Keystone logo
© Eastern Michigan University
Eastern Michigan University

Eastern Michigan University

Eastern Michigan University

Bevezetés

Csatlakozzon országosan akkreditált programunkhoz; sokszínű, nemzetközi diákjainkhoz; és többnyelvű, multikulturális oktatóinkhoz Michigan államban, a Nagy-tavak államában, a történelmi Ypsilantiban, Ann Arbor és Detroit szomszédságában. Tanuljon angolul (ESL/EFL) vagy tanítson angolul (TESOL) BA TESOL, MA TESOL, 5 éves kombinált BA-MA TESOL, PK-12 Graduate Certificate in TESOL Campus/Online/Hybrid/Study Abroad kurzusok Legyen része ESL-TESOL közösségünknek és nemzetközi alumni hálózatunknak. Kapjon első osztályú, helyhez kötött oktatást, tudományos-szolgáltatói tanulást, hozzáférést a tudósok közösségéhez, személyes mentorálást, konferenciatámogatást, külföldi tanulmányi lehetőségeket, álláshirdetéseket, karrier-tanácsadást és még sok mást.

Az EMU-ról

Az Eastern Michigan University Michigan állam legváltozatosabb egyetemei közé tartozik, és alapvető küldetésének stratégiai középpontjában a méltányosság és a befogadás áll. Az 1849-ben alapított Eastern Michigan második legrégebbi állami egyeteme. Jelenleg több mint 15 000 hallgatót szolgál ki, akik a művészetek, a tudományok és a szakmák területén szereznek egyetemi, főiskolai, szakirányú, doktori és okleveles diplomát. Összesen több mint 300 szakot, mellékszakot és szakirányt kínál az egyetem művészeti és tudományos, üzleti, oktatási, mérnöki és technológiai, egészségügyi és humánszolgálati, valamint a doktori iskolában. 2022-ben az EMU-t a U.S. News and World Report a társadalmi mobilitás kategóriájában rangsorolta. A rangsor tükrözi az Eastern alapvető értékét, miszerint a lehetőségek befogadó intézménye.

Küldetés

Az EMU egy támogató, intellektuálisan dinamikus és sokszínű közösségben gazdagítja az életet. Elkötelezett karunk egyensúlyt teremt a tanítás és a kutatás között, hogy a hallgatókat releváns készségekkel és a valós életben való tudatossággal készítse fel. A lehetőségek intézménye vagyunk, ahol a diákok a tanteremben és azon túl is tanulnak, hogy a helyi és globális közösségek javát szolgálják.

Látomás

Az Eastern Michigan University elsőszámú állami egyetem lesz, amelyet a diákközpontú tanulás, a magas színvonalú tudományos programok és a közösségi hatás miatt ismernek el.

Alapértékei

Kiválóság

Kivételes környezetet biztosítunk oktatóink, munkatársaink és diákjaink számára. Teljesítményünket folyamatosan javítjuk, és arra törekszünk, hogy mindenben a legjobbak legyünk.

Tisztelet

Törődünk az emberekkel, a közösségekkel és a környezettel, és tiszteletben tartjuk az egyén méltóságát.

Nyitottság

Olyan környezetet teremtünk, amely támogatja, képviseli, felkarolja és bevonja a különböző csoportok és identitások tagjait.

Felelősség

Egyénileg és csapatban is felelősek vagyunk viselkedésünkért, tetteinkért és eredményeinkért. Betartjuk a vállalásokat.

becsületesség

Az integritás és az átláthatóság kulcsfontosságú intézményi hatékonyságunk szempontjából. Az egyetemi közösségen belül a legmagasabb szintű személyes, szellemi, tudományos, pénzügyi és működési integritásra törekszünk.

Belépők

Az egyetemi felvételire egész évben folyamatosan fogadjuk a jelentkezőket, bár javasoljuk a korai jelentkezést.

Elsőbbségi határidők

Az EMU egész évben folyamatosan fogadja a felvételi kérelmeket. A legjobb azonban, ha a lehető legkorábban, legfeljebb 15 hónappal a tervezett kezdési dátum előtt jelentkezik.

Kiemelt felvételi határidő az az utolsó nap, amikor a kitöltött jelentkezési fájlokat be kell nyújtani, hogy időben felvételt nyerhessenek a tervezett félév kezdetére.

A következő iránymutatások tájékoztatást nyújtanak arról, hogy jelentkezése időzítése hogyan befolyásolhatja a felvételi és/vagy a pénzügyi támogatás megfontolását:

A hazai hallgatóknak legkésőbb

 • július 1-től az ősszel kezdődő programokra
 • november 1. a télen kezdődő programokra
 • Április 1-től a nyáron kezdődő programokra

A nemzetközi hallgatóknak legkésőbb

 • július 1-től az ősszel kezdődő programokra
 • november 1. a télen kezdődő programokra
 • február 28-án a nyáron kezdődő programokra

Azokra a jelentkezőkre, akik nem amerikai állampolgárok, vagy akiknek az Egyesült Államokon kívülről van átirata, a nemzetközi hallgatókra vonatkozó határidők vonatkoznak. Azoknak a nemzetközi pályázóknak, akiknek I-20-ra van szükségük, a lehető legkorábban jelentkezniük kell.

Az egyetemi elsőbbségi pénzügyi támogatás határideje

A pályakezdők és az átigazoló hallgatók felvételekor, a rendelkezésre álló források függvényében automatikusan figyelembe veszik az akadémiai ösztöndíjat. Ezenkívül a FAFSA-információkat benyújtó hallgatókat automatikusan figyelembe veszik a szövetségi pénzügyi támogatás és/vagy további támogatások iránt.

Az elsőbbségi ösztöndíj és pénzügyi támogatás megfontolása érdekében az EMU nyomatékosan javasolja, hogy a hallgatók a következő időpontokig nyújtsák be a befejezett felvételt és a FAFSA-t (Free Application for Federal Student Aid):

Incoming Freshmen

 • március 15-én az ősszel kezdődő programokra

Bejövő átvitel

 • március 15-én az ősszel kezdődő programokra

Ösztöndíjak és finanszírozás

Eastern Michigan University az egyik legolcsóbb és legjobb értékű intézmény az országban. Az EMU globális tandíjszabása megszünteti az államon kívüli díjakat az alapképzésben részt vevő hallgatók számára, lehetővé téve az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról érkező egyetemi hallgatók számára, hogy az államon belüli díjakat fizessék.

First-Year Scholarships

Történelmileg a gólyák 97 százaléka részesül valamilyen anyagi támogatásban. Tudja meg, melyik fantasztikus ösztöndíjunkra jogosult, és hogyan segíthetünk a főiskola elérhetővé tételében.

Smaragd ösztöndíj

Eastern Michigan University volt az első állami egyetemek között Michiganben, amely ingyenes oktatást kínált a jól teljesítő, anyagi szükségletekkel küzdő hallgatóknak. A középiskolában végzett kemény munkáját megemelt ösztöndíjak jutalmazzák.

Criteria

 • Díj: akár 8000 dollár évente
 • Jogosultság: kumulált középiskolai GPA alapján. (GPA 4,0 skálán), 2024 őszi ösztöndíj összegek
 • Figyelem: Automatikus. A felvételkor odaítélték
 • Megújuló? Igen
 • Domestic Student
 • Kérjük, vegye figyelembe: Az ösztöndíjak a felvételi kritériumok hivatalos átiratokon vagy teszteredményeken keresztül történő ellenőrzésétől függenek (ha van ilyen).
 • Az ösztöndíj összege 2024 őszétől kezdve érvényes a pályázókra.

Keleti tandíjelőny (ETA)

Ha 3,0 kumulatív középiskolai GPA-t szerzett, és a korrigált bruttó családi jövedelme < 60 000 USD, vagy a FAFSA által meghatározott Pell Grant-jogosultsággal rendelkezik, akkor jogosult a teljes tandíjra, a szövetségi támogatás levonása után.

Eligibility

A tanulmányi és anyagi rászorultsági kritériumokon túlmenően a jogosult hallgatóknak hagyományos (21 év alatti) elsőéves hallgatóknak kell lenniük. Ez a díj nem vehető igénybe diplomás, transzfer, nemzetközi vagy poszt-bachelor hallgatók számára.

Presidential Scholarship

A 3,5-ös vagy magasabb kumulatív középiskolai GPA-t és a kiváló SAT/ACT-pontszámokat az Eastern legrangosabb díjával jutalmazzák az elsőéves hallgatók számára, amely a teljes tandíjat, valamint a négy évre szóló szoba- és ellátást fedezi (értéke körülbelül 100 000 USD).

Eligibility

 • Középiskolai felsős, 2023 őszére érkező elsőéves
 • 1.) legalább 3,5 kumulatív GPA-val és 2.) 25 összetett ACT vagy 1200 SAT (kritikus olvasás + matematika) SAT/ACT követelményei mentesülnek a 3,85 vagy magasabb GPA-val rendelkezőknél
 • Kérelmezni kell Eastern Michigan University való felvételt, és be kell nyújtani az összes hivatalos átiratot és teszteredményt az ösztöndíj határidejéig.

4WARD érettségi ösztöndíj

A 4WARD érettségi ösztöndíj izgalmas lehetőség, hogy sikeresen befejezze diplomáját négy év alatt, miközben megőrzi a pénzügyi stabilitást. A 3.0 kumulatív középiskolai érettségivel az első két évben zárt tandíj jár, a következő két évben pedig teljes tandíj fedezetet biztosít.

Eligibility

 • A 3.0+ kumulatív GPA-val rendelkező hallgatók lehetőséget kapnak a 4WARD érettségi ösztöndíjra.
 • Nemzetközi hallgatók jogosultak a részvételre.

Rangsorok

A Vállalkozástudomány 50 legjobb posztgraduális programja

A The Princeton Review és az Entrepreneur magazin a Vállalkozási posztgraduális programot a legjobb 50 közé sorolta az országban.

A legjobb Közép-Nyugaton

A The Princeton Review 19. egymást követő évben a „Középnyugat legjobb egyetemének” választotta.

A nemzet legjobbja 18. egymást követő évben

A The Princeton Review 18. egymást követő évben a College of Business besorolását az ország legjobbjai közé sorolta.

Speciális MBA nemzetközi üzletágban

A nemzetközi üzleti életben szakosodott MBA az ország legjobbjai közé tartozik a globális hangsúlyt tekintve.

Legjobb mesterképzés a klinikai kutatási programokban

A Clinical Research Administration a hetedik helyen áll a „2019-es klinikai kutatási programok legjobb mesterképzései” listáján.

A nemzet legjobbjai között

Online jogvédő program az ország legjobbjai közé sorolva; csak a michigani egyetem szerepel a rangsorban.

A maga nemében a legjobb program Michiganben

A Theatre Arts program az ország legjobbjai közé tartozik – és a maga nemében a legjobb program Michiganben.

Legfontosabb kitüntetések a diákosztálynak

Az Emberi Erőforrás Menedzsment Nemzeti Társasága kiemelkedő elismerésben részesíti a hallgatói csoportokat kivételes erőfeszítéseikért.

A nemzet legjobbja 18. egymást követő évben

A The Princeton Review 18. egymást követő évben a College of Business besorolását az ország legjobbjai közé sorolta.

25. Országosan a diákoknak nyújtott szolgáltatásokért

Országosan a legjobb 25 közé került az autizmus spektrumú hallgatóknak nyújtott szolgáltatásokért.

23. az Egyesült Államokban

Az Animation Career Review szerint a szimulációs, animációs és játékprogramok a 23. helyen állnak az Egyesült Államokban.

#1 "Katonabarát" Egyetem Michiganben

A michigani „Military Friendly” egyetem legjobbja és a 3. legmagasabb rangú egyetem az országban.

# 3 mesterképzési oktatáspszichológiai program

A mesterképzési oktatáspszichológiai program a harmadik helyen áll az országban.

A legjobb LMBTQ-barát egyetem Michiganben

Michigan legjobb LMBTQ-barát egyetemeként ismerik el; az országos honlap a diákoknak nyújtott kivételes támogatásra hivatkozik.

18. a Nemzetben 2020-ban

A Master of Science in Tax Consulting program a 18. legjobb program az Egyesült Államokban a Grad School Hub szerint.

Magas rangú OT program

A munkaterápia mesterképzése a 2. helyen áll Michiganben, és országosan az egyik legjobb.

Az integrált marketingkommunikáció országosan a 60. helyen áll

Az IMC program a 60. helyen áll országosan a US News & World Report szerint; és 2. Michiganben a nem MBA mesterképzéseken.

10. a Nemzetben

Az EMU a 10. helyet szerezte meg a legjobb online vállalkozási főiskolák kategóriában.

Országos rangsorolt dietetikai program

Az online dietetikai alapképzési program az első helyen áll Michiganben.

A legnépszerűbb online posztgraduális oktatási programok

A College of Education posztgraduális programjait országszerte a legjobb 150 közé sorolta a US News & World Report.

Magas rangú humánerőforrás bizonyítvány

Emberi Erőforrások Online Graduate Certificate a 10. helyen áll az országban.

Országos Bajnokok

Az EMU első helyezést ért el a 2019-es országos perbeli bírósági versenyen.

A 10 legjobb zeneterápiás program az Egyesült Államokban

Az EMU Bachelor of Music Therapy a legjobb 10 közé tartozik a megfizethetőség tekintetében az országban.

A 100 legjobb Társadalmi Mobilitás Egyeteme

Az EMU a társadalmi mobilitás legjobb egyetemei közé tartozik az Egyesült Államokban

Országosan rangsorolt mérnöki programok

Az EMU mérnöki programjai magas rangúak, mindössze négy évvel a létrehozásuk után.

Országosan rangsorolt BSN program

A US News and World Report szerint az EMU Bachelor of Science in Nursing diplomája a legjobb 20%-ban szerepel.

Helyszínek

 • Ypsilanti

  219 Alexander Building Ypsilanti, Michigan USA , 48197, Ypsilanti

Kérdések