Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Bevezetés

Hogy School of Technology and Management Viseu (ESTGV) megfelel képezik, a felső szinten technikusok képesítéssel carecidos ágazatok hatáskörzetét és elősegíti a kutatási és fejlesztési tevékenységek, amelyek célja a felsőfokú oktatás és az üzleti, ezzel is hozzájárulva a megoldása a regionális problémák.

Küldetés és értékek A School of Technology and Management Viseu (ESTGV) egy szerves egység oktatási és kutatási építeni a Politechnikai Intézet Viseu (IPV). Ez hozta létre a törvényrendelet számú 46/85 november 22-i, valamint a menedzsment természetesen az első működését a tanév 1987/1988.

A ESTGV míg felsőoktatási intézmény, egy központ létrehozása, terjesztése és továbbítása a kultúra, a tudomány és a technológia, valamint koordinálja tevékenységüket az oktatás, a szakképzés, a kutatás és a szolgáltatás a közösség. A ESTGV irányadó minőségi szabványoknak, amelyek biztosítják a megfelelő képzést, hogy a közösség igényeit, amelyben működik.

A ESTGV célok megvalósítása során az általános tudomány, különösen a mérnöki, technológiai és menedzsment, hogy:

a szakemberek képzésére, a magas szintű felkészültség, a humán szempont, kulturális, tudományos és technikai; Végző alap- és alkalmazott kutatási tevékenységet; A rendelkezés a közösségi szolgáltatásokra való perspektivikus kölcsönös elismerését, hanem konkrét politikai területeken; Kulturális, tudományos és technikai cserék hasonló intézmények vagy azért, hogy hasonló célokat; A hozzájárulás befizetésére tevékenységi köre a fejlesztés a régió, amelyben működik, és az ország, a nemzetközi együttműködés és a népek közötti megértést.

Feladatainak ESTGV:

Ennek megvalósítása képzéseit vezető mértékét az alap- és mesterképzési, valamint egyéb felsőfokú tanfolyamok, törvény alapján; Befejezését posztgraduális szak, frissítése és átképzési beszámítható a megfelelő tanúsítvánnyal vagy diplomák A szervezet és együttműködés kiterjesztése tevékenységek, kulturális, tudományos vagy műszaki;

A tájékozódás és a kutatási-fejlesztési tevékenységet. Annak érdekében, hogy a feladatai ellátásában, a ESTGV tudja állapítani, egyezmények vagy megállapodások és együttműködési megállapodások a közjogi vagy magánjogi szervezetek, nemzeti, külföldi vagy nemzetközi.

Helyszínek

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Kérdések