Keystone logo
© TESS
Digital College

Digital College

Digital College

Bevezetés

A Digital College nál meg vagyunk győződve arról, hogy az esélyegyenlőség a kulcsa ahhoz, hogy messzire jussunk

Nem mi toborozzuk az elitet, hanem képezzük őket” – e mantra mögött ott rejlik a DC-szellem lelke, amelyet annyira szeretünk megosztani diákjainkkal. Digital College több, mint egy iskola küldetése, hogy támogassa Önt egy Önnek megfelelő karrier felé. Mindenekelőtt a sokszínűség iskolája és a csere igazi helyszíne, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk elérni bármilyen utad is, egy másfajta társadalmi tapasztalatnak és a nagyon konkrét tanításnak köszönhetően.

Az elitet nem toborozzuk, hanem képezzük

Merészségünk az általunk bevezetett projektalapú oktatási módszer innovációjában testesül meg. Célunk: az ágazat cégei által elvárt konkrét tapasztalatokat átadni Önnek, felkészíteni a holnapi munkákra.

új korszakba lép

A digitális technológia megjelenése megváltoztatta mindennapi életünket: másokkal és idővel való kapcsolatunkat, információs és kommunikációs módjainkat, szakmai életünket és munkamódszerünket. A szakmák fejlődnek, mások jelennek meg. Az induló szellem és a lakásmenedzsment új, szabadabb működési kódként jelenik meg.

A digitális szakértők új generációjának létrehozása

Ebben az új korszakban horgonyozva hordozza magában ezt a digitális érzékenységet és az új technológiák iránti ízlést. Digital College a tehetségét készségekké és soft skillekké alakítja át, hogy digitális szakértőkké váljon, akik működőképesek és alkalmazkodni tudnak a jövő szakmáihoz.

Kísérletezzen a jobb alkalmazkodás érdekében

Üzleti játékok szervezése, tanulási expedíciók az Egyesült Államokban, mesterkurzusok, versenyek... A tereptapasztalat és a szerepjáték az, ami minden diákunkat arra készteti, hogy felülmúlja önmagát, legyen kreatív, leleményes és proaktív. Megannyi alapvető tulajdonság a jövő szakmai kihívásainak való megfeleléshez.

Minden képzésünk az állam által elismert, a Nemzeti Szakmai Tanúsítványok Könyvtárában 6. és 7. szinten bejegyzett képesítések megszerzéséhez vezet.

Belépők

Le déroulement de l’admission

Prise de rendez-vous

Tu seras rapidement recontacté par l’un de nos conseillers qui fixera avec toi un rendez-vous en visioconférence ou sur l’un de nos campus. Tu pourras alors lui poser toutes tes questions.

Session d’admission

Nos conseillers te feront visiter l’école, te présenteront les programmes et le DC spirit afin que tu saches tout sur nous.

Test en ligne

Lors de ce test, tu auras des questions de culture G, de culture digitale ou encore d’anglais. Il nous permettra d’évaluer ton niveau global.

Entretien individuel

Passe ton entretien d’admission avec un conseiller, qui te demandera de définir ton projet professionnel et te posera des questions afin de capter ta personnalité. C’est le moment d’être toi-même !

Etude du dossier

Notre équipe disposera de tous les éléments pour pouvoir statuer sur ta candidature, et étudiera enfin ton dossier scolaire.

Réponse d’admission sous 48h

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, felvételt nyer-e Digital College ba. Égető ujjak érted!

Helyszínek

 • Puteaux

  1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

   Kérdések