Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Bevezetés

A Czestochowai Műszaki Egyetem (CUT) több mint hetven éve járul hozzá a mérnöki és technológiai jövő megteremtéséhez. Tudományos és oktatási tevékenységünk során a Czestochowai Műszaki Egyetem a lengyel történelem és a Czestochowai régió és a város hagyományainak szerves részévé vált. Az állami felsőoktatási intézmények országos rangsorában a hasonló profilú lengyelországi egyetemek között a legjobbak között vagyunk. Oktatásunk és kutatásunk kiváló minősége, valamint egyetemi oktatóink páratlan tudományos tudása és tapasztalata ösztönző és felbecsülhetetlen értékű élménnyé teszi a CUT-on való tanulást. Oktatási programjain keresztül a Czestochowai Műszaki Egyetem nagy hangsúlyt fektet a projektalapú tanulásra és a csapatmunkára.

Arra törekszünk, hogy a Czestochowai Műszaki Egyetem olyan intézmény legyen, amely:

  • Magas színvonalú oktatást kínál, és a diplomásoknak a munkaerőpiacon keresett készségeket biztosít.
  • Aktívan együttműködik a társadalmi-gazdasági környezetből származó szervezetekkel, biztosítva, hogy a hallgatók szakmai gyakorlatok és gyakorlati képzés révén gazdagítsák tudásukat és tapasztalataikat.
  • Vonzó ajánlat kialakítása a nemzetközi hallgatók számára, és a nemzetközi mobilitás támogatása a munkavállalók, doktorjelöltek és hallgatók számára.
  • A jelenlegi tudományos kihívások és a modern ipar számára létfontosságú tudományos tudományágakat fejleszti, jelentős innovációs potenciállal rendelkező kutatási és fejlesztési központként szolgál, magas színvonalú kutatási infrastruktúrával felszerelve, amely lehetővé teszi a nemzetközi jelentőségű, ambiciózus tudományos projektek megvalósítását.
  • Fokozza az együttműködést a hazai és külföldi egyetemekkel és a hazai és nemzetközi piacokon működő vezető gazdasági szervezetekkel, azzal a céllal, hogy kutatási és fejlesztési projekteket és megvalósítási munkákat végezzen, olyan együttműködési kapcsolatokat hozzon létre, amelyek elősegítik a kutatási eredmények kereskedelmi hasznosítását és átadását, valamint az egyetemtől a gazdaság felé irányuló fejlesztési munkákat.
  • Tevékenységet folytat a társadalmi felelősségvállalás növelése érdekében, és részt vesz a fenntartható fejlődési célok elérésének globális folyamatában.

Helyszínek

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Kérdések