Keystone logo
Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Bevezetés

Ismerje meg a FASM

A Faculdade Mikulás Marcelina - FASM, mint egy felsőoktatási intézmény, van Alapítása Felsőoktatási Jogszabályok Brazíliában és mint katolikus a hivatalos dokumentumokban az Egyház egyetemes szintű, különösen az apostoli konstitúció az egyetemeket és a katolikus főiskolák apostoli konstitúció A pápa János Pál pápa - irányelveknek és szabványoknak katolikus egyetemek és a dokumentumok, a Nemzetközi Intézet a nővérek a Szent Marcellina, hogy dolgozzák ki a keresztény oktatási tevékenységek, szociális és kulturális. 1929 óta, a dátum az alapító, játszott a küldetését, elsőbbséget lehetőség a fiatalok számára, nyitott az igényeinek mai világban. Azt elismerte a Szövetségi rendelet 2,708 / 34. A jelenlegi jogszabályok értelmében Faculdade Mikulás Marcelina által elismert vélemény No. 1043/80-as és a miniszteri rendelet száma 519 augusztus 31, 1981.

A FASM valósítja meg küldetését alkotó hozzáértő szakemberek fejlesztésére vonatkozó tudományos, technológiai, művészeti, kulturális, politikai és társadalmi tevékenység.

Kilátás

A Marcelinas, közösségben a laikusok, amelyek célja olyan oktatási, kulturális, egészségügyi és szociális ellátás kiválóság jegyében család, az etikai értékek, erkölcsi és keresztény, követve az idők jeleit.

Küldetés

A társadalmat a fény az evangélium, és a tudomány mint eszköz és környezet, mely az emberi lény képzés teljes egészében.

Alapelvek

Jézus Krisztusba vetett hit a Szentírás szerint Az emberi méltóság Hűséget és az engedelmességet a Tanítóhivatal az Egyház és a gyülekezet Az élet tanú Igazi családias Keménység és lágyság Etika, az igazság és az átláthatóság Figyeljétek az idők jeleit Egység a sokféleségben

Értékek

Akció és szemlélődés Odaadással és elkötelezettséggel Befogadás és ellátás Testvéri együttélés Együttműködés és leválás Egyszerűség és alázat A méltányosság és az őszinteség Élet a következetesség Öröm és lelkesedés szolgáltatás Tudományos és kulturális frissítés Szakmai kompetencia Fenntarthatóság: gazdasági, társadalmi és környezeti

Egységek

A Faculdade Mikulás Marcelina két egység: Fogoly és Itaquera.

Fogoly

Ebben a fogoly, tanfolyamokat divat, zene, képzőművészet, nemzetközi kapcsolatok, Bachelor of Music és a Bachelor in Visual Arts. A végzős kínál Divat és Design tanfolyamok; Tervezés és tartozékok; Parfüm kultúra; Népszerű dal: teremtés, zenei termelés és a teljesítmény; A tanítási / tanulási; Tanítási gyakorlat; Szobrászat és installáció; MBA stratégia és globális kockázatok és MBA üzleti stratégiai menedzsment.

Itaquera

1999 óta FASM is aktív a Keleti zóna São Paulo, a Itaquera. Ebben az egységben, az orvosi tanfolyamokat tartanak; Adminisztráció; Számviteli; Ápolási; Táplálkozás; Ápolási; Fizioterápiás, Orvosi Radiológiai technológus. A doktori iskolában, kínálnák Decisorial Főszámvevő tanfolyamok; Minőségbiztosítás; Üzleti menedzsment; Gazdasági pénzügyi menedzsment vállalatok; Ápolási Intenzív; Ápolási neonatalógiai; Szülészeti; Pediatric Nursing; Ápolási Szolgáltatások egységek kezelése; Sürgősségi és Sürgősségi; Radiológiai; Komputertomográfia és mágneses rezonancia; Sugárzás és egészség.

Helyszínek

Helyszínek
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések