Keystone logo
DePauw University

DePauw University

DePauw University

Bevezetés

A DePauw egy olyan hely, amely vonzza egy adott embert. Sok tehetséggel és vezetési akarattal rendelkező ember. Olyan személy, aki sikert fog elérni bármelyik szerepében vagy tudományágában, amelyet keres. Ígérjük a kis osztályokat, az innovatív oktatást, és hangsúlyt fektetünk a szabad gondolkodásra és a párbeszédre. Ez egy ígéret, amely felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy még az egyetem elhagyása előtt befolyásolják a világot. A DePauw hallgatók harminc százaléka valós kutatásokat folytat a kar tagjaival, és arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy két vagy több gyakorlatot végezzenek itt töltött idejük alatt. DePauw a vezető 10-ben és a Fulbright-ösztöndíjasok között szerepel a top 10-ben. Hallgatóink 94 százaléka rendelkezik munkával vagy tervezi, hogy érettségi előtt részt vesz egy diplomás, szolgálati vagy ösztöndíj programban. Ezt hívjuk ritka sikernek.

A DePauw egy teljesen lakó bölcsészettudományi főiskola, ami azt jelenti, hogy a beszélgetések átterjednek a szemináriumi asztaltól az ebédlőig a halli hallba. A hallgatók együttműködési kalandokba kezdenek az alkalmazottakkal és az oktatókkal, a helyi közösség tagjaival és az öregdiákokkal, valamint a kollégiumi társaikkal, életre szóló kapcsolatokat és hatásos partnerségeket alakítva ki, amelyek gyakran kiterjednek a karrierjükre.

DePauw felkészít egy értelmes és jelentõs életre; lehetővé teszjük, hogy csatlakozzon az öregdiákok légióihoz, akik vezetői a világnak. A rendkívüli professzorok kicsi, izgalmas órákon tanítanak meg, együtt élnek és tanulnak olyan társaikkal, akiknek sokfélesége gazdagítja a közösséget, és támogatják Önt, miközben folytatja tudományos és tapasztalati szenvedélyeit.

DePauw University a szabad művészetek iránti nem mindennapi elkötelezettség révén fejleszti a világ vezetőinek vezetőit.

DePauw sokrétű és befogadó tanulási és élettapasztalata, amely szigorú szellemi elkötelezettségében, valamint globális és tapasztalati tanulási lehetőségeiben megkülönböztethető, értelem és eszköz életéhez vezet. A DePauw felkészíti azokat a diplomásokat, akik támogatják és pozitív változásokat hoznak létre közösségeikben és a világban.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Greencastle

    South Locust Street,313, 46135, Greencastle

    Kérdések