Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Bevezetés

Mintegy EMU

EMU oktatás segít a diákoknak felfedezni a célja az életben, és előkészíti, hogy a különbség a közös jó itthon és szerte a világban. EMU szigorú tudósok hangsúlyozzák egy-egy kapcsolatok professzorok, cross-kulturális tudatosság, ellátás létrehozása, és mások szolgálata.

EMU kínál graduális, posztgraduális és szemináriumi programok Mennonitaként Anabaptista szempontból egy gyönyörű környezetben, a gyönyörű Shenandoah Valley.

Hallgatók tanfolyamok fő campus Harrisonburg, Virginia; a mi Lancaster, Pennsylvania helyszínen; online; és szerte a világon keresztül jól ismert cross-kulturális program.

Csak a megfelelő méret

EMU elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén megismerni osztálytársai és a tanárok a különböző programok. Professzorok mentorok ismerlek személyesen, és tanácsot ad, 1: 1. Akkor vegyenek részt a különböző tevékenységek, mint a színház, Student Önkormányzatok Szövetsége, campus minisztérium, falakon belüli vagy egyetemközi sport, a zene és a kórus. Mindezek a lehetőséget, hogy többet magadról és fejlesztése értékes tapasztalatokat a jövő folytatódik.

Bölcsészettudományi

Mint egyetemi hallgató, függetlenül a fő, akkor előnyös az érték a bölcsészettudományi oktatás. A munkaadók és a doktori iskolák értékelik a kérelmezők egy bölcsészettudományi oktatás alapja, mert jól lekerekített kritikus gondolkodók és a probléma megoldó, akik széles expozíció kérdések és ötletek a tudományágak és a társadalom.

Az élet a diploma megszerzése után

EMU diplomások többet keresnek, mint egy bizonyos fokú - rájönnek, hogy a célja az életben, és vezet a szervezetek szolgálják a közjót. EMU öregdiák sikeres üzletemberek, fényvisszaverő szakemberek, és a szakemberek. Ezrek voltak jelentős hatással a nemzetközi szolgáltató szervezetek, mint például Mennoniták Központi Bizottsága és mennonita katasztrófa szolgáltatás mellett más felekezeti alapú és világi szolgáltatási programok.

EMU alumna Leymah Gbowee egyike a három nő elnyerte a 2011-es Nobel-békedíjat. Leymah kezdte útját EMU a mi világhírű Nyári Békeépítő Intézet és folytatta keresni a Masters in Conflict átalakulás.

Közel 90% -a GMU grads aki válaszolt alumni felmérések talált munkát tanulmányi területen egy éven belül az érettségi. A munkáltatók felvenni EMU diplomások minden szinten, mert az erős erkölcs és értékek, mások tisztelete, a vágy, hogy tegyen különbséget, a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit, és az önbizalom. További információ a graduális siker az érettségi után.

Mi Mennonitaként?

Nem ismeri a Mennonites? Mennonites tartozik a történelmi békeegyházak. Sok EMU diákok érkeznek Mennonitaként Hitletéteményünk, de a többség az EMU diákok érkeznek más hithagyomány. Több tucat vallási csoport képviselteti magát az egyetemen az egész világon. Ez a sokféleség teszi a kultúraközi találkozások az egyetemen, és a tantermekben.

Virginia és Pennsylvania

GMU fő campus és a helyszínen: Lancaster, Pennsylvania, kínál osztályok off-site helyszíneken egyaránt Pennsylvania és Virginia, és számos osztályt (és két fokkal) az interneten. Legyen Ön a mi szép campus a Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - közel két nemzeti erdők és Shenandoah Nemzeti Park - a mi virágzó tantermekben Lancaster, PA, vagy egy templom Philadelphiában, észre fogod venni a vendéglátó és a közösség, amely oly fontos a GMU-hoz.

EMU úgy ...

GMU közös alapvető értékek középpontjában a keresztény egyetem, mint senki más. A graduális, posztgraduális, szeminárium és más programok a diákokat felkészítsék a szolgálatra és vezet világszerte.

Globális közösség és a kultúrák ismerete

Élünk, egy olyan világ egyre jobban összekapcsolódik. Itt feltesszük magunknak, hogy a mi választási befolyásolják egymást szerte a világon.

Jól ismert a kultúrák programot - több mint három évtizedes múltra visszatekintő - az egyik legerősebb a kultúrák tanulmányi programok az országban. Ez része a mi teszi EMU keresztény egyetem, mint senki más.

Kereszt-kulturális tanulmány - mindig veterán kar és személyzet - a követelmény, hogy a GMU diákok. Néhány részt vehetnek három hetes program a helyi közösségben vagy nagyobb Észak-Amerikában. Néhány eltölteni egy szemesztert a városi Washingtonban részt izgalmas szakmai. Mások eltölteni egy szemesztert egy másik része a világ, gyakran a Közel-Keleten, Közép-és Kelet-Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában vagy.

Ha már utazott Közép-Amerikában, felkereste a kávébab mezőket, és maradt a küszködő gazdák, elkezded megérteni a nagy képet. Vagy amikor a kultúraközi vizsgálatok elviszi a dél-afrikai város Soweto megismerni a történelem és a hosszan tartó hatása apartheid első kézből, a értelme a empátia mélyült, együtt a megértését összekapcsolt világban.

Fenntarthatóság és Gondoskodás

Az EMU-t gyakorló fenntarthatóság régen "zöld" lett divatos. A energiahatékony épületek közül néhány a legjobb teljesítményt nyújtó egyetemi létesítmények az országban.

A napelem a Hartzler Könyvtár tető volt a legnagyobb napelem telepítése a Virginia állam mikor volt telepítve 2010. A campus kert biztosítja termelni az étkezőben; komposztálható hulladékot a étkezőben táplálja a kertben. A fenntarthatóság beleszőve a tananyag több szinten.

Hit és Fellowship

A hit fontos EMU. Mindannyian utazást együtt - noha lehet, hogy különböző utakat - felé mélyülő hitünk, a tanulás, hogyan éljünk, hogy a hit napról napra, és elérte a tudományos és szakmai célokat.

Körülbelül egyharmada az egyetemi hallgatói szervezet mennonita. Több tucat felekezetek és hithagyomány, és több mint 30 nemzetiség, mind része a GMU család.

Néhány módja egyetemi hallgatók csatlakozni Krisztus az egyetemen tartalmazza: kápolnák egész héten, vasárnap este ünnepségek, imádat a zene, bibliaórák nevelőtanári, és az ima partnerek készek támogatni Önt az egész évben. Más diákok élvezik, hogy egy hálózat részeként a felnőtt tanulók, akik hasonló értékeket és célokat.

Szolgáltatás Egyéb

Elérve, hogy mások is fontos. EMU, akkor részt vesz a közösségi szolgáltatások és talán még találni megváltoztatja az életet. Sok öregdiák csinálni önkéntes szolgálat egy vagy több évre a diploma megszerzése után, vagy akár egy életen át egyházi minisztérium és más segítő szakmák.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Kérdések