Keystone logo
Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Bevezetés

1998-ban alakult, a School of the Americas (FAM) egy intézmény, a város Sao Paulo, hogy tanfolyamokat a különböző területeken a tudás.

Az intézmény jött létre azzal a szándékkal, mely differenciált választott magán felsőoktatási São Paulo minőségének előtérbe tanfolyamok, azaz megfelelő és modern eszközökkel, amelyek megfelelnek a kereslet az érdekelt hallgatók is nőni fog a személyes szinten a szakember.

A tanfolyamok által kínált FAM értékeli az Oktatási Minisztérium (MEC) kiváló fogalmak, sokan közülük a teljes pontszámot. Differenciált pedagógiai projekt, az infrastruktúra nemzetközi szabvány (az első brazíliai), és magasan képzett oktatók, alkotják a tanárok és orvosok. FAM alkatrészek teszik ideális intézmény kialakítására alkalmas, szakemberek a munkaerőpiacon.

Az oktatási javaslat alapja aggodalommal tölti el a hallgatói és szakmai jövőjük. A beruházások célja, hogy megfelelő és modern létesítmények igényeinek kielégítésére az egyetem.

Ezen és sok más okból, hogy a School of the Americas van az átjáró a karrierje sikeres, elvégre mi sikertörténet az Öné!

TÖRTÉNELEM A személyes álom vált valóra fenntartó: felajánlotta, hogy a város São Paulo szomszédságában vigasztalása, differenciált oktatási szolgáltatások meglévő belső hálón felsőoktatás.

Ez a leginkább innovatív közelmúlt oktatási projekt idők, és így büszkék vagyunk arra, hogy megmutassa.

Az átalakulás kezdődik a megszerzése az egykori székhelye a Színház Record, minden kulturális múlt írt a művészi történelem, a város Sao Paulo, különösen a több évtizedes évek 60/70, hol és mikor volt a különböző civil és művészeti események Elindultak felfelé a gyors átalakulás a társadalmi-gazdasági, kulturális és művészeti São Paulo.

A hivatása Művelődési Ház, a fenntartó át 1995-ben építészeti beavatkozás három év során az épület-színház, most hívott épület Yara Vianna Lamacchia.

Megnyitotta 1998 januárjában, a létesítményeket, amelyek célja, hogy a legmodernebb nemzetközi szintű kényelem és a biztonság. Egy szép és nyugodt helyet adni tudás, megoszthatják ötleteiket és sokasodjatok barátok.

1998 augusztusában indul a tevékenységek a School of the Americas, a bérletét egy csapat megjegyezte szakértők az oktatás, hogy fejlesszék a projekt engedélyezését az alábbi tanfolyamok:

Helyszínek

  • São Paulo

    R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

    Kérdések