Keystone logo
Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Bevezetés

A Duna egy nemzetközi főiskola Budapesten, Magyarországon, Európa szívében, 2010-ben alakult. A Főiskola a magyar állami egyetemek prominens professzoraival együtt jött létre és működik. A Duna College előkészítő programokat folytat azoknak a pályázóknak, akik szeretnének továbbtanulni partneregyetemeinken Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában, 2 különböző Pathways a DRC és a TRC néven.

Campusunk Budapesten található; az egyik legszebb főváros Európa. A Főiskola a világ minden tájáról várja a hallgatókat. Ezt a nemzetközi egyetemet azért hozták létre, hogy különbséget és átfogóságot teremtsen az oktatásban és a képzésben. Évente több száz hallgató érkezik Magyarországra különböző területeken tanulni. Ezeknek a hallgatóknak különböző tudományos hátterük van, és főiskolánk előkészítő tanfolyamokat kínál, hogy felkészítse ezeket a jelentkezőket jövőbeli tanulmányaikra, és új tanulmányi tudományágakkal látja el őket. Azoknak a jelentkezőknek, akik csatlakoznak képzési programjainkhoz, lehetőségük nyílik arra, hogy felvegyék a különféle egyetemekre.

Nem csak azért képezzük magunkat, hogy felkészítsük a jelentkezőket az egyetemekre való befogadásra és a felvételi vizsgák letételére; a siker és a haladás pontos útját szeretnénk létrehozni az életben. Széleskörű lehetőségeket kínálunk a felsőoktatásban, a tanítás és a tanulás új trendjeivel együtt, amelyek képzési tervünk felépítését és alapelveit alkotják.

Helyszínek

  • Budapest

    Szilágyi Dezső tér,2, 1011, Budapest

    Kérdések