Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) / Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) (áthidaló)
George Brown College
Kulcs információ
Campus helye
Toronto, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
5 - 8 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 21 905 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* hazai tandíj | 18 190 dollár nemzetközi tandíjra. Minden díj előzetes értesítés nélkül változhat
Bevezetés
Kanada egyik legjobb kulináris iskolája iránti elkötelezettségünk inspirálta a mindössze négyéves kulináris menedzsment alapképzés elindítását Kanadában. Fejleszti azokat a tudást és technikákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szakácsként, kulináris menedzserként vagy vállalkozóként sikeresek lehessenek a kulináris menedzsment szakon. Az elméleti és gyakorlati oktatás ötvözete révén a hallgatók olyan készségekre és ismeretekre tesznek szert, amelyek révén sikeres karriert érhetnek el a mai kulináris és élelmiszeriparban. A kanadai kulináris ipar szívében horgonyozunk le, globális hatókörrel és befolyással.
A Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) megfelel az iparági igényeknek azáltal, hogy a hallgatók tudásának mélységét és szélességét a kitüntetéses szintnek megfelelő, kulináris menedzsmentre szakosodott egyetemi kereskedelmi diplomával készíti fel. A kereskedelem, a kulináris, az élelmiszer-tanulmányok és az externship tapasztalatok ötvözésével ez a szak felkészíti a diplomásokat konyhai, üzemeltetési, élelmiszer-fejlesztési vagy vállalkozói pozíciókra. Kulináris menedzsment kurzusainkon a hallgatók nyolc kulcsfontosságú területet ismernek meg:
- Kulináris jártasság
- Kulináris elmélet
- Könyvelés és pénzügy
- Marketing és kommunikáció
- Humánerőforrás és kockázatkezelés
- Specialized Business
- Kutatás
- Általános ismeretek (liberális tanulmányok)
Áthidaló opció
A Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) programba vezető Pathway Ezen diplomaprogramok végzettjei hat hídtanfolyam sikeres elvégzése után jogosultak lehetnek a diploma harmadik évére.
A terepen végzett oktatási lehetőségek
Vegyen részt egy egyedülálló és robusztus externshipben. George Brown munkaadókkal és iparági partnerekkel dolgozik azon, hogy azonosítsa a lehetséges munkatapasztalati lehetőségeket. A diákokat erősen ösztönzik arra is, hogy keressenek önálló ipari munkatapasztalatot, amelyekről úgy gondolják, hogy az általuk értékelt tanulási tapasztalatokat biztosítják, és megfelelnek a program tanulási eredményeinek. Ez az értékes munkatapasztalat pedig hozzáadható az önéletrajzához.
A formálisabb munkahelyi munkatapasztalat mellett a George Brown College arra törekszik, hogy valós kihívásokkal és ügyfelekkel való tanulási lehetőségeket biztosítson.
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
A(z) George Brown College nemzetközi hallgatóknak járó ösztöndíjak általában a programon belüli jutalmak, amelyek a hallgatók tanulmányi teljesítményén (és egyéb kritériumokon) alapulnak a tanulmányi program kezdete után George Brown College időpontban.
Tanterv
Kötelező tanfolyamok
1. félév | 2. félév |
|
|
2. és 3. félév között ütemezve | |
| |
3. félév | 4. félév |
|
|
5. félév | 6. félév |
|
|
6. és 7. félév között ütemezve | |
| |
7. félév | 8. félév |
|
|
* hét hetes tanfolyam
Áthidaló opció
4. félév | 5. félév | 6. félév |
|
|
|
6. és 7. félév között ütemezve | ||
| ||
7. félév | 8. félév | |
|
|
A program eredménye
A végzett hallgató bizonyítja, hogy képes:
- Különböztesse meg és alkalmazza a jelenlegi gyakorlatokat az ipartól és az ösztöndíjtól a számvitel, marketing, ügyfélszolgálat, emberi erőforrások, ellátási lánc menedzsment, egészség és biztonság, költségszámítás és árképzés, vendéglátás és kockázatkezelés terén.
- Különféle módszerek, készségek, eszközök és rendszerek azonosítása, értékelése és/vagy alkalmazása a kulináris gyakorlattal és tanulással kapcsolatos különféle tudományágakban.
- Társadalmi, környezeti, kulturális, gazdasági, kulináris és/vagy piaci igények kutatása és elemzése helyi, regionális és nemzetközi szinten.
- Hatékonyan működjön együtt egy változatos kulináris vezetői csapat részeként annak érdekében, hogy stratégiákat dolgozzon ki a szervezeti célok megvalósítására különféle vendéglátóipari környezetben.
- A tanulmányi és gyakorlati területekre támaszkodva alakítson ki és kezeljen stratégiai partnerségeket, ügyfélszolgálatot és kapcsolatokat.
- Tervezze meg és hajtsa végre az alapvető kortárs főzési technikákat, amelyek tükrözik az élelmiszerelmélet és -gyakorlat, a táplálkozás és a kulináris iparban használt szakmai rendszerek fejlett ismeretét.
- Használjon vezetési elméleteket és módszertanokat, hogy ajánlásokat adjon a különféle kulináris műveletekre jellemző szervezeti célok megvalósítására.
- Új élelmiszertermék, vállalkozás és/vagy rendezvény kidolgozása a piaci realizálás elősegítése érdekében.
- Alkalmazzon fejlett irányítási technikákat és elméleteket a nagyszabású, több egységből álló kulináris műveletek támogatására.
- Kövesse nyomon a kulináris menedzsmenttel kapcsolatos változó gyakorlatokat és fejlődő ismereteket, hogy kiválasszon stratégiákat az élethosszig tartó tanuláshoz és a tanulmányi területen való szakmai előmenetelhez.
- Vizsgálja meg a személyes erősségeket, gyengeségeket és tudáskorlátokat, hogy olyan stratégiákat dolgozzon ki, amelyek elősegítik a növekedést és a vezetői potenciált.
- Információk és fogalmak kommunikálása a fegyelmi normákat tükröző haladó szóbeli és írásbeli készségekkel.
- Használjon minőségi és/vagy mennyiségi információkat meggyőző érvek kidolgozására, megalapozott ítéletek meghozatalára, valamint olyan koncepciók, elvek és technikák alkalmazására, amelyek a kulináris műveletek különféle típusait tájékoztatják vagy javítják.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
Karriered
Lehetőségek világa vár rád, ha végzett. Ennek a programnak a befejezése megmutatja a konyha iránti elkötelezettségét, ezáltal megkülönbözteti Önt a többi szakácstól. A George Brownnál elsajátított kulináris készségek iránt Kanadában és nemzetközi szinten is kereslet van a munkaadók körében, és Ön megkapja a képzést, hogy sikeres karriert építsen itthon vagy szerte a világon.
Míg egyes diplomát szerzettek belépő szintű pozícióban kezdhetik pályafutásukat, rendelkeznek majd azzal a tudással és készségekkel, hogy felgyorsítsák Pathways . A diplomás fókuszától és tapasztalati szintjétől függően a lehetséges Pathways a következők:
Élelmiszeripari Foglalkoztatási Területek | Lehetséges karrierutak |
Multi-Unit Food szolgáltatás |
|
Nyugdíjas létesítmények és láncok |
|
Vendéglátás és turizmus |
|
Szerződéses élelmezési szolgáltatás menedzsment |
|
Élelmiszer-feldolgozók és brókerek |
|
Forgalmazók |
|
Üzleti tanácsadás |
|
Vállalkozói szellem |
|
Jövőbeni tanulmányi lehetőségek
A program végzett hallgatói felkészültek arra, hogy tanulmányaikat az üzleti, gasztronómiai és környezettudományi mesterképzéseken folytatják.
A diplomások jogosultak lehetnek a Culinary Arts – olasz és francia süteményprogramok és az Élelmiszer- és Táplálkozásmenedzsment programra is.
További információért forduljon a program koordinátorához.