Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Edinboro University

Edinboro University

Edinboro University

Bevezetés

Az Edinboro University

Edinboro University elkötelezett amellett, hogy a tudósok és az egyetemi élet minden területén kiválóságot képvisel. A hallgatói siker iránti szenvedély, az ajánlatok átfogó katalógusa és a támogató, mégis kihívást jelentő akadémiai környezet határozza meg az EU tapasztalatait.

Edinboro University a Pennsylvania egyik legkiválóbb tanulási és kutatási központja. Az elismert művészek, egészségügyi szakemberek, a Disney és a Pixar animátorok, valamint az üzleti, oktatási, büntető igazságszolgáltatási és sok más terület vezetői megteremtették az EU sikerének alapjait. Az osztályok mérete kicsi, és nemzetközileg elismert oktatók oktatják őket, akiknek 90% -a végzettséggel rendelkezik saját területén, így a hallgatók számára a sikerhez szükséges személyre szabott és magas színvonalú oktatást kínál.

Az egyetemet a hallgatók sikere iránti valódi elkötelezettsége jellemzi, ígéretes figyelmet, gondos tanácsadást és korszerű eszközöket biztosítva ahhoz, hogy a hallgatók elérjék céljaikat és meghaladják saját elvárásaikat.

Az 1857-ben alapított, tanárok számára kialakított magánképző iskola az EU északnyugati részén Pennsylvania régió legnagyobb és legátfogóbb felsőoktatási intézményévé nőtte ki magát. Élénk egyetemi közösséggel, több mint 100 tudományos területtel, a térség premier hallgatólakási komplexumával, számos klubdal és szervezettel, országosan elismert szolgáltatásokkal a fogyatékkal élő hallgatók számára, az NCAA atlétika, előadóművészet, a virágzó görög élethelyzet és a 65 000- Az öregdiák hálózat, az Edinboro University elkötelezett amellett, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, legmegfizethetőbb egyetemi, posztgraduális és tantervi oktatást nyújtsa.

Edinboro University oktatási programjain vagy tevékenységeinél nem alkalmaz megkülönböztetést nem, nem vagy szexuális irányultság alapján. Az 1972. évi oktatási módosítások IX. Címe, valamint egyes egyéb szövetségi és állami törvények tiltják a nemi, nemi vagy szexuális irányultság alapján történő hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatásban, valamint az egyetemen működtetett oktatási programokat és tevékenységeket (mind be-, mind pedig a kívül) campus), és minden embert megvédenek nemétől és nemi identitásuktól függetlenül a nemi megkülönböztetés ellen, amely magában foglalja a szexuális zaklatást és a szexuális erőszakot is.

A Kar

 • 312 teljes és részmunkaidős oktató kar
 • 15: 1 hallgatók és oktatók aránya

felvétel

 • Összesen 4834 beiratkozás
 • 3572 hallgató
 • 1212 elsőéves hallgató
 • 1222 végzős hallgató

A Campus

Található, Edinboro, Pennsylvania

43 épület 585 hektáron

Öt hektáros tó, nyílt mezők és erdők

Korszerű tantermek és laboratóriumok

A kínált fokozatok

Művészetek társultja, mérnöki technológiák társultja, tudományos munkatársak, művészetek alapja, képzőművészeti alapokmányok, tudományok alapjai, oktatási tudományok alapjai, ápolási tudományok alapjai, művészettudományok alapjai, művészettudományok alapjai, művészetek mesterei, mesterek képzőművészet, oktatás mestere, tudományok mestere, ápolástudományi mester, szociális munka mestere, ápoló orvos.

Ajánlott programok

 • 112 érettségi fokozatú program
 • 18 diplomamunka
 • 12 társult diploma program
 • 15 tanúsítvány

Atlétika

17 egyetemi sport, valamint kerekes székkel rendelkező kosárlabda és eSport: férfi kosárlabda, sífutás, futball, úszás, tenisz, pálya, birkózás és kerekes székkel rendelkező kosárlabda; női kosárlabda, sífutás, lacrosse, foci, softball, úszás, tenisz, pálya, fedett pálya és röplabda.

A harcoló skótok versenyeznek a Pennsylvania Állami Atlétikai Konferencián (PSAC) és a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetségnél (NCAA), az I. divízióban (birkózás) és a II.

különjárat

Edinboro University egy állami, regionális, átfogó egyetem.

Küldetés

Az Edinboro University küldetése a hallgatók személyes, szellemi és szakmai fejlesztése, hogy hozzájáruljanak a Nemzetközösség állampolgárságához.

Látomás

Kiváló programok és szolgáltatások nyújtásával az állandóan változó társadalom számára az Edinboro University lesz az első választás a hallgatók, a munkaadók és a közösség között.

értékek

Edinboro University és elfogadó kultúráját tartja fenn, és elkötelezett az alábbiak mellett:

 • Az egész életen át tartó tanulás elismerésének ösztönzése
 • Olyan közösség támogatása, amely értékeli az integritást, a felelősségvállalást, a tiszteletet és a befogadást
 • Az innováció, a kreativitás, a feltárás és a gondolkodás ösztönzése

A minőség javítása a koherens egyetemi tapasztalatok minden szempontjából

Helyszínek

 • Edinboro

  Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444, , Edinboro

Kérdések