Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Bevezetés

Miért jó választás az ECU a nemzetközi hallgatók számára

Edith Cowan University (ECU) egy állami egyetem Nyugat-Ausztráliában. Nevét az első nő tiszteletére kapta, akit beválasztottak az ausztrál parlamentbe, és ez az egyetlen ausztrál egyetem, amelyet nőről neveztek el. Három campusunk van Nyugat-Ausztráliában, mindegyik modern, élénk helyszínt kínál a tanuláshoz és tanuláshoz.

Campusaink korszerű létesítményekkel rendelkeznek, beleértve a vezeték nélküli internetet, a 24 órás hozzáférést a számítógépes laborokhoz, a könyvtárakat a munkaidőn kívül nyitott tanulmányi terekkel, valamint biztonságos környezetet, ahol akár egyedül, akár más hallgatókkal tanulhat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megőrizzük környezetünket azáltal, hogy csökkentjük lábnyomunkat, és ösztönözzük a fenntartható közösség kialakítását.

189108_18192-1-2837.jpg

Ha az ECU-n tanulsz, 5 csillagos oktatást kapsz. Ebbe beletartozik, hogy hogyan tanítanak Önnek, hogyan fejleszti a jövőre vonatkozó készségeit, és hogyan kap támogatást a tanfolyam során. A tanítás minősége rendkívül fontos, az ECU-nál pedig a tanítási minőségi szabályok. Egy független felmérésben – az elmúlt 16 évben minden évben – végzett hallgatóink 5 csillaggal értékeltek minket az oktatás minőségéért (Good Universities Guide)

189107_18192-1-0214.jpg

Nyolc oktató- és kutatóiskolánk van, amelyek együttesen kínálnak különféle kurzusokat a művészetek és bölcsészettudományok, az üzleti élet és a jog, az oktatás, a mérnöki, az orvosi és egészségügyi tudományok, az ápolási és szülésznői, a tudományok és a Nyugat-Ausztráliai Előadóművészeti Akadémia területén. Átfogó okleveleinket iparági csoportokkal egyeztetve fejlesztettük ki, és oktatóink széles körű iparági tapasztalattal rendelkeznek. Tehát az iparág szempontjából releváns oktatásra és kutatásra számíthat egy támogató tanulmányi környezetben, amely tele van díjnyertes létesítményekkel.

Fokozatok, amelyek elviszik a helyeket

Az ECU fokozatok nemzetközileg elismertek, és számos kurzusunkat nemzeti és nemzetközi szakmai testületek és szervezetek szakmailag akkreditálták. Ez azt jelenti, hogy az Ön ECU-képesítése segít munkát találni szerte a világon, beleértve a hazájában is.

A legjobb általános élmény

Az ECU-nál tudjuk, hogy az egyetemi élet több, mint tanulás és előadások látogatása. Itt arra biztatjuk, hogy diákklubokkal, sportcsapatokkal, önkéntességi lehetőségekkel és sok mással gazdagítsa életét. Valójában a 2020-as QILT felmérésben az összes ausztrál egyetem közül a legjobbnak minősítettek minket a nemzetközi egyetemi hallgatók általános tapasztalatai alapján.

A legmagasabb színvonalú oktatás

Mi vagyunk Ausztrália egyik legjobb oktatási egyeteme. Csodálatos 16 éven keresztül végzett hallgatóink 5 csillaggal értékelték oktatásunk minőségét a Good Universities Guide-ban. Az országban csak három másik egyetem tud megfelelni ennek.

Nagyszerű ipari kapcsolatok

Az ECU számos partnerséggel és kapcsolattal rendelkezik ipari csoportokkal és szervezetekkel Nyugat-Ausztráliában, Ausztráliában és szerte a világon. Ezek a kapcsolatok segítenek abban, hogy gyakorlati tapasztalatot, szakmai gyakorlatot vagy gyakorlatot szerezzünk tanulás közben. A diploma megszerzése után is segíthet elhelyezkedni!

Izgalmas és innovatív iparági partnerségeink segítenek értékes iparági tapasztalatok megszerzésében és a mai globális munkaerőpiacon szükséges versenyelőny megszerzésében, aki tudja, hogy a következő szakmai gyakorlata kiváló karriert érhet el, akárcsak az International Design Graduate Aryana. Tudja meg, hogyan helyezte előrébb a versenyt az IBM-nél végzett gyakorlata!

Legendás diáktámogatás

Egy másik országban való tanulás sok ember számára kihívást jelenthet. De az ECU-nál számos támogatási szolgáltatásunk révén segítünk leküzdeni a tudományos vagy személyes kihívásokat. Mi vagyunk Ausztrália egyik legjobb diáktámogatási egyeteme – még a Student Success csapatunk is van!

További év munka utáni tanulmányi jogok

Tanulmányai befejezése után jogosult lehet ideiglenes diplomás vízumra , amely lehetőséget ad arra, hogy éljen, dolgozzon és tanuljon, miközben értékes munkatapasztalatot szerezhet a virágzó ausztrál munkaerőpiacon. Nyugat-Ausztrália regionális városi státusza azt jelenti, hogy az alap- vagy posztgraduális tanulmányok befejezése után négy-hat évig jogosult lehet Nyugat-Ausztráliában maradni.

A WA kibővíti diplomás készségeinek listáját

A nemzetközi hallgatók a WA közösség fontos részét képezik, és a Graduate Occupations List több mint 300 szakmával az Ön új képesítése akár állandó lakhelyhez is vezethet, ezt kombinálva bőkezű bérekkel, és Perth a világ egyik legélhetőbb városa. , soha nem volt jobb idő a WA-ban való tanulásra.

Campus jellemzői

Campus létesítményei

Az ECU támogató tanulási környezetet biztosít azáltal, hogy számos egyetemi szolgáltatást és létesítményt biztosít minden diákunk számára.

Diákközpontú szolgáltatások

A hallgatókra és a személyzetre összpontosító szolgáltatások a következők:

Szállás

Mindhárom campuson van szállásunk a Campus Living Villages gondozásában.

Gyermekfelügyelet

A Joondalup és a Mount Lawley kampuszok professzionális, jól felszerelt gyermekfelügyeleti központokat kínálnak.

Számítógépes labor és vezeték nélküli internet

A hallgatók 24 órás hozzáférést élveznek az egyetemen található számítástechnikai eszközökhöz.

Tanácsadó szolgáltatás

Ez a szolgáltatás segíthet bármilyen tanulmányi vagy személyes probléma megoldásában. Minden diák számára ingyenes.

Méltányossági, sokszínűségi és fogyatékossági szolgáltatások

Ezek a szolgáltatások a változatos tanulmányi igényű hallgatók számára nyújtanak támogatást.

Egészségügyi ellátás

A Joondalup és a Mount Lawley campusokon kényelmesen elhelyezkedő egészségügyi központok háziorvosi és ápolási kezeléseket biztosítanak.

Hallássérült segítségnyújtás

Az ECU kétféle hallássegítő rendszert kínál - indukciós és infravörös - a három egyetem több tanítási és tanulási helyiségében.

A padlóindukciós hurok típus lehetővé teszi személyes hallókészülékének közvetlen használatát a Telecoil-lal (felvevőtekerccsel).
Az infravörös megoldás kétféle vevőegység kölcsönzését igényli:

 • Egy vevő, amely kompatibilis az Ön Telecoil-os hallókészülékével.
 • Infravörös fejhallgató.

IR hallásnövelő vevőkészülékek beszerezhetők a Méltányossági, Sokszínűségi és Fogyatékossági Hivatalban, valamint a következő helyeken:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • South West eLab (SW.3.101E)

Könyvtár

Az egyetemi könyvtárak átfogó könyv- és folyóirat-gyűjteményeket, elektronikus forrásokat, valamint tanulmányi és kutatási lehetőségeket biztosítanak.

Diákközpont

A Student Hub az első kapcsolatfelvételi pont minden hallgatói kérdés esetén, beleértve a tanulmányi információkat, a beiratkozásokat és a belépőkártyákat.

Diákszövetség, klubok és egyesületek

A Student Guild számos tudományos és jogi kérdésben képviseli a hallgatókat. Számos társadalmi és kulturális tevékenységet is kínál számos klubon és egyesületen keresztül.

Kereskedelmi üzletek

Ételek, kávézók és bárok

A szökés közben elfogyasztott kávétól a bőséges étkezésig egyetemeink számos étel- és itallehetőséget kínálnak.

Fodrász és szépségszalon

A Crown Hairdressing a Joondalup Campuson található, férfi és női alkalmazottakat és diákokat egyaránt kiszolgálva.

Sport és fitnesz

Mindhárom egyetemen modern sport-, rekreációs és fitnesz létesítmények találhatók.

A Co-Op Shop

A Co-Op Shops oktatási és tanulási források széles skáláját kínálja, valamint szoftvereket, technológiát, játékokat, írószereket, ruházatot, utazási kiegészítőket és egyebeket.

Nyomtatási, másolási és szkennelési szolgáltatások

A Luminate PrintWorks nyomtatóközpontok nyitva állnak az alkalmazottak és a diákok előtt. A helyszíni szakértők ötleteket és javaslatokat adnak brosúrák és poszterek készítéséhez, szakdolgozatok nyomtatásához, tanulmányi jegyzetekhez és még sok máshoz. A Luminate PrintWorks központok a Joondalup, a Mount Lawley és a South West Campusokon találhatók.

A mi campusaink

Három campusunk van Nyugat-Ausztráliában, mindegyik modern, élénk helyszínt kínál a tanuláshoz és tanuláshoz. Campusaink korszerű létesítményekkel rendelkeznek, beleértve a vezeték nélküli internetet, a 24 órás hozzáférést a számítógépes laborokhoz, a könyvtárakat a munkaidőn kívül nyitott tanulmányi terekkel, valamint biztonságos környezetet, ahol akár egyedül, akár más hallgatókkal tanulhat.

Joondalup Campus

Joondalup Campusunk az egyetem központja. A campus a legmodernebb létesítményekkel büszkélkedhet, beleértve az Egészségügyi és Wellness épületet, egy több millió dolláros sport- és fitneszközpontot, egy díjnyertes könyvtárat és diákközpontot, egy mikrosörfőzdét, egy szabadtéri mozit a nyári hónapokban stb. - campus szállás.

Mount Lawley Campus

A Mount Lawley kampuszunk mindössze pár percre van Perth CBD-től és a Beaufort Street kávézósávtól. Kiterjedt oktatási erőforrásokkal, első osztályú informatikai és előadóművészeti létesítményekkel, sport- és fitneszközponttal, valamint az egyetemen található szállásokkal rendelkezik. A campus a Nyugat-Ausztráliai Előadóművészeti Akadémia (WAAPA) otthona is.

Délnyugati Campus

Perth városától két órás autóútra délre található délnyugati campusunk (Bunbury) könnyen megközelíthető a világhírű Margaret River régiótól. A Campus a legnagyobb egyetemi campus a nagyvárosi területen kívül, és modern létesítményekkel, kis létszámú osztályokkal, kurzusok széles választékával és az egyetemen belüli szállással rendelkezik.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Kérdések