Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Bevezetés

Hol fogsz ma tanulni?

A Franklin University Switzerland olyan oktatás, amely feltárja és túlmutat a határokon . Ez egy olyan iskola, ahol a nemzetiségek és a kulturális szempontok találkoznak, és egyedi élményeket teremtenek. Ez egy tanulási módszer, amely beépíti az utazást és az interdiszciplináris tanulást a tanterv magjába. Módszertanunkra és küldetésünkre az oktatás nemzetközi követelményeként hivatkozunk . A Franklin University Switzerland egy magán, független egyetem Svájcban. 1969-ben Franklin College néven alapították. Egyedülálló és innovatív megközelítést kínál a bölcsészettudományi oktatáshoz, amelyet a nemzetközi expozícióra és a kulturálisan sokszínű környezetben való tapasztalati tanulásra helyez. A Franklin University Switzerland abban az egyedülálló helyzetben van, hogy az Egyesült Államokban és a svájci egyetemi rendszeren belül is akkreditált.

Franklinnél a kíváncsiságra van szükség. Minden félévben részt vesz egy Academic Travel tanfolyamon, ahol saját szemével látja meg a tanult helyeket. Nemzetközi oktatókkal és több mint 50 ország diákjaival vesz részt az órán. Lehetősége lesz önálló utazásra és nemzetközi szakmai gyakorlatokra. Kutatást fog végezni, és kritikai perspektívát alakít ki. Az Egyesült Államokban és Svájcban is akkreditált diplomát szerez. Meg fogod tanulni a művészetet, hogy minden helyzethez menet közben alkalmazkodj. Világutazó leszel. Mindened meglesz, ami a sikerhez kell . Jöjjön velünk Görögországba, Malawiba, Franciaországba, Japánba, Skóciába, Izlandra, Koreába, Botswanába, Olaszországba vagy Indiába; és mindenekelőtt Svájcba jöjjön tanulni , amely a nyelvek és kultúrák igazi kereszteződése Európa szívében. Használja ki a lehetőséget, hogy olyan oktatásban részesüljön, mint senki más.

A tökéletes helyszín

Svájci Alpok. Glaciális tavak. Mediterrán éghajlat. Olasz íz. Nemzetközi lakosság. Ez az a város, amelyet otthonunknak hívunk: Lugano, Svájc. Franklin alapítói Luganót választották tökéletes helyszínnek az általuk elképzelt iskolatípushoz, mindezen és más okok miatt. Lugano kozmopolita karaktere központi szerepet játszik a Franklin-i élet élményében, és a campusok mindössze húsz perces sétára vannak Lugano központjától, ahol a vasút és a légitársaságok összekötik a diákokat egész Európával. Látogassa meg Franklint , és nézze meg, miért érzi olyan sok diák otthon magát az egyetemen és a luganói közösségben. Szeretettel várjuk Önt, barátait és családját, hogy megtapasztalják, mit jelent nemzetközi környezetben élni és tanulni.

Határtalan felfedező oktatás

Határtalan: semmilyen módon nem korlátozott; Nincsenek határok Tudjuk, hogy mindig vannak korlátai annak, hogy hova mehetsz és mit tehetsz a diploma megszerzése közben, de megpróbáljuk ezeket a határokat a lehető legnagyobb mértékben megkérdőjelezni. Más egyetemeken a határok közé tartozhatnak a rugalmatlan tantervek, a merev társadalmi hagyományok, az akadémiai naptárak, amelyek elriasztják az utazást, és a főiskolai mikrokultúra, amely kevéssé érintkezik a környező közösséggel. Franklin más megközelítést alkalmaz. Az interdiszciplináris tapasztalatok megszerzésére, az Akadémiai Utazásra és a többnyelvű svájci közösséggel való közvetlen interakcióra számos lehetőséget kínáló szakok révén a fizikai és társadalmi határok átlépése természetessé válik az Ön számára. A Franklin-tanterv annyira fókuszált vagy interdiszciplináris, amennyire csak szeretné. Minőségi akadémiai programokat kínálunk, amelyeket tehetséges tudósok oktatnak – ha nem tennénk, nem lennénk akkreditálva két országban –, de túllépünk a közvetlenebb úton, és számos szakot kínálunk több súllyal, mint például a nemzetközi menedzsment, a Marketing vagy vizuális kommunikációs művészetek, a divattanulmányok hangsúlyozásával. Lehetőséget kínálunk a szakok összekapcsolására, mint például a közgazdaságtan és az itálisztika vagy a pszichológia a kommunikáció- és médiatudományokkal, és sok hallgatónk dupla szakot vagy több mellékszakot is felvesz. Ráadásul Franklin kicsi. A vezetői szerepek megtapasztalásának számos lehetősége, mint például a diákönkormányzat, az akadémiai mentorálás, a diákklubok vagy a rezidens asszisztensek, nagyon elérhető célok azok számára, akik ezt szeretnék elérni. Ahogy a Franklinnél bárki elmondja, Franklin az, amilyenné te alkotod.

Felfedező: azért csinálták vagy hozták létre, hogy megtaláljanak valamit, vagy többet megtudjanak valamiről. Franklint olyan emberek alapították, akik úgy gondolták, hogy a más kultúrákkal való közvetlen kapcsolattartás az utazáson keresztül elengedhetetlen tanulási tapasztalat, és ez az egyetlen módja annak, hogy megértést teremtsenek a különböző nemzetekhez tartozó emberek között. . Az akadémiai utazás mindig is alapvető része volt a Franklin-tantervnek. Hány egyetem tudja a kurzusait világtérképen ábrázolni? Oktatás: az a tudás, készség és megértés, amelyet az iskolában, főiskolán vagy egyetemen megszerzett. A Franklin-oktatás értéke több, mint az információgyűjtés, amelyet a karrierje során alkalmazni kell. A Franklin-tapasztalat megnyitja elmédet a világ előtt, és valódi emberi megértésre tesz szert, amely megadja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy vezetővé váljon. A vezetés az emberek, vágyaik és különbségeik megértését jelenti, és Franklin interdiszciplináris, kultúrák közötti tanterve, elhelyezkedése és nemzetközi hallgatói/oktatói populációja tökéletes környezetet teremt e megértés fejlesztéséhez. Öregdiákjaink csapatvezetők és vállalkozók, akik hozzáadott értéket adnak multinacionális vállalatoknak, új vállalkozásoknak, kormányzati és non-profit szervezeteknek a világ több országában. Nem állnak meg a határoknál, és újítanak, hogy új utakat alakítsanak ki. A Franklin-tapasztalat biztosítja számukra a sikerhez szükséges eszközöket. Ez a határtalan felfedező oktatás.

Helyszínek

  • Sorengo

    Via Ponte Tresa 29 Lugano, 6924, Sorengo

  • Lugano

    Lugano, Svájc

    Kérdések