Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Bevezetés

A Kar Arnold Janssen 2001-ben alakult meg a gyülekezet az Isteni Ige. És ő született erejével nemzetközi gyülekezet, amely működik 67 országban az öt kontinensen. Értékek, a minőség és a kompetencia, hogy az oktatásban dolgozzanak volna örökölt egy évszázados intézmény, nem véletlenül, méltó sikere a diákok a munkaerőpiacon.

A jogi és igazgatási kurzusokat a Kar Arnold Janssen, hogy szilárd humanista oktatás, egyesítve a bölcsesség és a hagyomány az oktatásban, hogy az igények a modern piac. Még néhány év működés, a kar Arnold Janssen vált hivatkozási felsőoktatásban. Ennek bizonyítéka a kapott eredmények agglegények in Business Administration és törvény a bizonyíték a Nemzeti felmérés a hallgató teljesítménye (ENADE). A diákok a Law pálya is sütött az utóbbi vizsgálatok Rend Jogászok Brazília (OAB-MG), egyre feltűnő között a felsőoktatási intézmények az állam.

A kar az iskola Arnaldo áll mesterek és az orvosok elismert tudományos szakértelem és széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a piacon.

Helyszínek

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Kérdések