Keystone logo
Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Bevezetés

A Bánát Agrártudományi Egyetem és Állatorvosi "King I. Mihály román" Temesvári(BUASVM) olyan intézmény szakosodott agronómiai és állatorvosi felsőoktatás, a nemzeti és az európai span.

BUASVM található Temesvár, a főváros, Temes megye, Nyugat-Romániában, közel a szerb-magyar határon, nem messze a főváros Bécs, Budapest és Belgrád. Temesvár tartják informális fővárosban a történelmi régió Bánság, hogy a legfontosabb társadalmi, gazdasági és multikulturális központ a Románia nyugati részén. Temesváron harmóniában együtt élni számos etnikai csoportok, mint a németek, magyarok, olaszok, szerbek és bolgárok. A város egy jelölt lett, 2021-ben, az Európa kulturális fővárosa.

Király I. Mihály román kihirdetett törvény 617 / 1945/07/30 létrehozására a Mezőgazdaságtudományi Kar belül a Politechnikum Temesvár. A 1948 reform, a Mezőgazdaságtudományi Kar átalakult a Mezőgazdasági Intézet Temesvár. Miután 1989 decemberében az egyetem volt egy folyamatos fejlődés, jelzett diverzifikációja domain és szakirányok a képzési kínálat, a hátterekkel korszerűsítési agronómiai felsőoktatásban.

Jelenleg BUASVM működik 6 karok (Mezőgazdasági, Kertészeti és Erdészeti Mezőgazdasági Szakigazgatási, Veterinary Medicine, Animal Science and Bio és Biotechnológia, Food Processing Technology), összesen 27 alapképzési szakok, 25 mester programok és 2. doktori iskola (növényi és állati erőforrások és Állatorvosi).

A Mezőgazdasági Kar Temesvár legrégebbi kara egyetemünkön. A Mezőgazdasági Kar, gyökerezik a történelemben, dúsított folyamatosan új szakirányok, hogy megfeleljen a társadalmi igények, működő 6 bachelor programok, 7 mester programok és doktori iskola.

Mindezen területeken és specializációk, a diákok képzett napos kúrát és távoktatás (utóbbi lehet a szakirányok Mezőgazdasági és Környezetvédelmi és Mérnöki Mezőgazdaság). A 4 éves ciklus (3 év esetén biológia), követi az érettségi vizsga, amely biztosítja a címet a "Bachelor of Science in Engineering" (a nagy kiadók mezőgazdasági, növényvédelmi, Környezetmérnöki és védelme mezőgazdaság, Land Survey és Kataszteri, gépek és berendezések Mezőgazdasági és az Élelmiszer Ipari és Mezőgazdasági tanítani angol nyelven), És a "Bachelor Biológia" (a specializáció biológia).

Stern hagyomány és a jövőbeni fejlődési potenciálját, A specializáció Mezőgazdaság megfelel az aktuális igényeknek a mezőgazdaság területén, gazdászképzés végrehajtására alkalmas új technológiák és rendszerek a növénytermesztés, biztosítása és növelése a talaj termékenységét és a növények kiegyensúlyozott táplálkozás tekintetében a környezetvédelmi előírásoknak.

A kompetenciák szerzett diplomások a mezőgazdaságban: fenntartható mezőgazdaság termelési technológiák, szervezése és koordinálása az elért termelési folyamatok, stratégiák kidolgozása végrehajtására vonatkozó közös agrárpolitika nemzeti szinten, diagnosztizálása és kezelése kapcsolatos kérdések szervezése és irányítása a mezőgazdasági gazdaságok, magas minőségű biológiai anyagok szaporodása növények, elemezve a mezőgazdasági földek, irányító és allotting források a mezőgazdaság, biztosítva tanácsadási és bővítési szolgáltatások a mezőgazdaságban.

Diákok vannak ellátva a közelmúltban korszerűsített tanulási területeken, előadótermek, laboratóriumok, gyakorlatban laboratóriumok, szemináriumok. Hallgatói gyakorlat zajlik kísérleti parcellák és a nagy magángazdaságok nyugat Romániában. BUASVM nyújt oktatási és kutatási területeket a jelenlegi szabályozás szerint.

Az egyetem campus kapott Certificate of Excellence a BEST CAMPUS kategória elnyerte a Nemzetközi Tudományos és Oktatási Verseny Oxford, Egyesült Királyság, 2014. Az egyetemeken belüli vannak A kollégiumok amelyek megfelelő szállást 402 szoba mintegy 1456 helyen; egy Könyvtár A könyv szervizelés, belső és a gyakornok nemzeti nyomdaipari szolgáltatások és a nemzetközi csere szolgáltatás; Az egyetem Büfé mintegy 500 helyen, és az ételt jól ismert az egész város a minőség és a méltányos áron; a Edzőterem és sportpályák (Teniszpálya műfüves burkolati rendszer, teniszpálya salak kiterjedő rendszer, kézilabdapálya-műfüves burkolati rendszer, kosárlabda-beton burkolati rendszer, röplabda); egy Student gyógyszertár amely magában foglalja az általános orvosi beteggondozó és fogápolási létesítmény; és egy Óvoda. Kérni a szakirányú Mezőgazdasági tanítani angol nyelven(Vagy más szakirányok), egy érettségi diploma kötelező.

Helyszínek

  • Timișoara

    Calea Aradului nr.119, 300645 Timişoara, jud. Timiş, România, 300645, Timișoara

    Kérdések