Keystone logo
Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Bevezetés

Fontys az egyik legnagyobb hollandiai egyetem, és számos főiskolai és mesterképzési programot kínál angolul. A legtöbb külföldi diák van, mint bármely más egyetem Hollandiában, több mint 80 nemzetiségű hallgatóval a világ minden tájáról.

A nagy tanulói számok ellenére a Fontys-nál végzett oktatás kis mértékű. Fontysnál a nemzetközivé válás kulcskérdés. Angol nyelvű oktatást kínálunk azoknak a külföldi diákoknak, akik teljes kurzusprogramokat kívánnak követni és / vagy külföldi diákok, akik csereprogramként látogatnak meg minket. A minőség a Fontys jövőképének fő jellemzője. Arra törekszünk, hogy az európai kontextusban olyan minőségi szintet érjünk el, amely megfelel bármely felsőoktatási intézménynek.

Fontys különös figyelmet fordít a tanulmányok zökkenőmentes előrehaladásának biztosításához szükséges paraméterekre, például a tanulmányi karrier felügyeletre, a coachingra és a „haver” rendszerre, az oktatási és vizsgálati menetrendekre, az értékelésekre és feladatokra vonatkozó visszajelzésekre, a tanulmány előrehaladásának nyilvántartására, az információszolgáltatásra és az elérhetőségre oktatási személyzet.

Arra törekszünk, hogy olyan oktatási intézmény legyünk, amely „növekedést ösztönöz a támogatás és kihívások révén”. Ezt is észreveszi az egész Fontys, azaz a tanfolyam programjai, az oktatói személyzet, a kapott személyes felügyelet és a rendelkezésre álló létesítmények. A Fontys-nál másokkal együtt fogsz tanulni, és intenzív felügyeletet biztosítunk a folyamat során.

Kik vagyunk

Fontys oktatást és kutatást nyújt. Mint széles körű egyetem, mi vagyunk a legnagyobb nyilvános tudásintézet Dél-Hollandiában. A Fontys innovációs motor akar lenni, összekapcsolva oktatási és kutatási tevékenységét a régiókon belüli és azon kívüli innovációs folyamatokkal. Fontys nagy hatással van a társadalom szinte minden ágazatában végzett oktatására és kutatására. A szinte minden szektorban kulcsfontosságú pozícióinkban való képviseletünk miatt mindenki, aki a dél-hollandiai lakosoknál dolgozik, közvetlenül vagy közvetve érintkezik Fontys-szal. Sok tehetséges fiatal felnőtt csoportot oktatunk sok szakmában. Képzésük után munkatársakként, gyakornoki edzőként, együttműködési és / vagy kutatási partnerként találkozunk velük, illetve szakemberként, aki tudásukat gazdagítani vagy elmélyíteni kíván.

Szervezetünk rendben van. A hallgatók és az alkalmazottak elégedettek, és "hét mínusz", illetve "hét plusz" értéket adnak nekünk. Fontys pénzügyileg egészséges, és oktatásunk minősége is rendben van. Azok az alapvető tulajdonságok, amelyeket magunktól követelünk, fenntarthatóan rögzülnek az ellenőrzési és a kísérő értékelési ciklusokban. Magunkat a régiók és a szakmai területek tudás- és innovációs partnerének tekintjük.

Oktatási látás

A technológiai, társadalmi és gazdasági fejlemények befolyásolják és megváltoztatják a körülöttünk lévő világot, most és a jövőben is. Fontys jelentősen hozzájárul ezekhez a szükséges változásokhoz, ha többet tesz a diák és a jövő világának szükségleteivel. Jelentőségünk a társadalmi változások - regionális, nemzeti és nemzetközi - változásainak megvalósulásában rejlik. Hozzáadott értékünk proaktív szerepünkben rejlik - egy fenntartható és méltányos társadalom közös tervezésében és fejlesztésében.

Ezt a hozzáadott értéket a tehetségfejlesztés és a társadalmi ágazatok és munkaterületek megváltoztatásával összekapcsoljuk. Nyitott tudásintézetként működő feladatunk az, hogy az oktatást és a kutatást a jelenlegi társadalmi kérdésekhez kapcsoljuk. Így járulunk hozzá az innovációhoz a munka, a szakmai környezet és a szociális szektor területén. A regionális, nemzeti és nemzetközi napirendeket szociális partnerekkel együttműködve alakítjuk ki. Proaktívak és jövőorientáltak vagyunk ahhoz, hogy a mai társadalomra, a jövőre és a jövőre gyakorolhassuk a szükséges hatást.

Ezt a hozzáadott értéket a tehetségbe való befektetéssel szállítjuk. Számunkra a tehetség személyes, természetes alkalmasság vagy jellemző, amely lehetővé teszi számodra, hogy hozzájáruljon a társadalomhoz. A tehetség lehetővé teszi az embereknek, hogy használják erejüket. Fontys mindenki számára elérhető, aki a magasabb szakmai színvonalon szeretné felfedezni és fejleszteni tehetségét, valamint mindazokat, akik tovább szeretnék folytatni szakmai fejlődésüket. Teret biztosítunk minden kulturális és társadalmi háttérnek.

Ambíciónk

Az adományunk magja, és az ígéret, hogy ez a hallgatókhoz, a szakmai területhez és a társadalomhoz tartozik, két elemből áll:

 1. A hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy saját tehetségüket felfedezzék, és olyan kezdőkész szakemberekké váljanak, akik vállalják a társadalmi felelősségvállalást, hozzájárulnak az innovációhoz a szakterületükön belül, és folyamatosan tökéletesen fejlődnek saját módján.
 2. A szakterületen innovációkkal foglalkozunk a régiók szempontjából releváns témákban. Itt együtt dolgozunk a régióban az innováció kutatásával és fejlesztésével foglalkozó kormányzattal, intézménnyel és vállalatokkal, és olyan ökoszisztémába fektetünk be, amelyben a hallgatók és a munkavállalók szakmai továbbképzést folytathatnak.

A Fontys világos társadalmi szerepvállalással rendelkezik: inspiráló, kihívást jelentő és magas színvonalú felsőfokú szakképzést nyújt, valamint a társadalom számára jelentős gyakorlatias kutatásokat. Az oktatás és a kutatás alkalmas a jelenlegi és jövőbeni kérdésekre, valamint a hallgató, a szakmai terület és a (regionális) társadalom igényeire. A jövő kérdéseit megfogalmazni, rangsorolni, kutatni és lehetőség szerint megoldani partnereinkkel közösen.

Küldetésünk

A minőség a legfontosabb

Fontys célja, hogy olyan oktatási intézmény legyen, amely „növekedést ösztönöz a támogatás és a kihívások révén”, és egy olyan oktatási szervezet, amelyben a hallgatók növekedhetnek és megtanulhatják az oldalirányúbb gondolkodást, vagyis a nagyobb gondolkodást. A Fontys célja e célok elérése azáltal, hogy támogatást és kihívásokat nyújt a hallgatóinak, a személyzetnek és az összes érintett félnek.

A legfontosabb cél az egész szervezetre kiterjedő mentalitás előmozdítása, amely folyamatosan figyelmet fordít a minőség javítására az oktatás, a tartalom és a folyamatok tekintetében. A Fontys a holland kormány által finanszírozott alapképzésre és mesterképzésre összpontosít. Az oktatás jól szervezett és szakmailag oktatási környezetben valósul meg. Fontys törekszik a magas színvonal elérésére, tevékenységeinek szilárd beágyazására a társadalomban, miközben vezető szerepet tölt be tudás intézményként, mind nemzeti szinten, mind regionális környezetében.

A minőség a Fontys jövőképének fő jellemzője. Fontys arra törekszik, hogy az európai kontextusban olyan minőségi szintet érjen el, amely megfelel bármely felsőoktatási intézménynek.

Helyszínek

 • Eindhoven

  Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH, , Eindhoven

 • Tilburg

  Bs. Zwijsenstraat 11, , Tilburg

  • Venlo

   Tegelseweg 255, 5912 BG Venlo, Venlo

  Kérdések