Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Bevezetés

1985. augusztus 29-én alapították az FCU-t, hogy mindig a gyakorlati és hozzáférhető módon felsőfokú oktatást nyújtsák a szakembereknek és a minisztereknek, hogy felkészítsék őket keresztény alapokkal való meghívásuk elvégzésére. Az Egyetem a globális tájékoztató távoktatási oktatási programokat video, önálló tanulmányok és képzett szakképzettséggel rendelkező online osztályok és a korszerű technológiai infrastruktúra használatával támogatja.

Küldetés

Gyakorlati és hozzáférhető felsőoktatás biztosítása a szakembereknek, a munkatársaknak és a minisztereknek, hogy felkészítsék őket hivatásuk teljesítésére keresztény alapokkal.

Látomás

Ahhoz, hogy olyan globális elérési intézmény legyen, amely felkészíti és összekapcsolja a szakembereket és a tudósokat az életben való előrehaladással, a célokkal és jelentős eredményekkel, a keresztény elveken alapuló átalakító hatás révén.

Miért az FCU?

 • 1985-ben alapították, miután a teológiai szemináriumról globálisan elérhető egyetem lett.
 • A tanfolyamok különböző formátumokban kerülnek megvalósításra, ami rugalmas ütemezést tesz lehetővé: online, élő közvetítés és osztálytermi beállítások.
 • A programok angol, spanyol és portugál nyelven érhetők el.
 • Az Egyesült Államokban és a világ más részein rendszeresen tartott nemzetközi események a tudás és tapasztalatok cseréjére.
 • A személyi kommunikációs magatartás tanfolyamok minden programban szerepelnek, és minden hallgatónak profiljelentést ad.
 • A különböző nemzetiségű és szakmai kontextusú tanárok hálózata.
 • Megfizethető árak és elérhető fizetési lehetőségek.
 • Lehetőség a minősített élettapasztalatok érvényesítésére korlátozott mennyiségű tanfolyamra (csak társult és főiskolai végzettség).
 • Elkötelezett a keresztény élet és üzleti elvek iránt.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Elnök üzenete

Kedves leendő diák,

Olyan sok kihívás van az életben, hogy megakadályozzuk, hogy elérjük azt, amit akarunk. Képzeld el, hogy van egy folyóod előtted. A másik oldalon egy leveles fa, csodálatos gyümölcsökkel várja Önt. Szeretné átkelni a folyót, hogy megkapja ezt a finom gyümölcsöt. Az áramló víz ereje azonban lehetetlenné teszi a folyosót. Ez az, ami az életünkben történik: tudjuk, hogy hová szeretnénk menni, de úgy gondoljuk, vannak olyan akadályok, amelyek megakadályozzák, hogy elérjük céljainkat. Most képzeld el, hogy van egy kötéled, amely áthalad a vízen, és a fához van kötve. A kötelet használva a folyón áthaladhat. Az összes akadályt leküzdjük. Minden erőfeszítésed most győzelmet fog kapni a folyón való átkeléseden, ahol álmaidat a célod.

Isten annyi kihívást helyez el az életünk lehetőségeire. Ő adja a kihívásokat. De a lehetőségekkel együtt kegyelmet is ad. Megadja nekünk a jövőképet is, amely segít elérni céljainkat. Megadja nekünk a kötelet. Ha hit által elkötelezettek vagyunk, a látás segíteni fog nekünk az Isten által nekünk adott lehetőségeknek. Ez a vízió a fához kötődő kötél, amely a sikerhez vezet. Az Egyetemünkbe való beiratkozással új életszakaszba kezd. Ahhoz, hogy megkapja a diplomát, kihívás lesz az Ön számára, de Isten veled lesz, megadva neked a látást és a siker elérésének képességét. Előbb, mint amennyit elképzelsz, az egyik győztes diplománk lesz. Üdvözöljük egyetemen. Bízunk benne, hogy megtalálja az összes osztályodat és tanárodat, akik kihívást jelentenek és gazdagítják az életedet, miközben szorgalmasan tanulsz.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Helyszínek

 • Orlando

  5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

  Kérdések