Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Bevezetés

Davis & Elkins felkészíti a diákokat, hogy sikeres programok révén, amelyek egyesítik a legújabb ismeretek terén folyamatos készségfejlesztés. És most, Davis & Elkins örömmel, hogy ez a fajta oktatás elérhető dolgozó felnőttek.

Bemutatjuk Davis & Elkins 100% Online RN a BSN érettségi befejezése Program.

Online tanulás gyorsan vált egy vágott az oktatási világ. Ez a növekedés már ösztönözte, nagy részben, a felnőtt hallgatók visszatérnek az iskolába képzést kereső előre pályafutásuk. Davis & Elkins biztosítja felnőtt tanulók számára lehetőséget egy teljes mértékben egy időben, miközben továbbra is dolgozni, és tiszteletben más egyéb fontos kötelezettségvállalásokat az életükben.

A Davis & Elkins '100% online campus, felnőtt tanulók folytathatják Bachelor of Science fokozatot a kényelem a saját otthonában, és menetrend, hogy működik az életüket. Mivel a diákok inkább az osztály kötelezettségeit, ha ez a legkényelmesebb számukra, konfliktusok a munka és a család a lehető legkisebb.

Keresztül D & E online programozás, felnőtt tanulók képesek elsajátítani a legújabb ismereteket a saját területén, elérni az alkalmasság az alapvető készségek területén, és keresni olyan mértékű, hogy segíteni fog a szakmai előmenetel.

Miért a D & E?

Minőség: A hagyományos, nonprofit intézmény, D és E büszke rendelkező biztosított a hallgatók magas színvonalú oktatás 1904 óta.

Sebesség: Online programokat lehet kitölteni 12 hónap.

Érték: Nem jelentkezési díj, nincsenek rejtett költségek, és csak 400 $ / óra hitel, tartja a költségeket kiszámítható és megfizethető.

Kényelem: 100% online, így nem kérjük alkalommal.

Networking: Kis kohorszok diákok képesek kapcsolatokat építsenek más hallgatók és oktatók, amelyek megkönnyítik a tanulást.

Helyszínek

  • Elkins

    100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések