Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Bevezetés

Új magasságok elérése globális perspektívával

A mai gazdaságban az üzleti élet iránti érdeklődése globális területtel rendelkezik, függetlenül attól, hogy vállalkozó akar lenni vagy felemelkedni a vállalati ranglétrán. A Fontbonne-nél azért vagyunk itt, hogy biztosak legyünk a sikerre való felkészülésben, függetlenül attól, hogy karrierje melyik irányba vezet. A Fontbonne Egyetem Eckelkamp Nemzetközi Üzleti és Szakmai Tanulmányi Főiskolája több mint egy tucat különböző képzési lehetőséggel büszkélkedhet, beleértve az alap- és posztgraduális programokat, valamint az esti és az online lehetőségeket, amelyek lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak a növekedésre, a tanulásra és a sikerre - mindez tág világlátással.

Megértjük, hogy az üzlet milyen hatást gyakorol a globális társadalom minden aspektusára, St. Louis-tól Szingapúrig. Ezért minden üzleti programunkban és tantervünkben nemzetközi hangsúlyt fektetünk. A megbecsült professzoroktól kezdve a különféle üzleti területeken dolgozó szakemberekig rájön, hogy karunk felismeri az Önben rejlő lehetőségeket és ösztönzi a sikerét. És tudják, hogy minden hallgató egyedi módon tanul, függetlenül attól, hogy hagyományos főiskolai hallgató, vagy felnőtt tanuló, széleskörű valós tapasztalatokkal rendelkezik.

Küldetés

A tanteremben és a tanácsteremben elért sikere a program elsődleges célja. Rugalmas tananyagunk és a nagy tiszteletben tartott, a világban tapasztalt oktatói kar lehetővé teszi, hogy meghatározza ezt a sikert olyan módon, amely támogatja a karrier törekvéseit.

A Fontbonne Egyetemen működő Eckelkamp Globális Üzleti és Szakmai Tanulmányok Főiskolájának küldetése, hogy akadémiailag megalapozott üzleti programokat nyújtson, amelyek reagálnak a jelenlegi és jövőbeli üzleti igényekre. A főiskola arra törekszik, hogy olyan támogató környezetet teremtsen, amely személyre szabott figyelmet szentel a sokszínű hallgatói körnek.

A Fontbonne Egyetem egész életen át tartó tanulásának céljaival összhangban programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden diplomát szerzett hallgató képes legyen kritikusan gondolkodni, etikusan viselkedni és felelősséget vállalni polgárként és vezetőként. A főiskola azon is dolgozik, hogy tényeket, elméleteket és gyakorlati készségeket nyújtson a hallgatóknak, lehetővé téve számukra, hogy felelős vezetői és adminisztratív pozíciókat töltsenek be az általános üzleti, ipari és nonprofit szervezeteknél.

Látomás

El kell ismerni az Eckelkamp Globális Üzleti és Szakmai Tanulmányok Főiskolájának jövőképét az olyan artikulált, elemző gondolkodók oktatása terén, akik etikus és társadalmilag felelős megoldások keresésével foglalkoznak a rászoruló dinamikus üzleti világ kiszolgálására.

Helyszínek

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Kérdések