Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Bevezetés

Hol fogsz ma tanulni?

A Franklin University Switzerland olyan oktatás, amely feltárja és túlmutat a határokon . Ez egy olyan iskola, ahol a nemzetiségek és a kulturális szempontok találkoznak, és egyedi élményeket teremtenek. Ez egy tanulási módszer, amely beépíti az utazást és az interdiszciplináris tanulást a tanterv magjába. Módszertanunkra és küldetésünkre az oktatás nemzetközi követelményeként hivatkozunk . A Franklin University Switzerland egy magán, független egyetem Svájcban. 1969-ben Franklin College néven alapították. Egyedülálló és innovatív megközelítést kínál a bölcsészettudományi oktatáshoz, amelyet a nemzetközi expozícióra és a kulturálisan sokszínű környezetben való tapasztalati tanulásra helyez. A Franklin University Switzerland abban az egyedülálló helyzetben van, hogy az Egyesült Államokban és a svájci egyetemi rendszeren belül is akkreditált.

Franklinnél a kíváncsiságra van szükség. Minden félévben részt vesz egy Academic Travel tanfolyamon, ahol saját szemével látja meg a tanult helyeket. Nemzetközi oktatókkal és több mint 50 ország diákjaival vesz részt az órán. Lehetősége lesz önálló utazásra és nemzetközi szakmai gyakorlatokra. Kutatást fog végezni, és kritikai perspektívát alakít ki. Az Egyesült Államokban és Svájcban is akkreditált diplomát szerez. Meg fogod tanulni a művészetet, hogy minden helyzethez menet közben alkalmazkodj. Világutazó leszel. Mindened meglesz, ami a sikerhez kell . Jöjjön velünk Görögországba, Malawiba, Franciaországba, Japánba, Skóciába, Izlandra, Koreába, Botswanába, Olaszországba vagy Indiába; és mindenekelőtt Svájcba jöjjön tanulni , amely a nyelvek és kultúrák igazi kereszteződése Európa szívében. Használja ki a lehetőséget, hogy olyan oktatásban részesüljön, mint senki más.

A tökéletes helyszín

Svájci Alpok. Glaciális tavak. Mediterrán éghajlat. Olasz íz. Nemzetközi lakosság. Ez az a város, amelyet otthonunknak hívunk: Lugano, Svájc. Franklin alapítói Luganót választották tökéletes helyszínnek az általuk elképzelt iskolatípushoz, mindezen és más okok miatt. Lugano kozmopolita karaktere központi szerepet játszik a Franklin-i élet élményében, és a campusok mindössze húsz perces sétára vannak Lugano központjától, ahol a vasút és a légitársaságok összekötik a diákokat egész Európával. Látogassa meg Franklint , és nézze meg, miért érzi olyan sok diák otthon magát az egyetemen és a luganói közösségben. Szeretettel várjuk Önt, barátait és családját, hogy megtapasztalják, mit jelent nemzetközi környezetben élni és tanulni.

Határtalan felfedező oktatás

Határtalan: semmilyen módon nem korlátozott; Nincsenek határok Tudjuk, hogy mindig vannak korlátai annak, hogy hova mehetsz és mit tehetsz a diploma megszerzése közben, de megpróbáljuk ezeket a határokat a lehető legnagyobb mértékben megkérdőjelezni. Más egyetemeken a határok közé tartozhatnak a rugalmatlan tantervek, a merev társadalmi hagyományok, az akadémiai naptárak, amelyek elriasztják az utazást, és a főiskolai mikrokultúra, amely kevéssé érintkezik a környező közösséggel. Franklin más megközelítést alkalmaz. Az interdiszciplináris tapasztalatok megszerzésére, az Akadémiai Utazásra és a többnyelvű svájci közösséggel való közvetlen interakcióra számos lehetőséget kínáló szakok révén a fizikai és társadalmi határok átlépése természetessé válik az Ön számára. A Franklin-tanterv annyira fókuszált vagy interdiszciplináris, amennyire csak szeretné. Minőségi akadémiai programokat kínálunk, amelyeket tehetséges tudósok oktatnak – ha nem tennénk, nem lennénk akkreditálva két országban –, de túllépünk a közvetlenebb úton, és számos szakot kínálunk több súllyal, mint például a nemzetközi menedzsment, a Marketing vagy vizuális kommunikációs művészetek, a divattanulmányok hangsúlyozásával. Lehetőséget kínálunk a szakok összekapcsolására, mint például a közgazdaságtan és az itálisztika vagy a pszichológia a kommunikáció- és médiatudományokkal, és sok hallgatónk dupla szakot vagy több mellékszakot is felvesz. Ráadásul Franklin kicsi. A vezetői szerepek megtapasztalásának számos lehetősége, mint például a diákönkormányzat, az akadémiai mentorálás, a diákklubok vagy a rezidens asszisztensek, nagyon elérhető célok azok számára, akik ezt szeretnék elérni. Ahogy a Franklinnél bárki elmondja, Franklin az, amilyenné te alkotod.

Felfedező: azért csinálták vagy hozták létre, hogy megtaláljanak valamit, vagy többet megtudjanak valamiről. Franklint olyan emberek alapították, akik úgy gondolták, hogy a más kultúrákkal való közvetlen kapcsolattartás az utazáson keresztül elengedhetetlen tanulási tapasztalat, és ez az egyetlen módja annak, hogy megértést teremtsenek a különböző nemzetekhez tartozó emberek között. . Az akadémiai utazás mindig is alapvető része volt a Franklin-tantervnek. Hány egyetem tudja a kurzusait világtérképen ábrázolni? Oktatás: az a tudás, készség és megértés, amelyet az iskolában, főiskolán vagy egyetemen megszerzett. A Franklin-oktatás értéke több, mint az információgyűjtés, amelyet a karrierje során alkalmazni kell. A Franklin-tapasztalat megnyitja elmédet a világ előtt, és valódi emberi megértésre tesz szert, amely megadja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy vezetővé váljon. A vezetés az emberek, vágyaik és különbségeik megértését jelenti, és Franklin interdiszciplináris, kultúrák közötti tanterve, elhelyezkedése és nemzetközi hallgatói/oktatói populációja tökéletes környezetet teremt e megértés fejlesztéséhez. Öregdiákjaink csapatvezetők és vállalkozók, akik hozzáadott értéket adnak multinacionális vállalatoknak, új vállalkozásoknak, kormányzati és non-profit szervezeteknek a világ több országában. Nem állnak meg a határoknál, és újítanak, hogy új utakat alakítsanak ki. A Franklin-tapasztalat biztosítja számukra a sikerhez szükséges eszközöket. Ez a határtalan felfedező oktatás.

Campus jellemzői

Franklin University Switzerland campusának rezidenciáiban való élés az oktatási tapasztalat fontos része. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy első barátokat szerezzen az egyetemen, és alkalmazkodjon az egyedülléthez. A szobák többségéhez tartozik teakonyha vagy közös konyha, amely a lakóterem minden lakója között közös. Mindegyikhez tartozik fürdőszoba; így megőrizheti magánéletét, és képes lesz felelősséget vállalni saját életteréért.

Nyolc lakóház van Franklinben, és mindegyikben van egy képzett rezidens asszisztens. Az RA az Ön által keresett személy kérdése vagy problémája esetén. Elsősegélynyújtó készletekkel, szerszámosládákkal vannak felszerelve, és képzettek minden olyan helyzet kezelésére, amellyel a tanulók szembesülhetnek. Minden este két RA van szolgálatban. Szolgálati műszakaik, más néven „körök” alatt az RA-k végigsétálnak minden lakótermen, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a dolgok biztonságban vannak. Ezenkívül az RA-k rendezvényeket és tevékenységeket szerveznek az egyetemen és a város körül. Arra törekednek, hogy minden tevékenységük során valóban látványos Franklin-élményt nyújtsanak a hallgatóknak.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A Franklin-hallgatók több mint 85 százaléka kap pénzügyi támogatást. Intézményként a Franklin az akadémiai érdemek és a pénzügyi szükségletek alapján kínál ösztöndíjakat. Ezenkívül a hallgatók különböző külső programokon keresztül kaphatnak támogatást állampolgárságuk, szükségleteik és egyéb tényezők alapján. Együtt létrehozunk egy pénzügyi segélycsomagot, és gondosan végigvezetjük Önt a finanszírozási lehetőségeken, hogy megengedhesse magának az oktatást.

  Franklin University Switzerland Institutional Scholarships

  Ezeket az ösztöndíjakat tanulmányi érdemek vagy bizonyított pénzügyi szükségletek alapján ítélik oda, és „ingyenes” pénznek minősülnek, mivel nem igényelnek visszafizetést. Ezek a kedvezmények évente megújíthatók, amennyiben a hallgató megfelel a megjelölt követelményeknek. Kétféle intézményi kitüntetés létezik:

  Merit Scholarships

  Az érdemi ösztöndíjakat az egyetemre való felvételkor ítélik oda, és a tanulmányi eredményeken alapulnak. Minden jelentkezőt automatikusan felülvizsgálnak az érdemi ösztöndíjak tekintetében, de elsőbbséget élveznek azok a hallgatók, akik december 1-i határidőig jelentkeznek felvételire. December 1. után a hallgatók érdemi ösztöndíjban részesülhetnek, de csak akkor, ha rendelkezésre áll pénz. Az érdemdíj összegéről szóló értesítést a hivatalos felvételi levél tartalmazza.

  Financial Aid/Need-based Scholarships

  A szükségleteken alapuló ösztöndíjak a család bizonyított anyagi szükségletén alapulnak. Figyelembe vesszük a háztartás jövedelmét, vagyonát, a család méretét, az egyidejűleg egyetemre járó hallgatók számát és egyéb tényezőket. Ezeket a díjakat gördülő alapon küldik ki a felvételt követően, és a FAFSA befejezése után (amerikai diákok számára). Azok a diákok, akik nem amerikai állampolgárok vagy rezidensek, hasonló intézményi kérelmet töltenek ki a Net Partneren, és ugyanazon kritériumok alapján kapják meg a díjakat.

  Tanulói beszámolók

  Campus élet és felszereltség

  A Franklin diákjai több mint 50 országból érkeznek. A más hagyományokból és kultúrákból származó tanulókkal való interakció a társasági életet a Franklin-tanulási tapasztalat részévé teszi. Tevékenységek, az egyetemen belüli lakhatás és étkezés, valamint az erős támogató hálózat segít tartós kapcsolatok kiépítésében társaival, és mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen tanulmányaiban.

  Helyszínek

  • Lugano

   Via Ponte Tresa 29, 6924 , Lugano

   Kérdések