Keystone logo
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Bevezetés

Mintegy EIBFS

1983-ban alapított, az Emirates Intézet banki és pénzügyi tanulmányok (EIBFS) kínál világszínvonalú oktatási programok, képzések és kapcsolódó szolgáltatások területén a banki és pénzügyi intézmény három legkorszerűbb egyetemen stratégiailag található Sharjah, Abu Dhabi és Dubai . Elkötelezett a Emiratisation kezdeményezés EIBFS támogatja EAE állampolgárok által nyújtott remek képzési lehetőségek és biztató karrier növekedés a banki és pénzügyi szolgáltatások területén.

EIBFS már globálisan integrált különböző vezető intézetek és egyetemek a világ, hogy és a legjobb programok és kurzusok a banki és pénzügyi, hogy az Egyesült Arab Emírségek.

EIBFS jelentősen hozzájárult, hogy az élet és a karrier tízezer diák és dolgozó szakemberek a tartomány területén a banki és pénzügyi támogatásával a magasan képzett, képzett és tapasztalt akadémikusok és vállalati szakemberek.

EIBFS tanúja jelentős növekedést ért el az évek során, különösen a diákok száma és gyakornokok, tudományos és képzési programok, campus helyek, kar és a személyzet tagjai, öregdiákok és egyéb méreteket.

Minden évben, az intézet fogadja ezer diákok és gyakornokok szerte az Egyesült Arab Emírségek, hogy oktassák, vasúti és széles körű banki és pénzügyi tanulási lehetőségek által támogatott legjobb az osztályban a kutatás, szakértelem, programok és szolgáltatások.

Helyszínek

 • Dubai

  EIBFS Dubai Campus Dubai International Academic City Al Ruwayyah 2 Opposite Zayed University, 341400, Dubai

  • Abu Dhabi

   EIBFS Abu Dhabi Campus Al Moroor Street Next to the Emirates Centre for Strategic Studies and Research , 7108, Abu Dhabi

   • Sharjah

    EIBFS Sharjah Campus Opposite Sharjah Immigration & UAE Central Bank , 4166, Sharjah

   Kérdések