Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Bevezetés

Az FMJ - Mackenzie folyó egy felsőoktatási intézmény multidiszciplináris, privát, amelynek célja, hogy a vonat az emberi értékek előkelő, képesek érzékelni és értelmezni a jelenlegi paradigmák, elképzelni az új lehetőségeket, és javaslatot tesz olyan alternatív útvonalak, az arca igények A korszerűség.

Az intézményi projekt FMJ - Mackenzie folyó célja, hogy bővítse és innovációs túl a hagyományos javaslatokat megfelelő a mai meglévő felsőoktatási intézmények. A bővítés és a szükséges innováció, szabványon alapul középiskolában, van, melyek iránymutatásul, hogy értik a valóságot, mely feltételezi a figyelmet a közösség, és ezért a tudás eszköz, nem csak tudást, hanem a kritika és az épület társadalomban.

Ezek a funkciók lehetővé teszik az intézményi tervezés tartalmaz egy kísérleti jelleggel, új ismeretek a szociális körülményekre, ami azt jelenti, amelynek olyan módszer, hogy integrálja oktatási / kutatási és interdiszciplinaritás, és, mint elv, a társadalommal való kölcsönhatás.

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetés

Oktassák az ember teremtett Isten képmására, az állampolgárság teljes körû gyakorlásához, hozzájárulnak az én és a társadalom révén oktatási, kutatási és kiterjesztése, valamint a kulturális, sport-, szociális és spirituális tevékenységek, környezetvédelem Református keresztény hitet.

Kilátás

El kell ismerni a társadalom felekezeti református intézmény, jótékonysági és közösségi profil, amely elkötelezett az isteni és az emberi tudományok; jellemezte a folyamatos törekvés a kiválóság oktatási, kutatási és kiterjesztése; törekvés a szerves kialakulása az emberi lét, a református keresztyén hit környezetben.

Értékeket és elveket

Ebben személyes magatartása: méltóság, karakter, az integritás és mackenzista szelleme; Az interperszonális kapcsolatok: a hűség, a kölcsönös tisztelet, a megértés, az őszinteség és alázat; Gyakorlása során szakmai tevékenység: az etika, a kompetencia, a kreativitás, a fegyelem, odaadás és a hajlandóság, hogy önként; A döntési folyamat: keressen konszenzust, az igazságosság, az igazság, az esélyegyenlőség biztosítása mindenki számára; A kapcsolat a testületi szervek, egységei és: együttműködés, csapatszellem, a szakszerűség és a megfelelő kommunikáció; A kapcsolat más intézményekkel: felelősség, a függetlenség és az átláthatóság; A társadalomban: a részvétel és a szolgáltatás a közösség; És minden alkalommal, cselekedni szeretet, ami a tökéletesség köteléke.

Helyszínek

 • Rio de Janeiro

  R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

   R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

   Kérdések