Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Earlham College

Earlham College

Earlham College

Bevezetés

Earlham egy nemzeti liberális művészeti főiskola, amely jó hírnevet képvisel a kiváló oktatás és felkészítés céljából a hallgatók számára, hogy mély pozitív változásokat hozzanak a világban.

Szellemi szempontból kihívást jelentő

Az Earlham hallgatók vállalják a saját tanulásukat, felkészülve a szakmai sikerre és a felsőoktatási programokba való felvételre. Több mint 40 tanulmányi terület közül választanak, és dedikált professzorok oktatják őket. Az osztályok kicsik, és gazdag lehetőségek vannak a megbeszélésekre, vizsgálatokra és felfedezésekre.

Globálisan elkötelezett

Earlham elkötelezett amellett, hogy a világ minden tájáról fogadja a hallgatókat. Diákjaink az USA-ból és mintegy 80 másik országból származnak. Az USA News and World Report szerint Earlham valójában a hatodik helyet foglalja el a nemzeti liberális művészeti főiskolák között a nemzetközi hallgatók legnagyobb arányában az egyetemen.

Társadalmilag aggódó

Az Earlham hallgatói úgy érzik, hogy gondosan kezelik az életüket, és hisznek a világ megváltoztatásában rejlő hatalmukban és felelősségükben. Az életmódot megváltoztató egyetemek szerint: 40 iskola, amely megváltoztatja a főiskolai gondolkodásmódot. A megkérdezett diplomások kb. 30% -a számolt be arról, hogy munkájuk nagy részét vagy egészét a társadalmi változásokra irányították.

Jövőbeni rendező

Earlham a 29. helyen szerepel az 1 306 amerikai felsőoktatási intézmény között a doktori fokozatot megszerző diplomások százalékos arányában. Az élettudományokban az 1. 341 intézmény között a 9. helyet foglaljuk el. Az Earlham öregdivainak ötven százaléka a végzettségétől számított 10 éven belül kezdődik az iskolában.

Néhány diplomás eredmény az elmúlt öt évben

Belépés:

 • Columbia Egyetem
 • Georgetown Egyetem
 • Harvard Egyetem
 • Chicagói Egyetem
 • michigani Egyetem
 • Oxfordi Egyetem (Egyesült Királyság)
 • Uppsala Egyetem (Svédország)

Szolgáltatás olyan programokhoz, mint:

 • AmeriCorps
 • Városév
 • Béke Hadtest
 • Quaker önkéntes szolgálat
 • Taníts Amerikának
 • Világtaníts

Karrier mint:

 • Állandó orvos, Barrow Neurológiai Intézet
 • Tulajdonos / vezérigazgató, NetStuffers LLC
 • Programok igazgatója, Junior Achievement
 • Geológus, Michigan állam
 • Nemzetközi kapcsolatok koordinátora, Osaka város
 • Biokémikus, BP Bioüzemanyagok
 • Galéria asszisztens, a régi templom művészeti iskolája

A kutatás vagy a humanitárius munka támogatása:

 • Carnegie Alapítvány
 • Davis projektek a békéért
 • Fulbright Grant
 • Huntington Közszolgálati Díj
 • Nemzeti Tudományos Alapítvány predoktori ösztöndíja
 • Rotary Nemzetközi Béke Ösztöndíj
 • Watson ösztöndíj

Küldetésnyilatkozat

Az Earlham College , egy független, bentlakásos főiskola küldetése, hogy a legmagasabb színvonalú egyetemi oktatást nyújtsa a szabad művészetekben, ideértve a tudományokat is, amelyeket a Baráti Vallásos Társaság (Quakers) sajátos perspektívái alakítottak ki.

A barátok alapvető hite az, hogy minden igazság Isten igazsága; tehát Earlham hangsúlyozza az igazságkeresést, bárhová is vezet ez az üldözés; kényszer hiánya, a bizonyítékok vezetése a kereséshez; tisztelet mások lelkiismerete ellen; nyitottság az új igazság iránt, és ezért hajlandóság keresni; valódiság, szigorú integritás a tények kezelésében; az ismert ismeretek alkalmazása világunk fejlesztésére.

Annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást biztosítsák ezekkel a hangsúlyokkal, Earlham küldetése megköveteli egy kiemelkedő és gondoskodó kar kiválasztását, amely elkötelezett amellett, hogy nyitott, együttműködő, tanulási környezetet teremtsen. A Főiskola gondoskodik e kar folyamatos támogatásáról és fejlesztéséről.

Az oktatási-tanulási folyamatot az Earlhamben az oktatás egy olyan nézet alakítja, amely felébreszti a „tanárt”, így diákjaink egész életen át tartó tanulók lesznek. Az Earlham hallgatóit arra ösztönzik, hogy aktívak és bevonódó tanulók legyenek.

A Főiskola széles lehetőségeket kínál a hallgatók és a karok számára, hogy személyekként kölcsönhatásba lépjenek, egymástól tanuljanak egy szövetkezeti közösségben, amelynek fontos eleme az együttműködő hallgatói / kari kutatás.

Az Earlham College ezt az oktatást azzal a világgal folytatjuk, amelyben élünk, és az emberi társadalom fejlesztése érdekében. A Főiskola arra törekszik, hogy erkölcsi szempontból érzékeny vezetőket neveljen a következő generációk számára.

Ezért Earlham hangsúlyozza a globális oktatást, a konfliktusok békés megoldását, a személyek egyenlőségét és a személyes magatartás magas erkölcsi színvonalát.

Vezetés és irányítás

Earlham ösztönzi a karok, az adminisztráció, a hallgatók és az alkalmazottak nyílt részvételét a kormányzási folyamatokban. Quaker örökségünkkel összhangban a konzultáció és a szakértői bizottságok és csoportok során nyitott fülre és nyitott gondolkodásra törekszünk arra, hogy a döntéshozatal során konszenzussal működjenek.

Anne M. Houtman, a neves oktató, tudós, szerző és felsőoktatási vezető 2019. július 1-jén lett az Earlham College és az Earlham Earlham College 20. elnöke.

Houtman Earlhambe érkezett a Rose-Hulman Technológiai Intézetből, ahol Provost és tudományos ügyekért felelős alelnök volt. Doktori fokozatot szerzett az Oxfordi Egyetemen az állattanból és antropológia mesterfokozatot az UCLA-tól. A Pomona Főiskolán szerezte művészeti főiskolai diplomáját. Houtman kveeker, és az első nő, aki Earlham elnökének szolgál.

Korábban Houtman a Kaliforniai Állami Egyetemi Bakersfield Természettudományi, Matematikai és Műszaki Iskola dékánjaként, valamint a Rochesteri Technológiai Intézet Thomas H. Gosnell Élettudományi Iskolájának vezetője és professzora volt. Karrierje előtt korábban kari posztot töltött be a Fullertoni Kaliforniai Állami Egyetemen, az Amerikai Soka Egyetemen és a Knox Főiskolán. Számos tankönyvet és cikket írt tudományos és pedagógiai témákról. Houtman jelenleg a Főiskolai Igazgatóság megbízottja.

Campus és történelem

Az Earlham 800 hektáros campusában található Earlham College és az Earlham Vallásiskola. Körülbelül 1200 egyetemi hallgató otthonanak nevezi ezt a fát árnyékolt egyetemet.

A campuson a hallgatók és a látogatók felfedezik egy 600 hektáros erdőszakaszt, patakok, tavak, régi mezők és préri felhasználását, amelyeket tudományos kutatáshoz és kikapcsolódáshoz használnak. További természetes területeket különítettek el a tudományos kutatáshoz, ideértve egy öreg erdőt és egy sziklamegőrzést.

Jelenleg a hallgatók 94 százaléka az egyetemen lakik, nyolc rezidenciacsarnok egyikében vagy több mint 20 téma- és barátságos házban.

1998 és 2014 között az Earlham kibővített, felújított és épített egyetemi egyetemi épületet - ideértve az egyetemi, rezidenciacsarnokokat és az atlétikai létesítményeket is -, több mint 40 millió dolláros beruházással.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Campus háttér

Earlham történelmi kezdete Richmondban (Indiana) az Egyesült Államok keleti részéből származó kveekerek nagy vándorlásának gyökere a tizenkilencedik század első felében. Eredetileg csak barátok számára nyitott, közös oktatási „kiválasztott” iskola 1865-ig az iskola nem kveeker hallgatókat fogadott el és 1886-ban felvette első nem kveeker professzort. Ma Earlham karának kb. 11% -a és hallgatóinak 12% -a azonosítja mint kveekerek.

Helyszínek

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Kérdések