Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Bevezetés

BRAZILTUDOMÁNY ÉS VISSZAVI A BRITANI DIPLOMA

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) egy innovatív oktatóközpont, amely világszínvonalú, kreatív témájú tanfolyamokat kínál. Az EBAC a Hertfordshirei Egyetemmel (UK) és a Moszkvai Iskolakurzóriummal partnerséget folytat, amely a Brit Művészeti és Formatervezési Főiskola, a Moszkvai Építészeti Iskola MARCH, a Moszkvai Filmiskola és a Számítógépes Grafika Scream Schoolja. Az iskolák olyan diákok és tanárok közösségét alkotják, akik az információ és a tudás közreműködésével és cseréjével hozzák létre az egyedülálló tanítási légkört.

Az iskola lehetőséget biztosít a diákoknak arra, hogy tanulmányozzák Brazíliában az Egyesült Királyság hasonló pályáján való tanulást, valamint az egyetlen olyan latin-amerikai intézmény, amely az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban érvényes Hertfordshire-i Egyetem által kiadott angol érettségi diplomát kínálja és az Egyesült Államok.

Az EBAC kreatív és vállalkozói intézmény, amely a művészet, a formatervezés, az audiovizuális és a számítógépes grafika területén a hallgatók teljes körű fejlesztésén alapuló egyetemi, kezdeményező és szakosított kurzusokat kínál. A Vila Madalena szomszédságában, a São Paulo kreatív iparágának szívében, az iskola rendelkezik a legjobb infrastruktúrával és a legmodernebb felszereléssel a piacon, hogy a diákok megtanulják a leginnovatívabbakat.

ELŐKÉSZÜLETEK

Az iskola kreatív tudományokban kínál oktatást mind az egyetemi, mind a szakirányú képzésben, olyan professzorokkal, akik a szakterületük kiemelkedő szakemberei. Diákok, akik úgy döntenek, hogy diplomás - brit érettségi, tanulmányi 3-4 év, attól függően, hogy a képesítés és a tapasztalat. Egy másik módja annak, hogy az EBAC-nál, nemzetközi színvonalon is tanulhasson, az egyik szakirányú kurzus közül választhat, akár a piacon dolgozó szakemberek, akár azok számára, akik szeretnék megváltoztatni pályafutásukat. Ezen kívül vannak intenzív tanfolyamok, iniciációs és speciális kurzusok a tizenévesek számára.

NEMZETKÖZI MINŐSÉGŰ OKTATÁS

Az Ebac új modellt kínál a kreatív tudományok nemzetközi diplomával való megismertetésére, a rendelkezésre álló legjobb technológiák használatára és arra, hogy garantálja a hallgatónak a munkaerőpiacra való beillesztését.

STRATÉGIA

Nemzetközi minőséget biztosít a kreatív tudományok megismertetésében, neves professzorokkal a piacon és legmodernebb technikai erőforrásokkal, a diákok számára pedig a legjobb karrierlehetőségekhez.

MISSION

A kreatív tudományok nemzetközi színvonalú oktatásának ösztönzése és Brazília kreatív gazdaságának növekedése.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A HERTFORDSHIRE EGYETEMÉVEL

A Brit Kreatív Művészeti Iskola létrehozása óta együttműködik a Hertfordshire Egyetemmel (UK). 1952-ben alakult, és jelenleg az Egyesült Királyság egyik legfelsőbb felsőoktatási intézménye. Az egyetemek egy funky területen találhatók, amely Londonból 40 percre található.

Szolgáltatások és erőforrások

A legfrissebb rendelkezésre álló eszközök használatával az EBAC hallgatói a művészet és a csúcstechnológia kereszteződésében fejezhetik ki ötleteiket és munkájukat. A laborokat osztályok, mesterkurzusok és szemináriumok, valamint az egyéni munkákhoz használják.

Helyszínek

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Kérdések