a diákok nem csak megtanulják az új ötleteket, osztoznak a saját. Ahhoz, hogy ismert módon a meghallgatásra.

Ha egy diák úgy érzi, milyen érzés, hogy ismert legyen ezen a módon válnak ihletett. És ez az, amikor valódi változás történik. A tudás mozog a tudat, hogy a szív. Karrier alakulnak hivatás között. Hit fordul akcióba. És ezért kezdjük egy egyszerű ígéret, hogy minden diák ismert lesz.

országosan elismert

George Fox ismert országosan, mint egy kiemelkedő keresztény egyetem, rangsor között a top 10-ben a Forbes Media rangsor "Legjobb Vallásilag Kapcsolt kollégiumok." Mi van besorolva a US News & World Report, mint az első réteg a regionális egyetemi, és a Forbes helyen áll bennünket az elsők között keresztény főiskolák a nemzet.

tudományosan szigorú

A diákok a George Fox kényelem kihívást jelentő tananyag, amely ösztönzi a jelentős ösztöndíjat és alkalmazása. Graduális és posztgraduális hallgatók a Richter Scholars Program, például végezzen eredeti kutatási kari mentorok - kutatása kérdések, mint a gyógymód a mellrák, a cukorbetegség vizsgálja a sejtek szintjén, vagy tanul trauma és a kognitív fejlődés. Mi vagyunk az egyik csak 11 főiskola, beleértve a Yale, Dartmouth, Cal Tech és a University of Chicago, hogy vegyenek részt ezen a rangos programban.

diák fókuszált

Kar és a rendszergazdák tervezőprogramok, hogy tegye a hallgatók először, felismerve, hogy minden tanuló különböző célokat és igényeket. Személyre szabott tanulmányi útmutatás a folyamatos lelki képzés, kar mentori és karrier tanácsadás, az egész oktatási folyamat George Fox köré szerveződik diákjaink növekedése és sikere.

relációsan tervezve

Mint egy Krisztus-központú egyetem gyökerezik a Barátok hagyomány, George Fox egyedi tervezésű, hogy ösztönözze a tartalmas kapcsolatokat. A diákok tudják, hogy a professzorok által az első neveket, és viszont, professzorok szándékunk, hogy tudjuk, hogy a diákok egy keresztnevén. George Fox, úgy véljük, átalakítási tanulási kezdődik holisztikus, hiteles kapcsolatok -, és így az ilyen típusú kapcsolatok prioritást, ami megkülönböztet minket.

lehetőség Rich

George Fox biztosítja a források egy országos egyetemi és a megközelíthetősége lehetőséget, hogy csak egy kisebb egyetemi nyújthat. Graduális és posztgraduális hallgatók részt vesznek az életet megváltoztató tapasztalatok, mint a kar-mentorált kutatási projektek, szakmai és külföldi tanulmányi programokat. A lehetőségek sokfélék. Itt egy diák végezhet egy játék, a versenyt az NCAA Division III csapatsportok, énekelni kórusban, és még vezetni egy diák klub. A kisebb méretének köszönhetően nagy lehetőségeket.

Hit Infused

A hit áthatja minden szempontból az iskolai tapasztalatok George Fox. Kar és a rendszergazdák, akik mind a gyakorló keresztények, szentelt integrálása a hit és a tanulás, és szívesen segítünk a diákok teljesítik a szakmai hivatás között. Hallgatók szert mélyebb egyetértést Isten keretében egy Krisztus-központú közösség középpontjában a szerető Isten és az emberek, valamint a tanulás, hogyan lehet fejleszteni a hit egész személyek válnak kiváló szakemberek.

szolgáltatás gondolkodású

George Fox komolyan veszi a kihívást, Jézus Krisztust, hogy ügynökei a szeretet és a megbékélés a világon. Hallgatók iskolai szponzorált szolgáltatás utak változatos kultúrák közötti beállításokat, például Dream Center Los Angeles, a Makah Nation Washingtonban, vagy Szváziföld hogy segítse az AIDS áldozatainak. Egyes programok, mint a mérnöki, integrálja szolgáltatás a tananyag. Minden ősszel, az egyetemi campus bezárja a mi éves tálaljuk nap és küld több mint 2000 diák, tanár és az alkalmazottak önkéntes a közösségben.

globálisan foglalkozik

A megalakulás óta, George Fox arra ösztönözte a diákokat, hogy keresik annak a módját, hogy hitüket releváns a világon. Elkötelezettségünket a tájékoztatás, a külföldi tanulmányok és az általa okozott társadalmi igazságosság kérdései napjaink segített létrehozni egy tanulási környezet, amely hangsúlyozza a globális tudatosság és elkötelezettség. George Fox rangsorol US News & World Report közül az első 60 ből mintegy 1800 akkreditált főiskolák és egyetemek a nemzet a diákok hány százaléka tanul külföldön. Diplomás és egyetemi szolgáltatás utak továbbra is foglalkozik komplex társadalmi igazságosság aggályokat Afrikában, Indiában, Brazíliában, Ukrajnában és Romániában.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Kérdések