Élelmiszertudományi Bachelor kitüntetésekkel rendelkezik
George Brown College
Kulcs információ
Campus helye
Toronto, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 21 429 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2024
* hazai tandíj | 18 190 dollár nemzetközi tandíjra. Minden díj előzetes értesítés nélkül változhat
Bevezetés
Vezetői igények
Az első négyéves Honors Bachelor of Food Studies fokozat Kanadában egyesíti a kulináris művészetet és az átfogó élelmiszertudományi tantervet.
Az élelmiszerszektor folyamatosan változik, különösen ami a vendéglátást és a konyhaművészetet illeti. Ez az állandó változás megerősítette az igényt a kulináris oktatás holisztikusabb megközelítésére, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megvizsgálják az élelmiszerrendszert, miközben különféle kulináris technikákat sajátítanak el.
A Honors Bachelor of Food Studies program biztosítja a holnap élelmiszeripari vezetői számára azokat a készségeket, betekintést és tudást, hogy sikeresek legyenek ezen a gyorsan változó területen. Kiterjedt karriert kínál Pathways az élelmiszeripari szakemberek számára, miközben olyan vezetőket biztosít az élelmiszerszektornak, akik profitorientált és nonprofit szervezetekben is boldogulhatnak.
A diplomások sikeresek lesznek az élelmezéssel kapcsolatos foglalkozások széles skálájában, beleértve a kulináris, oktatási, turizmus, rekreációs, egészségügyi, élelmezésbiztonsági, fenntarthatósági, gazdasági fejlesztési, mezőgazdasági, közpolitikai és kutatási feladatokat. Egyre több lehetőség nyílik a kulináris tapasztalatok és a sokoldalú kritikai gondolkodás által megalapozott karrierre.
Toronto egyedülálló környezetet biztosít ennek a programnak a gazdag multikulturális és bennszülött étkezési hagyományai miatt. Az osztályteremben és azon túl is a diákok megismerkedhetnek az ételek vibráló világával, kulturálisan sokszínű és befogadó környezetben. A hallgatók fizetett szövetkezeti gyakorlaton vesznek részt, amelynek középpontjában a kulináris és élelmiszer-animációs készségek alkalmazása áll. Ezen túlmenően a program során a kiválasztott kurzusok a közösség által bevont tanulási lehetőségeket is tartalmazzák.
A terepen végzett oktatási lehetőségek
Vegyen részt egy egyedülálló és robusztus externshipben. George Brown munkaadókkal és iparági partnerekkel dolgozik azon, hogy azonosítsa a lehetséges munkatapasztalati lehetőségeket. A diákokat erősen ösztönzik arra is, hogy olyan független ipari munkatapasztalatot szerezzenek, amelyekről úgy gondolják, hogy az általuk értékelt tanulási tapasztalatokat biztosítják, és megfelelnek a program tanulási eredményeinek. Ez az értékes munkatapasztalat pedig hozzáadható az önéletrajzához.
A formálisabb munkahelyi munkatapasztalat mellett a George Brown College arra törekszik, hogy tanulási lehetőségeket biztosítson valós kihívásokkal és ügyfelekkel. Tudjon meg többet a Vendéglátó- és Konyhaművészeti Központ terepi oktatásáról.
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
A(z) George Brown College nemzetközi hallgatóknak járó ösztöndíjak általában a programon belüli jutalmak, amelyek a hallgatók tanulmányi teljesítményén (és egyéb kritériumokon) alapulnak a tanulmányi program kezdete után George Brown College időpontban.
Tanterv
Kötelező tanfolyamok
1. félév | 2. félév | 3. félév |
|
|
|
4. félév | 5. félév | |
|
|
|
6. félév | 7. félév | 8. félév |
|
|
|
* hét hetes tanfolyam
A program eredménye
A kurzus sikeres elvégzése után a hallgatók képesek lesznek:
- Az élelmiszer-rendszerek egymással összefüggő struktúráinak és funkcióinak megfogalmazása helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.
- Elemezze a társadalmi, kulturális, politikai és környezeti hatásokat a jelenlegi és kialakulóban lévő élelmiszerekkel kapcsolatos elméletekre, politikákra és gyakorlatokra.
- Javasoljon tájékozott válaszokat gyakorlati és tudományos kérdésekre és kihívásokra az élelmiszerrendszer-elméletből és a globális konyha tanulmányozásából származó betekintések felhasználásával.
- Alapvető kulináris jártasság és működési ismeretek megszerzése, amelyek alkalmasak a kulináris iparba való belépéshez.
- Integrálja az egészséges, méltányos és fenntartható élelmiszer-rendszerek nézőpontját a kulináris elméletbe és gyakorlatba.
- Állítson össze koherens érveket az élelmiszer-tanulmányok széles területén folyó viták kezelésére.
- Értékelje az élelmiszer-tanulmányokkal kapcsolatos tudományágakban alkalmazott kutatási módszereket.
- Hatékony kommunikáció különféle formátumokban, amelyek megfelelnek a tudományos, kormányzati, non-profit, üzleti és médiakörnyezeteknek.
- Fogalmazza meg, hogy a bizonytalanság, a kétértelműség és az ismeretek korlátai hogyan befolyásolják az élelmiszer-tanulmányok vitáinak észlelését és értelmezését, és több szempontból is mérlegelje a kérdéseket.
- Mutasson kíváncsiságot, kezdeményezőkészséget, integritást, együttműködést és társadalmi felelősségvállalást az ételekkel kapcsolatos személyes és szakmai környezetben.
Karrierlehetőségek
Karrierlehetőségek
A Honors Bachelor of Food Studies különféle Pathways nyit meg a konyhában és azon túl. Ennek a programnak a befejezése bizonyítja elkötelezettségét mind a kulináris művészetek, mind a problémák megértése iránt az egész élelmiszerrendszerben, megkülönböztetve Önt a többi szakácstól. A George Brownnál elsajátított kulináris készségek iránt Kanadában és nemzetközi szinten is keresnek a munkaadók, és Ön megkapja a képzést, amellyel sikeres karriert építhet itthon és szerte a világon.
Míg egyes diplomát szerzettek belépő szintű pozícióban kezdhetik pályafutásukat, megvannak a tudásuk és készségeik ahhoz, hogy előreléphessenek Pathways . A diplomás fókuszától és tapasztalati szintjétől függően a lehetséges Pathways a következők:
Foglalkoztatási Terület | Lehetséges karrierutak |
Élelmezési szolgáltatások |
|
Közösségi és nonprofit szervezetek |
|
Kormány |
|
Oktatás |
|
Jövőbeni tanulmányi lehetőségek
A program végzett hallgatói felkészültek arra, hogy a környezettudomány, az élelmiszerpolitika, az igazságügyi tanulmányok, a közegészségügy, a gasztronómia, az oktatás, a közösségfejlesztés, a kommunikáció és a médiatudomány mesterképzési szakokon folytatják tanulmányaikat.
A diplomások jogosultak lehetnek a Culinary Arts – olasz és francia süteményprogramok és az Élelmiszer- és Táplálkozásmenedzsment programra is.
További információért forduljon a program koordinátorához.