Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Bevezetés

Az 1913 -ban alapított Ferrum College egy magán bölcsészettudományi főiskola, amely kapcsolatban áll az Egyesült Metodista Egyházzal. Bölcsészettudományokat és professzionális programokat kínál, mint például az üzleti élet, a rekreációs vezetés, a zenés színház, a mezőgazdaság, a környezettudomány, a tanárképzés és a büntető igazságszolgáltatás. A Blue Ridge -hegység, számos tó, folyó és állami park által körülvett Ferrum College kiemelkedő oktatási élményt nyújt gazdag természeti környezetben.

A Ferrum College -ban minden hallgató képzettségét befolyásolja a természeti világ. A Ferrum rendelkezik az ország egyik legrégebbi környezettudományi programjával, és gyakornoki és kutatási lehetőségeket kínál minden szakon. A Boone Honors Program elősegíti az intellektuális, társadalmi és etikai kérdések feltárását. Ferrum College az egyetlen magán főiskola Virginiában, amelynek mezőgazdasági tudományi programja van. A Főiskola Blue Ridge Intézete és Múzeuma a Virginia Folklore statisztikai adattára, és fontos kapcsolatot biztosít az Appalachia Blue Ridge régió történetéhez és kultúrájához. A Ferrum diákok ismertek a szolgálat és a közösségi cselekvés iránti elkötelezettségükről, amint azt a főiskola mottója, a „Nem én, hanem mások” kifejezi.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Ferrum

    John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Kérdések