
Bachelor in
Főiskolai diploma konyhaművészetből és vállalkozói tudományból
FERRANDI Paris

Kulcs információ
Campus helye
Paris, Franciaország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 14 500 / per year
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Ez a kiválósági program egyesíti a vezetői készségeket és a műszaki szakértelmet. A program követése lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján űzze szenvedélyét!
célok
- Határozza meg és értse meg az üzletvezetés alapfogalmait és alapvető eszközeit.
- Használja ezeket a fogalmakat és eszközöket egy koherens és társadalmilag felelős üzleti terv összeállításához.
- Sajátítsa el a kulináris alapokat és technikákat.
- Mobilizáljon minden technikát, hogy új kulináris alkotásokat kínáljon.
- Ismerje meg, hogyan kell tisztelettel és hatékonyan dolgozni egy csapatban, bármilyen szerepről is legyen szó, azáltal, hogy alkalmazkodik vezetői testtartásához.
- A működési és kapcsolati viselkedést a helyzetnek megfelelően alkalmazkodni, elemezni és korrigálni.
- Sajátítsa el a szakma kódjait, hogy megszabaduljon tőlük.
- Ismerje meg helyét és feladatait szakemberként, különösen a fenntartható vállalkozásfejlesztés szempontjából.
Belépők
Tanterv
1. év
- Kulináris alapok
- Adminisztratív és számviteli menedzsment
- Menedzsment és stresszkezelés
- értékesítés
- angol
2. év
- A kulináris alapok és a kreativitás
- Sommelier
- Pénzügy
- Vállalkozói szellem
- Törvény
- Menedzsment és HR
- értékesítés
- angol
3. év
- Vállalkozói Pénzügy
- Vezetés és vezetés
- Marketing és innováció
- Vállalkozás és üzlet
- Üzleti játék
- CSR (Corporate Social Responsibility)
- Teljes üzleti terv kidolgozása valós megvalósítással Alkalmazáséttermünkben
Tanulási módszerek
- Támogatás gyakornoki helyek keresésében (karrierközpont)
- Elméleti kurzusok és gyakorlati munka
- Bemutatók és szakmai beavatkozások
- Kvízek, szerepjátékok, kihívások, csoportos projektek, személyes kutatómunka
- Szakmai helyzet az oktatási platformok szintjén, esettanulmányok
- Üzleti terv készítése
Frekvencia
Kötelező szakmai gyakorlat Franciaországban és külföldön (3-4 hónap az 1. évben és 5-6 hónap a 2. és 3. évben)
A program eredménye
- Az oklevél birtokosa különböző pozíciókat tölthet be egy étteremben: szakács, cukrász, étteremvezető, vagy butikokban/hálózatokban (termelési vezető, értékesítési vezető, igazgató franchise) ...
- Dolgozhat vendéglősként, illetve a következő szakmákat gyakorolhatja: szállodai/étteremfejlesztési/agrár-élelmiszeripari projektmenedzser, kulináris tanácsadó, házi szakács, rendezvényszervező.
- Néhány éves tapasztalat után felelősséget vállalhat egy vagy több intézményért, és integrálhatja egy csoport általános irányítását is.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
Folytassa tanulmányait FERRANDI Paris mesterképzésében
Master of Science in Hospitality Management de FERRANDI Paris
Ez a magas szintű képzés azoknak a hallgatóknak szól, akik kulcsfontosságú pozíciókat szeretnének betölteni a vendéglátó szektorban, például bevételi menedzser, szállásigazgató, üzemeltetési igazgató, valamint középtávon általános vezetői pozíciók nemzetközi csoportokban vagy független struktúrákban, Franciaországban vagy nemzetközi szinten.