Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Bevezetés

Kezdje velünk sikertörténetét!

Az Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) Észtországban egy elismert magánegyetem, a többszörösen díjnyertes Ülemiste City nevű intelligens városban található. A tantervünket összekötő kulcstémák a vállalkozói szellem és a kreativitás. Célunk, hogy tanulóinknak készségeket, hálózatokat és gondolkodásmódot adjunk életük megváltoztatásához és a világ hatásához!

Üdvözöljük a világ minden tájáról érkező hallgatókat, hogy angol, orosz és észt nyelven felvehető alap- és mesterképzéseket tanulmányozzanak. Tanulmányi programjainkat a nappali, részmunkaidős, valamint a távoktatás igényeihez igazított informatikai infrastruktúra támogatja.

Az észt Vállalkozási Alkalmazott Tudományok Egyetemének választásának számos oka közül hat kiemelkedik:

• Minden tantervünk államilag akkreditált.

• A vállalkozók egyeteme vagyunk, vállalkozók és (jövőbeni) vállalkozók számára. Kínálunk hallgatóinknak tanulmányaik során intenzív kapcsolatot az üzleti világgal látogató előadások, rendszeres informális találkozók és szakmai gyakorlatok útján.

• Tallinnban vagyunk, az „Év 2020 Intelligens Közössége” elnevezéssel, és Európa egyik induló forró pontjaként, egyre növekvő lehetőségekkel.

• Egyetemünket számos szakmai szervezet ismeri el, és több díjat is kaptunk az észt kormánytól.

• Az észt magán felsőoktatás piacvezetői vagyunk azáltal, hogy exkluzívak vagyunk, eljárásaink egyszerűek és odafigyelésünket ott tartjuk, ahol lennie kell - 1600 hallgatónknak a lehető legjobb vállalkozói ismereteket nyújtjuk.

Jelentkezés benyújtásához kérjük, olvassa el a weboldalt a felvételi és tanfolyami követelményekről, biztosítva, hogy a jelentkezését időben leadja, mivel az EU-n kívüli és az uniós polgárok 2021. tavaszi félévi jelentkezési határideje már 2020. december 18.! Észtország állandó lakosainak és állampolgárainak befogadási határideje 2021. január 31..

Tavaszi félévre a következő tanfolyamokra lehet jelentkezni:

  • BA Startup Vállalkozás
  • BA kreativitás és üzleti innováció
  • BA szoftverfejlesztés és vállalkozói szellem
  • MBA Nemzetközi Gazdálkodás

KÉRJÜK, EZEN A LINKEN KÖZVETLENEN HASZNÁLJUK: href = "https://www.euas.eu/

Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, kövesse a közösségi média csatornáinkat:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba felvételi osztályunkkal e-mailben a felvételi e-mail EUAS @ EUAS .eu.


EU

Helyszínek

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Kérdések