Keystone logo
Didyasarin International College

Didyasarin International College

Didyasarin International College

Bevezetés

Okosan Invest a nagy jövő Didyasarin International College (dric) az első nemzetközi magánjog kollégium a Thaiföld déli részén. A kollégium található Hajtai város, városi és kereskedelmi szempontból jelentős terület, ahol a határ Malajziában 45 kilométerre található, a nemzetközi repülőtértől 15 km-re a várostól. A megélhetési költségek itt ésszerű és csábító (kb USD 225 per hó), lényegesen kevesebb, mint amely Bangkok és Chiang Mai, természetesen. Jóindulatú, barátságos helyiek barátságosak külföldi embereket, hogy csatlakozzanak ehhez a multikulturális társadalom!

Didyasarin International College (dric) eltökélt szándéka, hogy hozzájáruljon és reagál a társadalmi igények által termeli a magas minőségű diplomások és a kutatás. Küldetésünk is kiterjeszteni tudományos szolgáltatásokat közösségek megőrzése thai művészetek és a kultúra mellett a hatékony közigazgatás és a részvételi irányítás, kérelmekkel együtt a modern újítások és a technológia. Dric törekedett, hogy ne csak egy intézmény, amely a felsőoktatás a közösség, hanem hangsúlyozza a diákokat, hogy alaposan kihasználja a gondolatok, a tudás és képesség az igaz fény. Dric arra törekszik, hogy a szakmai diplomások számára a társadalom javát a legmagasabb az oktatás és a kutatás, valamint a szolgáltatásokat közösségek alkalmazások a modern újítások és a technológia. Jelenleg dric a neve 200 ösztöndíjakat jogosult hallgatók ünnepli 20. évfordulóját. Dric egy főiskolai hallgatók választását, hogy beiratkozik, és megszerezni a megfelelő oktatás válás ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező egyén. Dric diplomások segítene kialakítani és fejleszteni a társadalomban. Szeretettel várjuk, hogy jöjjön, és csatlakozz hozzánk!

Izgalmas tanulási tapasztalat! Dric biztosít minden diák a "Hallgatói mobilitási programok", amelyben a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza egy másik országban legfeljebb egy évre! Ez az idő, a diákok megismerjék egy másik kultúra és a tanulási tapasztalatok! Továbbá, a "Szövetkezeti Oktatási Program" minden diák, hogy megtapasztalják a gyakorlati munka világában érettségi előtt. A program, közismert nevén a "co-op", biztosítja az akadémiai hitelt strukturált munkahelyi tapasztalat. A program segít fokozza a tanulók szakmai tapasztalat és készségek megfelelő alkalmazkodás elméletek a gyakorlatban. Azt, hogy új fontosságát abban, hogy a fiatalokat, hogy a tapasztalati tanulás kezdeményezéseket!

"Dric célja, hogy diplomásokat a nemzetközi szabványok világ polgárainak, akik fel vannak szerelve erős morális és etikai jellegű, és kivételes képességeit, és akik képesek reagálni a gyors változások és szükségleteit a regionális társadalmi-gazdasági. Dric diplomások azok az emberek, akik tudják, hogyan kell gondolkodni, támogassa az erkölcsi értékeket, és sikeres legyen. "

Helyszínek

  • Hat Yai

    125/502 Polpichai Rd.

Kérdések