Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Bevezetés

Silberman Főiskola

A Silberman College of Business az egyik legmagasabb rangú üzleti iskola, amely egyetemi, kombinált és posztgraduális diplomások, beleértve az MBA, Executive MBA; a mesterképzés az ellátási lánc menedzsment, a számvitel, az adózás és a digitális marketing (online); és diplomás tanúsítványokat.

A Silberman College of Business New Jersey-i diplomája felkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be az üzleti életben és a vezetésben - valaki, aki etikai perspektívát hoz bármely szakmai környezetbe. Csak kérdezd meg azokat, akik előtte jöttek, és kiemelkedő vezetőkké váltak az üzleti világban. Az üzleti fokozatú tanfolyam első kézből kapja meg az üzleti közösség tapasztalatait, bizonyított módszereket nyújtva pénzügyi és stratégiai elemzésében, általános üzleti tervezésben és megvalósításban.

A Silberman College of Business-től egy üzleti diplomát kereshet, ha három egyetemünk valamelyikében részt vesz, vagy beiratkozik az online mesterünkre a Digital Marketing Degree programba.

New Jersey-ben

 • Florham Campus Madisonban, NJ
 • Metropolitan Campus, Teaneck, NJ

Kanadában

 • Vancouver Campus, Vancouver, Kanada

Az FDU Vancouver Campus, Kanada belvárosában, Vancouver belvárosában, Bachelor's degree programokat kínál üzleti menedzsment és informatika területén.


Küldetésnyilatkozat

A Fairleigh Dickinson Egyetem Silberman Főiskolájának küldetése a mai napig a jövő vezetőinek oktatása iránt elkötelezett tanulás középpontja, hogy felkészítse hallgatóinkat, hogy sikeresek legyenek a globális környezetben és előmozdítsák az üzleti megértést.


Látomás

A Silberman College of Business globálisan, az érdekelt felek és a társaik körében elismerik kiválóságát a tanításban, a szellemi hozzájárulásban és a tudást bővítő programokban, amelyek elősegítik az üzleti menedzsment gyakorlatát. Mi lesz az oktatási és ösztöndíjas üzleti oktatási kiválóság irányítási programja, és lehetővé tesszük hallgatóink számára, hogy hatékonyan működjenek egy kihívásokkal teli és dinamikus multikulturális munkakörnyezetben.


Közös értékek

A Fairleigh Dickinson Egyetem küldetésével összhangban a Silberman Főiskola segít a diákoknak, hogy túléljenek magukon és a dinamikus globális piac elkötelezett életében.

 • Elkötelezettek vagyunk a rendkívül hatékony tanítás mellett, és a diákokat mint tanulók partnerévé teszik.

 • Elkötelezzük magunkat a személyes és szakmai integritás és az etikus magatartás magas színvonalával.

 • Elkötelezettek vagyunk a megfelelő vezetői felelősségvállalás mellett, beleértve a társadalmi, gazdasági és környezeti felelősséget.

 • Eredményorientált és elkötelezettek vagyunk a diákok egyéni és szervezeti sikeréhez.

 • Értékeljük a sokszínűséget, a nyitottságot és a kölcsönös tiszteletet, és úgy véljük, hogy kritikusak a programjaink sikeréhez.

 • Támogatjuk és bátorítjuk hallgatóinkat, oktatóinkat és munkatársainkat, hogy vállaljanak polgári törekvéseket, közösségeket és nagyobb globális megértéseket.

 • Értékeljük a folyamatos fejlesztést, és a diplomások élethosszig tartó és elkötelezett tanulók.

 • Továbbra is reagálunk a globális, multikulturális üzleti környezet változó szükségleteire.

 • Ösztöneinket fontos partnerként tartjuk számon, és értékeljük több érdekelt fél bevonását a tanulási környezetünkbe.

 • Tantárgyfelelős közösség vagyunk, és értékeljük az ösztöndíj szerepét a tanítás szerepének erősítésében.

 • Úgy véljük, az üzleti oktatás integrálja a tájékoztatást, a gazdasági, a társadalmi és a környezeti felelősséget.

 • Értékeljük más kultúrák és nézőpontok elismerését.

 • Úgy véljük, hogy az aktív és együttműködő tanulás fontos eszköz a tanulási tapasztalat relevánsabbá, érdekesebbé és hasznosabbá tételében.
76911__MG_1367copy.jpg


Silberman - Az AACSB akkreditációjának egyik vezető üzleti iskolája az 5% -a

A Silberman College of Business akkreditálta az AACSB International - a világ legkiválóbb akkreditációs hatósága a kollégiumi iskolák számára. A világ üzleti iskolái kevesebb mint 5% -a rendelkezik AACSB akkreditációval.

A Silberman vezető szerepet tölt be a magas színvonalú, innovatív üzleti vezetői képzésben a kar alkalmazott kutatási és szakmai tevékenységei révén, és mostantól világszerte elérhetővé válik a diákok világszerte az online üzleti fokozatokon keresztül.


Kiváló üzleti iskola rangsor

Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondhatjuk, hogy a Silberman a legjobb üzleti iskola, amelyet függetlenül értékelnek ezek a megbízható források:

 • A Princeton Review a Silberman College-ot a nemzet legjobb üzleti iskolái közé sorolja.

 • US News

 • Eduniversal árak Silberman College, mint a "kiváló üzleti iskola"

 • A kezdeti osztályú árak a Silberman a második helyen állnak csak a New Jersey-i Rutgers Business School-ban.

 • A Silberman Rothman Innovációs és Vállalkozói Intézete, a Deshpande Alapítvány Innovációs Tanulmányi Innovációjának Kiválósága

 • Tax Talent, Inc. aránya Silberman az egyik legjobb 10 mester számviteli MAcc Program által

 • Számviteli fokozat felülvizsgálati díjak Silberman az egyik legjobb 10 legjobb egyetemi számvitel program New Jersey


Vezető globális vállalati fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás az ENSZ partnerségén keresztül

2009 óta a Silberman az ENSZ Responsible Management Education (PRME) elvei - az üzleti iskolák globális hálózata, amelyek elkötelezettek az üzleti menedzsment oktatás, a kutatás és a gondolkodás irányításának átalakításán keresztül a tantervek kidolgozása révén. magában foglalja a fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást. Minden évben beszámolunk a fejlődésünkről.


Online mesterfokozat

A Silberman online mestere a Digital Marketing-ben most lehetőséget nyújt a diákok országos és világszerte történő megszerzésére a Fairleigh Dickinson Egyetemen.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Madison

  Florham Campus 285 Madison Avenue, 07940, Madison

 • Teaneck

  Metropolitan Campus 1000 River Road, 07666, Teaneck

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések