Keystone logo
Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Bevezetés

A DBU-ról

Az 1898-ban alapított DBU egyetlen küldetése - megváltoztatni a hallgatók életét, akik Isten dicsőségére átalakítják a világot.

Különféle oktatási lehetőségeket kínálunk minden életkorban és tudományos háttérrel rendelkező egyének számára - ide értve az egyetemi, a mesterképzési és a doktori szintű képzési programokat, valamint a továbbképzési és igazolási programokat.

Mindezen keresztül a hit és a tanulás integrálására törekszünk, és olyan egyének fejlesztésére törekszünk, akiknek vágya a világ szolgálata.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a DBU-t, és csatlakozzon hozzánk küldetésünkhöz.

Gyors tények

  • Egyetemi programok: 85
  • Mesterképzések: 44
  • Doktori programok: 2
  • Átlagos osztályméret: 13

Elnök köszöntése

"A Dallas Baptist University egy országos rangú, átfogó, globális Krisztus-központú egyetem, amelynek célja a szolga vezetők előállítása a hit és a tanulás integrációjával. Örülünk, hogy oktatási vállalkozásként működünk több mint 4700 hallgató számára, akik több mint képviselnek 60 ország szerte a világon.

Hisszük, hogy világunknak szüksége van átgondolt keresztény vezetőkre, akik képesek kreatívan megoldani az összetett problémákat, miközben a kultúrát a bibliai igazság révén egyedileg vonzzák be. Pályakezdőink szinte minden szakmai környezetben szolgálnak. Akár keresztény orvosok, ügyvédek, oktatók, tudósok, politikusok vagy számos más terület, megértjük, hogy hallgatóink felhívásukban sokszínűek, de céljaik szerint egységesek.

Használja ki a lehetőséget, hogy megismerjen minket ezen a weboldalon vagy egy egyetemi látogatáson keresztül. Felfedezni fog egy szolga vezetők közösségét, amelynek szíve az, hogy másoktól tanítson és törődjön, miközben számos tudományos tudományterületen végez kutatást. Átfogjuk azt a feltevést, hogy minden igazság Isten igazsága, és együtt kutatunk tudásra annak érdekében, hogy merész hatást gyakoroljunk a világon, mint a kultúra átalakítóira.

Csatlakozzon hozzánk, amikor Isten dicsőségéért szolgáljuk a világot! "

Dr. Adam C. Wright

DBU elnök

A DBU története

A DBU elődejét, a Decatur Baptista Főiskolát 1898-ban alapították, mint első texasi junior főiskola. Az iskola évek óta a Decatur kisvárosának nevezi otthont, és kiemelkedő fiatal férfiakat és nőket hozott létre, akik az ország egész területén gyülekeztek egyházakkal, osztálytermekkel, kórházakkal és vállalkozásokkal.

1965-ben az iskola a délnyugati Dallas festői lábánál költözött, négyéves intézménnyé válva, és végül a Dallas Baptist University nevezték el, amikor végzettségi fokozatot kezdett nyújtani.

Manapság a DBU különféle fokokkal rendelkezik egyetemi, mester- és doktori szinten. Jól a második századunkba a DBU továbbra is előmozdítja küldetésünket, hogy szolga vezetőket állítson elő, akik átalakítják a világot.

StockSnap / Pixabay

Küldetésnyilatkozat

A Dallas Baptist University küldetése, hogy Krisztus-központú, magas színvonalú művészeti, tudományos és szakmai tanulmányokat nyújtson mind az egyetemi, mind a posztgraduális szinten a hagyományos életkorú és felnőtt hallgatók számára annak érdekében, hogy olyan szolga vezetők legyenek képesek, akik képesek integrálni a vallást. és a saját meghívásaikon keresztül tanulni.

Jövőkép nyilatkozat

Egy nagy keresztény egyetemi épület felépítése, amely Istennek tetszik, azáltal, hogy Krisztus-központú szolga vezetõket hoz létre, akik átalakítják a világot.

Akkreditáció

Dallas Baptist University a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége Főiskolai Bizottság akkreditálta társult, alapképzési, mesterképzési és doktori fokozatok odaítélésére.

Egyetem

Akár egyetemen él, akár osztályokba ingázik, a Dallas Baptist University 368 hektáros campusa egy gyönyörű hely az egyetemi évek eltöltésére. A Dallas délnyugati részén található hegyvidéki dombokon helyezkedik el, kilátással a Mountain Creek-tóra. A DBU fő egyeteme biztonságos és elzárt közösséget kínál több mint 6 millió ember nagyvárosában.

A campus mindössze 13 mérföldre fekszik Dallas belvárosától, 19 mérföldre Fort Worth belvárostól, és központi helyen található a Dallas / Fort Worth nemzetközi repülőtér és a Love Field közelében.

Helyszínek

  • Dallas

    3000 Mountain Creek Pkwy,, , Dallas

Kérdések