Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Bevezetés

Senai Institute of Technology (IST) Textil és édesség CETIQT Senai a legnagyobb latin-amerikai tudásközpont termelési alkalmazni a textil- és ruházati termelési láncban.

A dinamikus kapcsolat alakul ki kölcsönhatására az oktatás, az innováció, az alkalmazott kutatás és technológia felhasználásával az IST Senai CETIQT kínálnak a textil- lánc és így a legjobb technológia, laboratóriumi szolgáltatások, humán erőforrás képzés, tanácsadás és innovációs projektek .

A magas szintű teljesítményt és kereszteződéseket az ezen intézkedési hozzáadott értéket egymással, fokozva mind a termelés és a kínálat a technológiai és innovációs szolgáltatások, célzott, hogy növelje versenyképességét a brazil ipar.

Az IST Senai van CETIQT környezetben és teljes laboratóriumok oktatási célra és szolgáltatásokat. A kísérleti növények szaporodnak az ipari termelési környezet, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon innovációs projekteket folyamat és a termék, valamint elősegíti az integrált oktatási projektek. Mindig figyelemmel kíséri a magasan képzett oktatók alkotják a legkeresettebb és elismert szakemberek a piacon.

Teljesítmény

Mögött minden sikeres üzleti számos prospektív tanulmányok és kutatások, amelyek támogatják nemcsak a vállalatok a termelési lánc, hanem a saját terméke Oktatás, technológiai szolgáltatásokkal és az innováció területén.

Oktatás

A rugalmas oktatási stratégiák és élvonalbeli technológiai infrastruktúra, IST Senai CETIQT kínál alapképzések és folyamatos műszaki, egyetemi, hosszabbítás és posztgraduális osztálytermi módszerek és az e-learning (távolság), a nemzeti szolgáltató hálózat, a területi intézmények (RDS) az Senai az egyes államokban, valamint a speciálisan kialakított és célzott programok az ipar igényeit szerte az országban.

Helyszínek

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Kérdések