Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Bevezetés

Az ECU nyolc oktatási és kutatási iskolával rendelkezik, amelyek a művészeti és bölcsészettudományi, üzleti és jogi, oktatási, mérnöki, orvosi és egészségtudományi, ápolási és szülésznői, tudományos és a Nyugat-Ausztráliai Előadóművészeti Akadémia széles választékát kínálják.

Fokozatainkat ipari szakértőkkel együttműködve fejlesztjük ki, biztosítva, hogy programjaink továbbra is relevánsak maradjanak, és megfeleljenek a szakmai világ igényeinek. Mivel elkötelezett oktatóink széleskörű ipari tapasztalattal büszkélkedhetnek, számíthat arra, hogy az ECU-nál magas színvonalú oktatásban részesül.

A Study Abroad Program tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy egy vagy két félévet Ausztráliában tanulj az intézményed otthoni diplomájának részeként, így a legjobb tanulmányi élményt nyújtva.

Fokozatok, amelyekkel sok helyre eljuthatsz

Az ECU diplomái nemzetközileg elismertek, és számos kurzusunkat a nemzeti és nemzetközi szakmai testületek és szervezetek szakmailag akkreditálták. Ez azt jelenti, hogy az ECU-képesítésed segíthet neked munkát találni a világ minden táján, beleértve a hazádat is.

A legjobb általános élmény

Az ECU-nál tudjuk, hogy az egyetemi élet több mint tanulás és előadások látogatása. Itt arra bátorítunk, hogy gazdagítsd az életedet diákklubokkal, sportcsapatokkal, önkéntes munkalehetőségekkel és még sok mással. Sőt, a 2020-as QILT felmérésben az ausztrál egyetemek közül a legjobbnak bizonyultunk a nemzetközi egyetemisták általános tapasztalatai tekintetében.

A legmagasabb színvonalú oktatás

Mi vagyunk Ausztrália egyik legjobb egyeteme a tanítás terén. Elképesztő 17 egymást követő évben végzett hallgatóink 5 csillagosra értékelték tanításunk minőségét a Good Universities Guide-ban. Ezt az országban csak három másik egyetem tudja elérni.

Nagyszerű ipari kapcsolatok

Az ECU számos partnerséget és kapcsolatot tart fenn ipari csoportokkal és szervezetekkel Nyugat-Ausztráliában, Ausztráliában és szerte a világon. Ezek a kapcsolatok segítenek abban, hogy tanulmányaid során gyakorlati tapasztalatszerzési lehetőségeket, gyakornoki vagy gyakorlati helyeket biztosítsunk számodra. A diploma megszerzése után is segíthetnek az elhelyezkedésben! Ki tudja, hogy a következő szakmai gyakorlatoddal akár olyan csúcskarriert is elérhetsz, mint a nemzetközi formatervezői diplomával rendelkező Aryana. Nézd meg a oldalon, hogyan juttatta őt az IBM-nél töltött szakmai gyakorlat a konkurencia elé!

Legendás hallgatói támogatás

Egy másik országban tanulni sokak számára kihívást jelenthet. Az ECU-nál azonban számos támogató szolgáltatásunkkal segítünk Önnek leküzdeni bármilyen tanulmányi vagy személyes kihívást. Mi vagyunk az egyik legjobb egyetem Ausztráliában a hallgatói támogatás terén - még Student Success csapatunk is van!

Campus jellemzői

Our campuses offer much more than excellent lecture theatres, libraries and cool study spaces. You'll also find a whole range of services to support you through uni, including student accommodation, a medical centre, cafes, gyms and more. All of our campuses can be accessed conveniently via public transport.

Joondalup Campus

Our Joondalup Campus is the University's headquarters. The campus boasts state-of-the-art facilities, including the Health and Wellness Building, a multi-million dollar sport and fitness centre, an award-winning library and student hub, a microbrewery, an outdoor cinema for the summer months and on-campus accommodation.

Mount Lawley Campus

Our Mount Lawley Campus is only minutes from Perth CBD and the Beaufort Street cafe strip. It is equipped with extensive teaching resources, first-rate IT and performing arts facilities, a sports and fitness centre and on-campus accommodation. The campus is also home to the Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Located two hours' drive south of Perth, our South West Campus (Bunbury) is within easy reach of the world-famous Margaret River region. The Campus is the largest university campus outside the metropolitan area and features modern facilities, small class sizes, a comprehensive range of courses and on-campus accommodation.

Student Accomodation

Accommodation is available at student villages on our Joondalup, Mount Lawley and South West (Bunbury) campuses. Shops and sport and recreation facilities are within walking distance of the villages, or easily accessible by public transport.

For more information, visit the ECU Village website.

  Belépők

  Az ECU-ra jelentkezés egyszerű!

  A legtöbb nemzetközi diák közvetlenül jelentkezhet egy ECU-tanfolyamra, de külön megállapodások vonatkoznak az indiai, pakisztáni, nepáli, üzbegisztáni, bangladesi , libanoni vagy egy szubszaharai afrikai országra (Dél-Afrika kivételével), akiknek ECU-n keresztül kell jelentkezniük. felhatalmazott oktatási ügynökök

  Tekintse meg angol nyelvű követelményeinket , középiskolai eredményeinket és fontos dátumainkat .

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  ECU offers a range of scholarships to eligible undergraduate and postgraduate international students. This includes our international scholarships that can reduce your tuition fees by up to 20%.

  All our international academic scholarships are assessed automatically at the time of application, making it easier for you to apply direct into your course and to be assessed for a scholarship at the same time.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Kérdések