Bachelor of Food Science
Florida Agricultural and Mechanical University
Kulcs információ
Campus helye
Tallahassee, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmezéstudomány minden ember életét érinti, mivel az étel nélkülözhetetlen az élethez. Az élelmiszer-tudósok olyan tudományokat alkalmaznak, mint a biológia, a kémia, a fizika, a biotechnológia, a mikrobiológia, a mérnöki munka és a matematika az élelmiszerekre annak biztosítása érdekében, hogy az evett ételek biztonságosak legyenek, és hogy javuljanak az olyan tényezők, mint az íz, a tápérték és az eltarthatóság.
Az élelmiszertudomány az élelmiszer-feldolgozás alapja, amely az Egyesült Államok legnagyobb iparága, több mint 2 millió embert foglalkoztat, minden államban jelen van, és széles körű foglalkoztatási lehetőségeket kínál. Az élelmiszer-tudósok munkát találhatnak számos élelmiszer- és kapcsolódó iparágban, valamint a helyi, állami és szövetségi kormányzati ügynökségekben, valamint oktatási és kutatási intézményekben. A FAMU Food Science program végzősei felkészültek arra, hogy teljes mértékben kihasználják az ezen a területen elérhető számos foglalkoztatási lehetőséget. Képesek az élelmiszer-, mezőgazdasági és élettudományi diplomásokra való továbblépésre. Ezt a fokot fel is használhatják olyan szakmai fokokra való áttéréshez, mint az orvostudomány, a fogászat, a jog és az állatgyógyászat.
Mint egy 1890-es földigényes intézmény, a FAMU mindig is részt vett az élelmiszer- és mezőgazdasági oktatásban. A FAMU élelmiszertudományi programja folytatja ezt a hagyományt, és diplomáit az Egyesült Államok számos nagy élelmiszeripari társaságában, valamint a posztgraduális és szakiskolai iskolákba helyezte. Az élelmezéstudományi fő tanulmányterve biztosítja, hogy a hallgatókat az élelmiszerek elkészítéséhez, feldolgozásához, biztonságához, tárolásához, értékeléséhez és felhasználásához alkalmazott technikák és módszerek irányításával kapcsolatos tudományos alapelvekhez vezessen, ugyanakkor lehetővé teszi a választást és rugalmasságot, hogy a hallgató folytatja az akadémiai érdekek más területeit. A hallgatók képzésük során egyetemen kívüli élelmezési tapasztalatoknak vannak kitéve.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor of Applied Science (BAppSc) Majoring in Consumer Food Science
- Dunedin, Új-Zéland
Bachelor az élelmiszer-tudomány és a technológia területén
- Parma, Olaszország
Természettudományi alapképzés kémiából és technológiából (Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Kar)
- Prague, Csehország