Keystone logo
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Bevezetés

Létrehozta 1962-ben, a Mérnöki Kar Minas Gerais - FEAMIG - egy nemzeti referencia a tanítási tervezés. Jelenleg a főiskola kínál egyetemi kurzusok Mérnöki Földmérő, Építőmérnöki és gépipari, valamint értelemben vett posztgraduális kurzusok Munkabiztonsági Engineering, Közúti műszaki, minőségi mérnöki, Környezetmérnöki és földrajzi vonatkoztatási a vidéki ingatlanok .

A Főiskola fenntartója az Oktatási Intézet Candida de Souza. Integráló oktatás, tudományos kutatás és fejlesztés, FEAMIG biztosít a hallgatók egy komplett oktatási, megszilárdult tudományos, technológiai, adminisztratív, humanista, etikai és társadalmi ismeretek. Ennek érdekében a Kar tudományos megindításáról programok, mentorálás, szakmai Center, nevelési tanácsadás mellett a tanfolyam és Koordinációs Igazgatóság, amely koordinálja a pedagógusok munkáját és adja támogatja a diákok. Vonat képzett szakemberek, akik képesek az életképes megoldásokat az igények a piac és a társadalom célja a FEAMIG.

2009-ben tette közzé elismerése megújítása érdekében Földmérési Mérnöki pálya, 2012-ben, a felismerés megújítása érdekében a Production Engineering kurzus. 2013-ban adták ki a szertartás működési engedélyt pálya Építőmérnöki, aki kapott 4-es fokozatú a MEC.

Helyszínek

  • Belo Horizonte

    R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

    Kérdések