Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Bevezetés

Nézze meg közelebbről a jövőjét

A Fontbonne Egyetem Oktatási és Szövetséges Egészségügyi Szakmai Főiskolája, amelyet helyileg, regionális és országosan is ismertek a minőségi programokról, fokozatokat és továbbképzéseket kínál, hogy a legfrissebb kutatások, információk és képzések csúcsán tartsa Önt. Az alap- és posztgraduális programok magukban foglalják a kommunikációs rendellenességeket és a siketek oktatását, az oktatást és a gyógypedagógiát, valamint a család- és fogyasztói tudományokat.

Ha azt tervezi, hogy tanár, gyógypedagógus, terapeuta vagy klinikus lesz, akkor azt tapasztalja, hogy az Oktatási és Szövetséges Egészségügyi Szakmai Főiskola átfogó, interdiszciplináris megközelítést kínál az oktatás számára vonzó, kihívásokkal teli és támogató tanulási környezetben. Az oktatók és a hallgatók együttműködnek - a hatékony gyakorlat kritikus készsége -, és a hallgatók hozzáférhetnek a kritikus klinikai és oktatási gyakorlati lehetőségekhez.

Az 1963-ban létrehozott siketoktatási osztályunk nagy hagyományokkal rendelkezik, hogy csúcstechnológiát és tanulási forrásokat kínál, ötvözve a tudományt a tanítás művészetével annak érdekében, hogy jól felkészüljön az osztályterembe való belépés előtt.

A Főiskolán keresztül kínált diplomák és kisebb programok hangsúlyozzák a tudomány, a kutatás és a technológia keverékét, kiegészítve a gyakorlati munkával, hogy jól átfogó oktatást nyújtsanak, amely személyre szabottan megfelel az Ön igényeinek. A Tanári és Terapeutaképző Központ és a Keményen Beszéd, Nyelv és Hallás Klinika kiterjeszti a közösség elérésének és szolgálatának képességét, miközben gyakorlati tapasztalatokat nyújt hallgatóink számára.

Helyszínek

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Kérdések