Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

Bevezetés

keleti Egyetem egy nonprofit, régiónként akkreditált intézmény alakult, 1925-ben egész hosszú története, arra törekszünk, hogy FELÉBREDNI VILÁG az etikus üzleti gyakorlat képzése a jövő vezetőit megalapozott hit, értelem, és az igazság.

fontosság

Az Eastern Egyetem, mi nem hiszünk busywork. Minden a mi online programok kényelmes és olcsó. Ezek keverednek kutatás valós alkalmazás. Keresztül értelmes együttműködés és a projektek, mi az Ön ismeretek és készségek újonnan finomított, amit azonnal alkalmazni. holisztikus támogatás

Mint fontos része az online közösség, dedikált kar támogatni fogja az Ön számára. Megmutatjuk, egy mély elkötelezettség a siker által nyújtott mentori és útmutatást, így a célok elérését. Időben előkészítése

Ezek a napok, a felnőttek, mint te visszatér az iskolába, hogy pénzt keres, hogy a hosszú keresett megbízólevél, és elérjék céljaikat. Online programok célja, hogy kényelmes, rugalmas és megfizethető. Keleti Egyetem biztosítja a készségek, hogy előre a gyorsan növekvő pályára az ápolási, oktatási és üzleti ágazatok.

National Recognition

Országosan elismert Christian University nagyhonőrös Best Főiskolák "Az egyik legjobb 50 Kollégiumok idősebb diákok.

US News & World Report Top - Tier rangsor az egyetemek-North Region.

Regionális Akkreditációs

Keleti Egyetem által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) a Közel Államok Bizottság Felsőoktatási intézményi akkreditációs ügynökség által elismert amerikai oktatási miniszter és a Tanács Felsőoktatási Akkreditációs.

Helyszínek

  • Wayne

    Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Kérdések